SiteDeBucate » Fripturi

Retete Fripturi cu ienibahar

 Friptura de vitel Friptura de vitel
Obtin un sos din condimente,mustar,ulei,vin,pe care il intind peste carne.Prajesc uniform bucata de carne,in tgaia cu ulei incins, cat sa faca o crusta,dupa care asez carnea intr-un vas uns cu ulei.Presar felii de ceapa, rondele de morcov,usturoi, ...
 cotlete de miel cu gnocchi cotlete de miel cu gnocchi
Cotletele se pun la fezandat 2-3 zile intr-un bait format din ingredientele de mai sus care se prepara astfel: usturoiul, ienibaharul, coriandrul, piperul si sarea se sfarma intr-un mojar dupa care se adauga 100 ml ulei masline. Astfel se obtine o ...
 MITITEI  PREGATITI IN CASA MITITEI PREGATITI IN CASA
Rasolul de vita se spala si se pune la fiert in apa rece.Se ia spuma si se lasa sa fiarba bine la foc mic.Supa obtinuta se foloseste pentru omogenizarea compozitiei.Carnea tocata se amesteca cu condimente,sare,usturoiul pisat si amestecat cu supa de ...
 PUI  LA CUPTOR PREPARAT IN BERE PUI LA CUPTOR PREPARAT IN BERE
Puiul se spala bine,se zvanta,se unge cu ulei pe afara si in interior,se sareaza,se condimenteaza dupa gust cu piper,ienibahar,cimbru,busuioc si se unge cu putina miere de albine pentru a se rumeni frumos.Apoi se toarna berea neagra ,se adauga ...
 Pulpe gustoase Pulpe gustoase
Faci un sos din ulei si condimente, treci pulpele prin acest sos, lasi 15 minute, dupa care le asezi pe grillul incins.Salata:Varza o dai pe razatoare, ceapa o toci marunt.Asezonezi cu sosul obtinut din ulei, otet, sare, zahar.Servesti pulpa alaturi ...
 Friptura de porc in saramura de bere Friptura de porc in saramura de bere
Ceapa si usturoiul se curata.Ceapa se taie inele,usturoiul se taie/zdrobeste si se pun intr-un recipient incapator in care sa incapa carnea.Se adauga frunzele de dafin,nucsoara(eventual mirodeniile dorite),otetul,coniacul si berea.In aceasta saramura ...
 Friptura de porc in vas roman Friptura de porc in vas roman
Las vasul roman n apa pentru o ora.Din vin, ceapa, usturoi si condimente, obtin un sos in care asez muschiul. Las 2-3 ore la frigider. Asez muschiul in vasul uns cu ulei, torn vinul in care s-a macerat carnea, dau la cuptor. Periodic umezesc cu sosul ...
 Cocos la cuptor Cocos la cuptor
Se amesteca mujdeiul, zeama de lamaie si de portocala, menta verde, boabele de coriandru sau de ienibahar, sarea si vinul. Amestecul rezultat se toarna in tava.Cocosul bine spalat se aseaza direct in tava sau pe un suport (daca nu are loc in tava).Se ...
 Carne de vita in bait de vanat Carne de vita in bait de vanat
Se fierbe vinul la foc iute si se adauga toate ingredientele,Se fierbe pana se ingroasa.Dupa ce s-a racit se toarna peste carne.Se lasa la macerat intre 12 si 24 ore.Carnea se stoarce de bait si se pune intr-o tava cu putin ulei si 200 gr de ...
 Friptura de porc Friptura de porc
Asez carnea in tava, las sa se rumeneasca uniform, condimetez, adaug ceapa, usturoiul, morcovul taiat felii, o ceasca de apa si vinul. Las la cuptor pana scade sosul. Servim cu piure de cartofi si gogosar murat sau muraturi dupa placere. ...
 Piept de curcan la cuptor Piept de curcan la cuptor
Carnea se fierbe cca 30 minute in apa cu sare, apoi se pune intr-o tava in care se toarna cca 1 L din apa in care a fiert . Se adauga vinul, cateva foi de dafin si cateva boabe de ienibahar. Se da la cuptor 30 minute. ...
 Friptura de pui Friptura de pui
Se spala pulpele si se aseaza in tava pe partea fara piele. Se amesteca toate celelalte ingrediente mai putin sarea si se adauga 200 ml apa. Se sareaza pulpele dupa gust si se toarna marinata peste pulpe. Se lasa la cuptor 45-50 minute pana s-au ...
 OssoBucco Porc la gratar OssoBucco Porc la gratar
Urmariti-ma, e bun rau: luati o oala mai incapatoare, asezati in el ciolanul de porc curatat de toate grasimile si aruncati langa el: 1 foi dafin, telina, morcov, pastarnac bucati cum va vine voua sa le taiati. Nu e parada modei asa ca merge oricum ...
 FRIPTURA DE VITA CU SOS FRIPTURA DE VITA CU SOS
Bucata de carne se prajeste intreaga pe toate partile pana se rumeneste putin.Apoi se taie felii si se aseaza in tava,se adauga ceapa,morcovii,rosiile taiate marunt si ingredientele (fara pasta tomata), puneti apa cat sa acoperiti carnea si dati la ...
1
Filtreaza retetele
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Fripturi cu ienibahar
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z