SiteDeBucate » Fripturi

Retete Fripturi cu ou

 Castraveti la frigaruie (Ukorky no rajnikock) Castraveti la frigaruie (Ukorky no rajnikock)
Curatati castravetii si taiati-i in rondele cu grosimea de 1-2cm. Puneti in apa boabele de piper, sare, otet, dafinul si rondelele de castraveti si fierbeti-le 10 - 15 minute. Castravetii trebuie sa se inmoaie dar nu prea tare. Scoateti castravetii ...
 Rulada de miel Rulada de miel
Curatati pulpa de partile grase, de pielite si de tendoane, spalati-o, scurgeti-o de apa si stergeti-o. Taiati carnea, astfel incat sa obtineti o "foaie" de carne cu grosimea de circa 1cm. Presarati-o cu sare si piper, apoi puneti uniform, pe toata ...
 Capatana de vitel in aluat - reteta proprie Capatana de vitel in aluat - reteta proprie
Capatana se spala foarte bine, se tine in apa cu putin otet cca 10-15 minute,dupa care se clateste pana va iesi apa perfect curata.Capatana se pune la fiert intr-o oala mare impreuna cu morcovul,ceapa ,condimente si vinul alb pentru 30-40 de minute. ...
 Rulada din muschi de porc Rulada din muschi de porc
Carnea se amesteca cu oul,ceapa tocata marunt,sosul de hrean,pesmetul,busuiocul tocat fin si se asezoneaza cu sare si piper.Se framanta bine pana se incorporeaza toate ingredientele.Muschiuletul de porc se curata bine de firisoarele de grasime,apoi ...
 Pui umplut cu garnitura de legume Pui umplut cu garnitura de legume
Introduceti mana in pui si dezlipiti usor cu degetele carnea de pe oase, scotand osul de la piept, coastele si oasele de la partea superioara a pulpelor. Condimentati puiul cu ingrediente din plicul pui fraged la punga.Intr-un castronel puneti cepele ...
 Pulpe inferioare de pui imbracate in foietaj Pulpe inferioare de pui imbracate in foietaj
Se indeparteaza pielita de pe pulpe si apoi se pun intr-un vas,la fiert cu apa si putina sare.Dupa ce sunt bine fierte se scot ,se lasa putin sa se racoreasca si apoi se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Pe o plansa pe care am presarat putina ...
 Friptura de curcan, cu paste si sos Gran Cucina Friptura de curcan, cu paste si sos Gran Cucina
Spalam si stergem medalioanele de curcan cu un prosop de unica folosinta(hartie)si apoi le punem pe gratarul deja pregatit.Medalionul de curcan se face foarte repede pe gratar,in cel mult 20sau 25 de minute.Punem apa la incalzit pentru paste,fara ...
 Curcan de Lisabona (Peru a Lisbonense) Curcan de Lisabona (Peru a Lisbonense)
1)Carnea se taie în fâsii fine si se condimenteazã cu sare, piper si sucul de lãmâie, se lasã putin la rece.Intre timp se curãtã si se taie cartofii,trebuie sã fie tãiati foarte fin...2)Se pune carnea la prãjit cu untul; când îsi ...
 Snitel Michel cu trandafirasi  de cartofi Snitel Michel cu trandafirasi de cartofi
Cartofii se curata si se taie feliute foarte subtiri.Se pun cate 4-5 feliute in forma de evantai, dupa care se ruleaza formand astfel trandafiri care se fixeaza cu scobitori. Se prajesc in uleiul incins, dupa care se scot pe un servetel absorbant si ...
 FILE VIENEZ(rulada din chiftea, umpluta cu oua fierte) FILE VIENEZ(rulada din chiftea, umpluta cu oua fierte)
Carnea se da prin masina de tocat(de 2 ori),impreuna cuceapa(prajita putin si racita)si franzela inmuiata in apa si stoarsa bine.Ardeiul rosu se taie f.mic;la fel ardeiul verde,ardeiul iute,rosia(fara coaja).Usturoiul se bate.Se pun,apoi, peste ...
 Rulada din piept de curcan Rulada din piept de curcan
Intr-o tigaie punem uleiul si calim cam 10’ ardeiul taiat fideluta, apoi il scoatem intr-un bol si calim ciupercile in acelas ulei, tot 10’, spargem oul peste ele, amestecam de cateva ori,saram/piperam si luam tigaia de pe foc. Frunzele de ...
 Prepelite umplute Prepelite umplute
Preparare: se spala si se curata bine prepelitele si pun intr-un vas mai adanc. Turnam peste ele un amestec facut din 100 ml ulei , 150 ml vin alb demisec, 100 ml apa, sare, piper, o lingurita boia, o lingura de ierburi maruntite ( eu am pus salvie ...
 Cordon bleu Cordon bleu
Se spală şi se feliază pieptul de pui. Feliile se bat ca pentru snitele şi se condimentează cu sare, piper şi condimente pentru pui. Pe fiecare felie de piept de pui se aşează câte o felie de şuncă şi o felie de caşcaval. Se rulează şi ...
 Pui cu susan si chips-uri cu rozmarin. Pui cu susan si chips-uri cu rozmarin.
Pieptul de pui se spala se taie fasiute subtiri,se adauga 2 catei de usturoi zdrobiti , piper, o lingura sos de soia si se da la rece 10 minute, pentru a se intrepatrunde aromele.Va recomand sa nu adaugati sare, deoarece sosul de soia este sarat.Se ...
 CHFTELUTE PANE CHFTELUTE PANE
Carnea,impreuna cu ceapa prajita f putin si racita, se dau prin masina de carne.Cu ele,se da prin masina si franzela,pusa citeva secunde in apa si stoarsa bine;totul se mai da o data prin masina de tocat.Deci,se dau de 2 ori prin masina de ...
 Piept de pui "tavalit" prin ierburi aromate Piept de pui "tavalit" prin ierburi aromate
Pieptul de pui se taie fasii subtiri, se bate putin cu ciocanul si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper apoi se trece se trece printr-un amestec de ou batut si faina dupa care se "tavaleste" prin amestecul de ierburi(oregano,rozmarin,marar).Se ...
 Aripioare picante Aripioare picante
Se spală aripioarele şi se taie în jumătăţi. Laptele se amestecă cu usturoiul tăiat, ardeii iuţi tăiaţi felii, sos de chili (sau chili sub formă de praf) şi piper. Aripioarele se aşează într-o caserolă şi se adaugă peste ele ...
 Curcan umplut la cuptor Curcan umplut la cuptor
Am lasat curcanul, frecat in prealabil cu sare si pe interior si pe exterior, 24 de ore intr-un amestec facut din 150 ml in alb, 150 ml ulei, 150 ml apa, sare, piper ( si macinat si boabe) cuisoare, foi de dafin, putina boia si o lingurita de ...
 pui umplut la cuptor pui umplut la cuptor
Se sterge puiul in interior cu hartie de bucatarie;Pregatim umplutura in modul urmator:feliile de paine inmuiate in lapte cam o jumatate de pahar se amesteca cu rosiile uscate ,oul,sartea,piperul macinat ,adaugam ceapa calita in prealabil cu baconul ...
 Pachetele de pui cu sunca si cascaval Pachetele de pui cu sunca si cascaval
Se transeaza pieptul de pui ca pentru un snitel dublu. Se bate usor apoi se aseaza deasupra pe o parte o felie de sunca apoi o felie de cascaval. Se acopera cu cealalta parte de piept (ca un sandwich). Se bat ouale cu sare si piper. Se trece ...
12
Filtreaza retetele
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Fripturi cu ou
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z