SiteDeBucate » Fripturi

Retete Fripturi cu zahar

 Costita de porc la gratar Costita de porc la gratar
Opariti rosiile, curatati-le de pielita si tocati-le marunt. Tot marunt tocati si ceapa, curatata si spalata. Caliti ceapa in ulei, intr-o tigaie, apoi dupa 3-4 minute puneti rosiile tocate. Adaugati boiaua, zaharul, mierea, sosul de soia, usturoiul ...
 Miel etiopian Miel etiopian
Se pun mielul, ceapa ,ardeiul si vinul la marinat pentru o ora; Intre timp, se pune untul sa se topeasca, apoi se pune usturoiul tocat marunt, sofranul, nucsoara si coriandru. Se lasa putin, apoi se adauga boiaua si zaharul brun; Se scoate ...
 Navarin D Agneau Navarin D Agneau
Se prajeste carnea de miel in transe,carnea prajita se muta intr-un vas incapator. In grasimea ramasa in tigaie se prajesc o ceapa si 2 catei de usturoi. Dupa ce s-a inmuiat ceapa se adauga si faina. Dupa putin timp se toarna supa si vinul si se ...
 Vrabioara de vitel Vrabioara de vitel
Puneti la fiert 1 l apa cu 1 lingurita rasa sare si cand apa incepe sa fiarba in clocot, puneti malaiul, amestecand incontinu cu un tel. Lasati mamaliga sa fiarba la foc mic, circa 20 de minute, amestecand-o din cand in cand. Rasturnati-o, apoi ...
 Friptura cu legume murate si ciuperci Friptura cu legume murate si ciuperci
Speli carnea, o tai felii, le ungi cu mustar si le lasi la rece sa se fragezeasca timp de 20 de minute. Intre timp tai fasii gogosarii si castravetii murati, iar ciupercile le scurgi de zeama si le treci sub un jet de apa rece. Asezi apoi friptura ...
 Cotlete cu sos mentolat Cotlete cu sos mentolat
Intr-un castron, amesteca usturoiul pisat, zeama de lamaie si uleiul de masline. Sareaza putin, pune si piper.Pune cotletele intr-o tava de cuptor mai mica sau chiar intr-o craticioara intinsa, in care sa incapa. Toarna deasupra sosul de lamaie, ...
 Friptura de vitel cu sos rosu si tarhon Friptura de vitel cu sos rosu si tarhon
Carnea se spala,se sterge sau se zvanta bine.Fiecare bucata de carne se infasoara in folie de alimente ,se bate putin pe ambele parti ,se unge bine cu unt cu tarhon pe ambele parti ,dupa care se aseaza pe gratar,grill sau direct in tigaie pentru a se ...
 Friptura picanta din piept de porc cu cartofi piure Friptura picanta din piept de porc cu cartofi piure
Condimentati feliile de carne cu cimbru, piper si concentrat de ciuperci. Intr-o tigaie antiaderenta puneti carne in uleiul de masline si prajiti-o pe ambele parti cate 4-5 minute, apoi adaugati rosii taiate si cateva intregi, ardeiul feliat, felii ...
 Piept de porc la gratar cu cartofi natur Piept de porc la gratar cu cartofi natur
Se condimenteaza feliile de piept de porc cu piper, paprika, cimbru, condimente pentru friptura si se ung cu uleiul de masline. Dupa ce stau 10 minute se pun pe gratar, cate 10-15 minute pe fiecare parte. (vezi video)Intre timp puneti 1 litru de apa ...
 Cartofi si pui la cuptorul cu halogen Oven Cartofi si pui la cuptorul cu halogen Oven
Avantajul gatitului in cuptorul cu halogen: gatiti carnea si cartofii separat, dar in acelasi timp, iar sucurile din carne se vor scurge peste cartofi care vor fi atat rumeniti si gustosi, dar mai ales pufosi, fragezi.Taiati puiul bucati si ...
 Piept de gasca afumat cu varza caramelizata, Piept de gasca afumat cu varza caramelizata,
Se pune zaharul intr-o cratita pentru a se carameliza, dupa ce zaharul este aproape topit se adauga, ½ de ceasca de apa si se continua fierberea, se pune floricica de anason, otetul balsamic si vinul,continuandu-se fierberea pana scade.Se toaca ...
 Piept de porc cu mazare si friganele Piept de porc cu mazare si friganele
Se pregateste carnea tocata se sareaza, pipereaza, boia si oregano, se toaca o ceapa marunt, se amesteca toate cu un pic de ulei sa nu fie fada carnea si se lasa in asteptare.Pieptul de porc si el se sareaza un pic se ia carnea tocata se umple ...
 Piept de pui cu struguri Piept de pui cu struguri
Se indeparteaza pielea de pe pieptul de pui, se spala si apoi se taie in doua ,in lungime. Fiecare bucata de piept se cresteaza in 3-4 locuri transversal.Separat se face urmatorul amestec:cafeaua se amesteca cu piperul, sarea si zaharul. Bucatile de ...
 Rulada de muschi de porc cu mix de legume ca la adjud Rulada de muschi de porc cu mix de legume ca la adjud
Aceasta reteta este creata in stilul bucatariei fusion.Rulada: Se ia o bucata de muschi de porc si se taie circular pentru a obtine o bucata plata. Se intinde pe muschiul de porc feliile de sunculita afumata si usturoiul taiat in felii. Nu se sareaza ...
 Pulpe gustoase Pulpe gustoase
Faci un sos din ulei si condimente, treci pulpele prin acest sos, lasi 15 minute, dupa care le asezi pe grillul incins.Salata:Varza o dai pe razatoare, ceapa o toci marunt.Asezonezi cu sosul obtinut din ulei, otet, sare, zahar.Servesti pulpa alaturi ...
 Cornulete cu nuca Cornulete cu nuca
Cum stim cu totii, foarte frecvent ne raman albusurile dupa ce facem ceva prajitura sau tort la care folosim doar galbenusul, si grijulii din fire, albusurile le depozitam in frigider in asteptarea unei sclipiri.Aceasta este o reteta prin care aduc o ...
 Friptura de miel cu sos de menta, whisky, ghimbir si miere Friptura de miel cu sos de menta, whisky, ghimbir si miere
Am pus carnea la marinat vreo 8 ore, pe balcon (era rece!) intr-un amestec din: vin alb (o cana), apa (2 cani), rozmarin, piper, ienibahar, bobite de coriandru (imi plac foarte mult!) o ceapa, 3 catei de usturoi.Apoi am clatit-o (pentru a o pregati ...
 File de curcan in sos de vin spumant File de curcan in sos de vin spumant
ileul de curcan se unge cu o mixtura de unt, suc de lamaie, sare si un praf de piper. Se infasoara in folie de aluminiu. Se lasa sa se patrunda vreo 20 de minute in cuptorul preincalzit la 210 grade. Dupa ce se patrunde, friptura se mai lasa sa stea ...
 friptura vanatoreasca friptura vanatoreasca
Carnea se impaneaza cu costita , se inabusa la cuptor in ulei cu 100 ml de apa,impreuna cu ceapa ,morcovi, telina si foi de dafin,adagand treptat cca 1 l de apa fiarta.Cand e inabusita carnea,se scoate in alt vas,se raceste si se portioneaza.In sosul ...
 Piept de curcan dulce Piept de curcan dulce
Pieptul de curcan se prajeste in putin ulei pe ambele parti. Se toarna peste vinul, zaharul, sarea, scortisoara si nucusoara si se caleste sub capac. Se adauga boabele de struguri si se continua calirea timp de 5 minute. Se serveste cald. ...
12
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Fripturi cu zahar
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z