SiteDeBucate » Fripturi

Retete Fripturi

 Ciocanele apetisante Ciocanele apetisante
ciocanelele se parlesc de fulgi apoi se spala cu apa rece ,se aseaza intr-o tava peste ele se pune sare,piper,boia dulce,usturoiul,vinul,uleiul si apa.Amestecam bine si le dam la cuptor 40-50 min.Pofta buna!!! ...
 Pulpe de pui cu legume by copilou Pulpe de pui cu legume by copilou
Se spala bine pulpele, apoi se taie partea superioara de cea inferioara si se condimenteaza bine.Rosia, ardeiul si lamaia se taie felii subtiri.Se aseaza carnea in tava se orneaza cu rosie, ardei si lamaie, apoi urmand ca in tava sa se puna uleiul si ...
 Poienita vesela Poienita vesela
Ceafa de porc se taie felii, cam cat un deget de groase, se condimenteaza si se asaza intr-o tava. Usturoiul se taie felii, se cresteaza carnea si se baga intre crestaturi. Se adauga apa, cat sa acopere carnea. Se tine la cuptor cam o ora, la 190 ...
 Ceafa de porc la cuptor Ceafa de porc la cuptor
Ceafa de porc se spala,se usuca cu un servet si se bate cu ciocanul.Se condimenteaza cu sare,piper si origano si se lasa sa se insaporeasca pana se incinge bine cuptorul.Se aseaza ceafa intr o tava unsa cu ulei.Ardelul si ceapa se curata,se spala si ...
 Pulpe dezosate umplute Pulpe dezosate umplute
Pulpele dezosate se spala,se indeparteaza pielea, daca nu place si se usuca cu un servet.Se bat cu ciocanul si se condimenteaza cu sare,piper si origano.Ardelul se curata,se spala si se taie fasii lungi subtiri.Carnaciorii si cascavalul si ei se taie ...
 Cordon Bleu Cordon Bleu
Pieptul de pui se taie pe lung in felii potrivit de groase, dupa care se ia fiecare felie in parte si se bate si ciocanul de snitele. Se condimenteaza dupa gust cu sare si condimente speciale pentru carnea de pui. Se ia o felie de piept de pui, peste ...
 Frigarui de porc Frigarui de porc
Carnea pe porc se taie in cubulete mici, apoi se amesteca cu un pic de ulei si se condimenteaza dupa gust, cu sare si condimentele speciale pentru carnea de porc la gratar.Legumele se curata, se spala si se taie tot cubulete. Se infig pe batul ...
 Friptura de vita cu cartofi la cuptor Friptura de vita cu cartofi la cuptor
Carnea de vită se spală, se curăţă de pieliţe şi se pune la fiert într-o oală cu apă clocotită cu sare. Când este fiartă se lasă la răcit şi se taie în felii de aproximativ 2 cm grosime. Cartofii se cutăţă. se spală şi se taie ...
 Snitele de pui cu susan Snitele de pui cu susan
Se spală şi se feliază pieptul de pui. Feliile se bat bine şi se condimentează cu sare, piper şi condimente pentru pui. Se bat ouăle şi se amestecă cu susanul.Fiecare bucată de piept se dă prin făină, ouăle bătute şi pesmet. Se ...
 Rulouri de pui cu smantana Rulouri de pui cu smantana
Se spală şi se feliază pieptul de pui. Feliile se bat ca pentru snitele şi se condimentează cu sare, piper şi condimente pentru pui. Ciupercile se curăţă şi se taie felii. Pe fiecare felie de piept de pui se aşează două felii de bacon, o ...
 Costita de porc la cuptor Costita de porc la cuptor
Costita se spala si se sterge cu un prosop de bucatarie. Se aseaza in tava si deasupra se pun toate ingredientele. Se da la cuptor 1 ora .Se serveste cu cartofi piure si muraturi. ...
 Friptura de pui  Kapritzioza Friptura de pui Kapritzioza
Se taia fasii lungi pieptul de pui, se pune in punga magica cu 1/4 condimente din punga, cu maslinele si ciupercile taiate lamele. Se leaga si se da la cuptor.Intre timp facem un pat de salata verde cu ceapa verde taiata rondele oblice, ardeiul ...
 Porc la gratar Porc la gratar
Amestecati intr-un bol sosul de soia, mierea, vinul de orez, sosul dulce, uleiul de susan si condimentele chinezesti.Puneti in bol, peste amestecul de sos, file-ul de porc crustrat pe verticala si pe orizontala, intoarceti-l pe toate partile, ...
 File de curcan in sos de vin spumant File de curcan in sos de vin spumant
ileul de curcan se unge cu o mixtura de unt, suc de lamaie, sare si un praf de piper. Se infasoara in folie de aluminiu. Se lasa sa se patrunda vreo 20 de minute in cuptorul preincalzit la 210 grade. Dupa ce se patrunde, friptura se mai lasa sa stea ...
 Dovlecel cu smantana Dovlecel cu smantana
Cureti dovleci de coaja si ii tai pe lung in felii de 1/2cm. Presari feliile cu sare si le lasi circ ca 2-3 ore sa-si lase zeama . Apoi le presezi intre palme ca sa elimini complet apa. Intr-o tava unsa cu putin ulei asezi un strat de pesmet , apoi ...
 Ciocanele cu cartofi la cuptor Ciocanele cu cartofi la cuptor
Se spala ciocanelele si se sterg cu un prosop de hartie si se aseaza in tava.Cartofii se curata,se spala si se taie in patru.Se adauga uleiul si apa dupa care se condimenteaza cu condimente de pui dupa gust.Se lasa la cuptor 45min-1 ora.Dupa care se ...
 Stuffed Sirloin on Grill Stuffed Sirloin on Grill
Muschiuletul de porc: se face o gaura cu cutit subtire in capatul mai gros transat, se dilata cu degetul apasand cu finete :) si se umple cu ceapa tocata marunt si rosiile uscate. Se pune pe grill si se lasa sa se patrunda bine si face o crusta ...
 Tenderloin Tenderloin
Cartofii se dau pe mandolina foarte subtire,se asezoneaza cu sare si piper,se aseaza strat cu strat intr-un gastronom mic patrat si se presara blue cheesul si mozzarella bocconcino sfaramat in bucati. Se toarna smantana peste si iar un strat de ...
 Dorada on Grill Dorada on Grill
Se da pe mandolina forte subtire cartofii,se aseza intr-o tigaie cu zeama de lamaie si putin ulei extra virgin de maslina, sare, piper, se da pe foc incet pt fierbere. Se pune pe grill fileul de dorada (nu pestele intreg cu capul ala mare ...
 OssoBucco Porc la gratar OssoBucco Porc la gratar
Urmariti-ma, e bun rau: luati o oala mai incapatoare, asezati in el ciolanul de porc curatat de toate grasimile si aruncati langa el: 1 foi dafin, telina, morcov, pastarnac bucati cum va vine voua sa le taiati. Nu e parada modei asa ca merge oricum ...
1-1011-2021-29
Filtreaza retetele
Ingredient:
cascaval (37) oregano (37) busuioc (35)
pesmet (34) smantana (33) vita (33)
coriandru (32) marar (32) pulpe de pui (28)
orez (27) ceapa verde (27) telina (26)
nucsoara (24) ou (24) zahar (23)
lapte (22) sos de soia (21) bulion (20)
muschi de porc (19) sunca (17) carne de porc (17)
branza (17) mere (16) vegeta (16)
ardei iute (15) salvie (15) suc de rosii (15)
carne de miel (15) piper boabe (14) ienibahar (14)
bacon (14) carnati (14) scortisoara (13)
slanina (13) tarhon (13) susan (13)
ficat (12) salata verde (11) spanac (11)
ghimbir (11) curry (11) verdeata (11)
sofran (10) portocale (10) carne de vita (10)
ketchup (9) hrean (8) parmezan (8)
costita afumata (8) untura (8) iaurt (8)
cuisoare (8) carne tocata (8) cotlet de porc (8)
praz (8) fasole verde (8) aripioare de pui (8)
gaina (7) menta (7) menta (7)
mazare (7) porumb (6) suc de lamaie (6)
suc de lamaie (6) chimen (6) nuca (6)
varza (6) maghiran (6) pastarnac (6)
castraveti (5) amidon (5) stafide (5)
muschi de vita (5) mozzarella (5) gogosar (5)
margarina (5) peste (5) supa de pui (4)
smantana dulce (4) paste (4) maioneza (4)
malai (4) branza topita (4) ananas (4)
dovlecei (4) alune (4) crap (3)
galbenus (3) anason (3) ardei kapia (3)
vinete (3) arpagic (3) caise (3)
gorgonzola (3) broccoli (3) franzela (3)
telemea (3) bicarbonat (3) lapte batut (2)
mac (2) aluat (2) castraveti murati (2)
fenicul (2) ridichi (2) carne de vitel (2)
migdale (2) sunca presata (2) apa minerala (2)
leurda (2) loboda (2) visine (2)
cognac (2) feta (1) branza de vaci (1)
lipii (1) sparanghel (1) frisca (1)
cardamon (1) salam (1) mozarella (1)
dulceata (1) fidea (1) albus (1)
whisky (1) banane (1) piersici (1)
zahar pudra (1) macaroane (1) cafea (1)
foi de placinta (1) leustean (1) aluat foietaj (1)
coaja de lamaie (1) carne de curcan (1) capere (1)
fructe de padure (1) conopida (1) pasta tomate (1)
carne de pasare (1) cirese (1) pere (1)
pepene galben (1) salau (1) struguri (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Fripturi - Pagina 24
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z