SiteDeBucate » Fripturi

Retete Fripturi cu boia

 Costita de porc la gratar Costita de porc la gratar
Opariti rosiile, curatati-le de pielita si tocati-le marunt. Tot marunt tocati si ceapa, curatata si spalata. Caliti ceapa in ulei, intr-o tigaie, apoi dupa 3-4 minute puneti rosiile tocate. Adaugati boiaua, zaharul, mierea, sosul de soia, usturoiul ...
 Rulada de miel glasata Rulada de miel glasata
Se scot oasele de la carne si se impaneaza cu felii de costita afumata, felii de morcov si de telina (zarzavatul se taie betigase groase de 1 cm), se sareaza si se pipereaza dupa gust. Carnea astfel pregatita se ruleaza, se freaca cu boia dulce si ...
 Miel etiopian Miel etiopian
Se pun mielul, ceapa ,ardeiul si vinul la marinat pentru o ora; Intre timp, se pune untul sa se topeasca, apoi se pune usturoiul tocat marunt, sofranul, nucsoara si coriandru. Se lasa putin, apoi se adauga boiaua si zaharul brun; Se scoate ...
 Castraveti la frigaruie (Ukorky no rajnikock) Castraveti la frigaruie (Ukorky no rajnikock)
Curatati castravetii si taiati-i in rondele cu grosimea de 1-2cm. Puneti in apa boabele de piper, sare, otet, dafinul si rondelele de castraveti si fierbeti-le 10 - 15 minute. Castravetii trebuie sa se inmoaie dar nu prea tare. Scoateti castravetii ...
 Pui la tigaie cu legume Pui la tigaie cu legume
Speli carnea si o tai in fasii. Cureti si speli prazul, cartofii si ceapa. Tai prazul si ceapa in rondele, cartofii in sferturi, iar verdeata marunt.Intr-o tigaie wok, incingi o lingura ulei. Calesti carnea, intorcand-o pe toate partile, ca sa se ...
 Pulpe de pui dezosate la gratar Pulpe de pui dezosate la gratar
Pulpele dezosate se spala si se pun intr-un castron. Deasupra se toarna vinul, usturoiul zdrobit, boiaua, sarea si piperul. Se tin in marinata aceasta cam o ora la frigider. Se pun pe gratarul incins si se frig pe ambele parti. Se servesc cu salata ...
 Frigarui cu ceapa rosie Frigarui cu ceapa rosie
Frigaruile trebuie pregatite cu 24 de ore inainte. Tai carnea (fara piele si os) cuburi, o condimentezi si o pui intr-un vas, peste care adaugi berea. Tii carnea la rece, sa se marineze. A doua zi, asezi bucatile de carne pe betele de frigarui, ...
 Fripturi la gratar cu rozmarin Fripturi la gratar cu rozmarin
Se taie carnea de porc bucati mai mari si groase pentru a nu se arde si usca la preparare.Carnea se cresteaza in diferite locuri pentru a se patrunde bine pe gratar. Se condimenteaza cu sare, piper si boia si se lasa cateva minute la rece.Separat, se ...
 Frigarui picante Frigarui picante
Taiati carnea in cubulete cu latura de 5 cm. Puneti intr-un castron uleiul, boiaua, sare si piper, stoarceti zeama de lamaie si omogenizati ingredientele. In acest amestec puneti cubuletele de carne si pastrati-le la rece, in vasul acoperit, cel ...
 Ceafa de porc cu cimbrisor Ceafa de porc cu cimbrisor
Taiati ceafa de porc in 4 felii mai groase. Ungeti feliile cu ulei pe o parte.Peste ulei presarati boia, sare, piper si asezati cateva fire de cimbru verde.Rulati feliile de carne si prindeti spirala formata cu bete de frigarui umede. Puneti ...
 Ficatei de pui la gratar cu dovlecei si legume Ficatei de pui la gratar cu dovlecei si legume
Amestecati faina cu boiaua dulce sau iute, dupa preferinta, sare si piper. Turnati peste amestec uleiul si omogenizati. Puneti ficateii in acest amestec si acoperiti-i pe toti cu amestecul picant. Lasati vasul acoperit 10 minute la frigider. Taiati ...
 Friptura aromata Friptura aromata
Taie ceapa julien, ardeiul gras cubulete, usturoiul si morcovii rondele.Spala bine pulpa de porc, sterge-o cu un servet si condimenteaz-o pe toate partile cu sare, piper si un praf de boia. Din loc in loc, cresteaza cu un cutit. Umple crestaturile cu ...
 Frigarui lejere Frigarui lejere
Spalati fileul de somn, scurgeti-l bine de apa si stergeti-l cu servetele absorbante. Taiati-l in cubulete si puneti-le intr-un castron. Puneti peste cubuletele de somn boiaua de ardei, cimbrul uscat, maruntit, uleiul, zeama de la jumatate de lamaie, ...
 Friptura din piept de porc cu verdeturi si legume la cuptor Friptura din piept de porc cu verdeturi si legume la cuptor
O chintesenta de gusturi si arome, obtinuta dintr-o carne nu prea apreciata de multi, considerata ieftina, obisnuita, facuta de obicei felii subtiri la gratar. Multi o folosesc sarata si afumata. Dar din ea se poate prepara ceva mult mai bun. Merita ...
 Ceafa de porc in foietaj Ceafa de porc in foietaj
Se condimenteaza carnea dupa gust cu sare, piper,coriandru,boia.Se topeste intr-o cratita untul si se rumeneste bine carnea intorcand-o pe toate partile.Dupa ce s-a rumenit se scoate carnea iar in cratita in care aceasta a fost rumenita se inabuse ...
 Pulpe de pui pane cu cartofi umpluti pane si friganele Pulpe de pui pane cu cartofi umpluti pane si friganele
Pulpele se spala si se fierb cateva minute impreuna cu ceapa,morcovul,albitura si telina,toate tocate marunt .Dupa ce se scot pulpele din supa si se racesc ,se dau prin ouale batute cu sare si condimente,apoi prin amestecul de faina si pesmet . Se ...
 Frigarui de pui cu ciuperci Frigarui de pui cu ciuperci
Dupa parerea mea, frigaruile se prepara foarte usor, iar efectul este maxim, atat ca gust cat si ca aspect.Pentru inceput taiati pieptul de pui in bucati potrivite pentru frigarui si lasati-le intr-un baitz preparat din ulei de masline, zeama de la o ...
 Friptura din piept de pui umplut la cuptorul cu halogen Friptura din piept de pui umplut la cuptorul cu halogen
O fripturica simpatica din piept de pui, foarte usor de facut, la cuptor sau pe gratar si ti se pare ca mananci ceva nou. Mai diversificam putin meniul, chiar daca de fapt mancam tot pui.Eu am scos pieptul de pe os de la un pui mai mare. Taiati ...
 Piept de porc cu cartofi noi la cuptor Piept de porc cu cartofi noi la cuptor
Pieptul de porc se taie felii cam de 15 mm grosime si se condimenteaza bine. Cartofii noi curatati se taie felii nu prea subtiri si se pun intr-un vas mai mare de sticla termorezistenta impreuna cu ceapa si usturoiul verde tocate si feliute de ...
 Friptura inabusita din carne de porc si vitel Friptura inabusita din carne de porc si vitel
Fripturile inabusite nu pierd nimic din savoarea celor prajite sau la cuptor, sunt foarte moi, gustoase si poti combina mai multe arome dandu-le de fiecare data un gust deosebit.Spalati carnea, curatati eventualele pielite, apoi taiati toata carnea ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Fripturi cu boia
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z