Crap prajit, cu sos de usturoi
Crapul se împarte în porţii si se sărează. Bucatile de crap se stropesc cu zeama de lamiae ca sa ia din mirosul specific. Apoi se trec prin făină amestecată cu boia dulce.Apoi se prăjesc în ulei şi se rumenesc frumos pe ambele părţi.Se ...
Saramura de crap
Se curata pesti de intestine si branhii, se spala, se imbraca abundent cu sarea grunjoasa.Gratarul trebuie sa fie incins, se coc pe ambele parti (este copt cind carnea devine alba).Se curata de sarea grunjoasa de partile arse.Se coc rosile, ardeii se ...
Peste la cuptor pe cartofi
Pestele se curata, se spala si se portioneaza. Se curata cartofii si se taie in sferturi. Se curata usturoiul si se zdrobeste cu sare. Se incinge cuptorul. Intr-o tava unsa cu 15 ml ulei, se aranjeaza cartofii, iar deasupra, bucatile de peste. Se ...
1