SiteDeBucate » Fripturi

Retete Fripturi

 Pui de casa la cuptor cu garnitura de legume Pui de casa la cuptor cu garnitura de legume
Puiul curatat in prealabil se opareste intr-o oala cu apa fierbinte circa 20 min.Se cresteaza, se unge cu pensula cu ulei de masline si se da cu sare si piper.Se pune apa in tava, se pune puiul pe o sticla umpluta cu apa, fara dop, si se introduce in ...
 MITITEI MITITEI
Intr-un castron se pune carnea,sarea,piperul,usturoiul,berea si se amesteca foarte bine. Se formeaza mititei si se pun pe gratar sau plita electrica. Se servesc cu paine si mustar. ...
 Snitel umplut Snitel umplut
Snitelele se bat bine, se fac cu sare si piper si apoi se ung cu mustar. Se aseaza felia de muschi apoi cea de cascaval si se ruleaza snitelul ca la sarmale.Se fixeaza cu scobitoarea.Se bat bine aouale. Snitelele umplute se trec prin faina , ou si ...
 PUI  LA CUPTOR PREPARAT IN BERE PUI LA CUPTOR PREPARAT IN BERE
Puiul se spala bine,se zvanta,se unge cu ulei pe afara si in interior,se sareaza,se condimenteaza dupa gust cu piper,ienibahar,cimbru,busuioc si se unge cu putina miere de albine pentru a se rumeni frumos.Apoi se toarna berea neagra ,se adauga ...
 Friptura de miel la cuptor - reteta casei Friptura de miel la cuptor - reteta casei
Carnea de miel se spala bine,se zvanta,se unge cu ulei si condimente,pulpele se cresteaza , se impaneaza cu bucatele de usturoi si se aseaza in tava alaturi de ceapa si de usturoiul tocate marunt.Se adauga si putina apa fiarta.Se stropesc din cand in ...
 Costita Alentejana (Entercosto a Alentejana) Costita Alentejana (Entercosto a Alentejana)
Alentejo:Este o regiune a Portugaliei.La Sud se invecineazã cu Algarve, bucãtãria Alentejana este foarte apreciatã in toatã tara, fiind bogatã in grâu si vin, pâinea apare ca aliment principal fiind folosit frecvent in supe de usturoi cu ...
 Pui in stil Maur la cuptor (Frango a Mouros) Pui in stil Maur la cuptor (Frango a Mouros)
1)Condimenteazã puiul intreg cu sare si piper, pãtrunjel sec.2)Dã prin presã usturoiul si fã o pastã tip mujdei cu uleiul de mãsline (eu am fãcut ulei aromat cu usturoi, cimbru de câmp si ardei iute intreg pe care l-am lãsat câteva zile la ...
 Rulouri de curcan cu bacon si menta Rulouri de curcan cu bacon si menta
Când cumpãr sau mi se oferã carne de pasãre, pãstrez pieptul pt. snitele sau supã, altfel nu se prea mãnâncã.De data asta am incercat sã umplu aceste snitele cu bacon, merg si simple...Menta este din mica mea "grãdinã", am pus-o peste ...
 Muschi in vin rosu la cuptor(Lombo Pimenta  no forno) Muschi in vin rosu la cuptor(Lombo Pimenta no forno)
Carnea se poate tãia felii sau lãsa intreagã:))Usturoiul pisat se freacã bine cu sare, se unge carnea.Condimenteazã, adaugã sucul, pasta de ardei, piper, foi de dafin, ulei, si vin cât sã acopere carnea putin.Se lasã la rece o zi.Se pune ...
 Coaste de porc impletite Coaste de porc impletite
Din toate ingredientele de mai sus se face o marinata in care se pun coastele cam 6 ore. Dupa ce au stat la marinat, impreunam coastele, ca in fotografia de prezentare, si la punem la cuptor impreuna cu marinata, pana sunt ele patrunse bine. ...
 Rulouri Rulouri
Se feliaza muschiuletul de porc. Se bate ca pentru snitel si se condimenteaza cu sare, piper (eu l-am uns si cu putin mujdei de usturoi: usturoi pisat, frecat cu sare, ulei si iaurt.Se iau feliile de muschi si se aseaza pe ele suvite de ardei gras, ...
 Rulouri pane de file de pangasius Rulouri pane de file de pangasius
Se spala , se lasa la scurs si apoi se condimenteaza dupa gust cu sare si piper fileurile.Se face un amestec din ouale batute bine , faina ,marar taiat marunt si cateva piucaturi apa minerala de consistenta unei smantani mai subtiri.Se presara pe ...
 Gaina la cuptor cu ciuperci Gaina la cuptor cu ciuperci
1)Pune la fiert gãina cu morcovi,1 ceapã,carofi tãiati cubulete,usturoiul intreg(curatat de pielitã),sare mare si piper.Apã cât sa acopere gãina,lasã la fiert la foc mic cam 30 min.2)Scoate gãina si pune-o intr-o tavã pt. cuptor.Toarnã ...
 Muschiulet de porc impletit Muschiulet de porc impletit
Intr-un mojar se pun condimentele si se maruntesc bine impreuna cu uleiul de masline.Se taie muschiuletul pe lung in doua,fara a se patrunde pana la capatul gros,se lasa 2 cm. Se ia carnaciorul afumat, firul de usturoi si se impleteste o coada,iar ...
 Pui la gratar cu crusta rumenita cu susan Pui la gratar cu crusta rumenita cu susan
Se spala carnea, se zvanta cu hartie absorbanta si se impregneaza din belsug cu un amestec preparat din ulei de masline, otet, susan si toate celelalte condimente. Se lasa sa se odihneasca la rece in acest baitz minim 15 minute. Eu l-am lasat de ...
 Gratar picant de pui la cuptorul cu halogen Oven Gratar picant de pui la cuptorul cu halogen Oven
Aceasta mancare poate fi preparata si in cuptorul aragazului, cuptor grill sau pe gratar, daca nu aveti cuptor cu halogen. Difera putin timpii.Preparati un baitz din uleiul de masline si toate celelalte condimente. Impregnati bine bucatile de carne ...
 Pulpa  si ficat de miel la grill (gratar) pentru Inaltarea Domnului Pulpa si ficat de miel la grill (gratar) pentru Inaltarea Domnului
Pulpa si ficatul de miel se spala,se sterg ,se tin la marinat cca doua ore.Dupa ce se scot din marinata,pulpa de miel se cresteaza din loc in loc, se introduce cate o felie de usturoi in fiecare crestatura, bucatile de ficat se infig pe tepuse de ...
 Splina de porc la grill (gratar) Splina de porc la grill (gratar)
Splinele se spala si se portioneaza dupa caz .Bucatile de splina se cresteaza usor la suprafata ,se tin 5 - 10 minute intr-un vas in care turnam putina apa si o lingura de otet ,dupa care se clatesc ,se sterg bine ,se ung cu putin ulei sau cu unt , ...
 Cotlete de porc in sos de mustar cu pure portughez Cotlete de porc in sos de mustar cu pure portughez
1)Cartofi se taie cuburi si se fierb in apa cu sare mare.Intre timp se condimenteaza cotletele cu sare,piper,usturoi granulat(optional)si cimbru sau alt condiment care va place.2)Cartofi fierti se scurg,se amesteca cu ...
 Cotlet de Porc  cu Cartofi umpluti Cotlet de Porc cu Cartofi umpluti
Se iau bucatile de cotlet se sareaza si se condimenteaza cu boia pe ambele parti, dupa care se aseaza pe gratar, deasupra se pun cubuletele de unt pe care se aseaza bobitele de piper Sichuan, stelutele de anason si se adauga salvia(condiment ...
1-1011-2021-29
Filtreaza retetele
Ingredient:
cascaval (37) oregano (37) busuioc (35)
pesmet (34) smantana (33) vita (33)
coriandru (32) marar (32) pulpe de pui (28)
orez (27) ceapa verde (27) telina (26)
nucsoara (24) ou (24) zahar (23)
lapte (22) sos de soia (21) bulion (20)
muschi de porc (19) branza (17) sunca (17)
carne de porc (17) vegeta (16) mere (16)
suc de rosii (15) carne de miel (15) ardei iute (15)
salvie (15) piper boabe (14) ienibahar (14)
bacon (14) carnati (14) scortisoara (13)
slanina (13) tarhon (13) susan (13)
ficat (12) verdeata (11) salata verde (11)
spanac (11) ghimbir (11) curry (11)
portocale (10) carne de vita (10) sofran (10)
ketchup (9) praz (8) fasole verde (8)
aripioare de pui (8) hrean (8) parmezan (8)
costita afumata (8) untura (8) iaurt (8)
cuisoare (8) carne tocata (8) cotlet de porc (8)
mazare (7) gaina (7) menta (7)
menta (7) nuca (6) varza (6)
maghiran (6) pastarnac (6) porumb (6)
suc de lamaie (6) suc de lamaie (6) chimen (6)
stafide (5) muschi de vita (5) mozzarella (5)
gogosar (5) margarina (5) peste (5)
castraveti (5) amidon (5) malai (4)
branza topita (4) ananas (4) dovlecei (4)
alune (4) supa de pui (4) smantana dulce (4)
paste (4) maioneza (4) broccoli (3)
franzela (3) telemea (3) bicarbonat (3)
crap (3) galbenus (3) anason (3)
ardei kapia (3) vinete (3) arpagic (3)
caise (3) gorgonzola (3) sunca presata (2)
apa minerala (2) leurda (2) loboda (2)
cognac (2) visine (2) lapte batut (2)
mac (2) aluat (2) castraveti murati (2)
fenicul (2) ridichi (2) carne de vitel (2)
migdale (2) carne de curcan (1) capere (1)
fructe de padure (1) conopida (1) pasta tomate (1)
carne de pasare (1) cirese (1) pepene galben (1)
pere (1) salau (1) struguri (1)
feta (1) branza de vaci (1) lipii (1)
sparanghel (1) frisca (1) cardamon (1)
salam (1) mozarella (1) dulceata (1)
fidea (1) albus (1) whisky (1)
piersici (1) banane (1) zahar pudra (1)
cafea (1) macaroane (1) foi de placinta (1)
aluat foietaj (1) leustean (1) coaja de lamaie (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Fripturi - Pagina 11
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z