SiteDeBucate » Fripturi

Retete Fripturi cu faina

 Navarin D Agneau Navarin D Agneau
Se prajeste carnea de miel in transe,carnea prajita se muta intr-un vas incapator. In grasimea ramasa in tigaie se prajesc o ceapa si 2 catei de usturoi. Dupa ce s-a inmuiat ceapa se adauga si faina. Dupa putin timp se toarna supa si vinul si se ...
 Castraveti la frigaruie (Ukorky no rajnikock) Castraveti la frigaruie (Ukorky no rajnikock)
Curatati castravetii si taiati-i in rondele cu grosimea de 1-2cm. Puneti in apa boabele de piper, sare, otet, dafinul si rondelele de castraveti si fierbeti-le 10 - 15 minute. Castravetii trebuie sa se inmoaie dar nu prea tare. Scoateti castravetii ...
 Cordon  bleu cu branza albastra Cordon bleu cu branza albastra
Bucatile de piept de pui se acopera cu folie de plastic si se bat usor ca sa se intinda putin. Se lasa la rece pana se prepara umplutura. Ceapa verde se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei. Intr-un castron se pune branza albastra si se ...
 Rulouri de pui cu prune Rulouri de pui cu prune
Pieptii de pui se taie in 8 bucati care se intind bine.Prunele se spala si li se scot samburii, iar 8 din ele se pun intr-un vas cu vinul si pasta de tomate pe foc pana se obtine un sos mai gros.Daca iese prea gros, se mai poate subtia cu putina ...
 Ficatei de pui la gratar cu dovlecei si legume Ficatei de pui la gratar cu dovlecei si legume
Amestecati faina cu boiaua dulce sau iute, dupa preferinta, sare si piper. Turnati peste amestec uleiul si omogenizati. Puneti ficateii in acest amestec si acoperiti-i pe toti cu amestecul picant. Lasati vasul acoperit 10 minute la frigider. Taiati ...
 Capatana de vitel in aluat - reteta proprie Capatana de vitel in aluat - reteta proprie
Capatana se spala foarte bine, se tine in apa cu putin otet cca 10-15 minute,dupa care se clateste pana va iesi apa perfect curata.Capatana se pune la fiert intr-o oala mare impreuna cu morcovul,ceapa ,condimente si vinul alb pentru 30-40 de minute. ...
 Pulpe de pui pane cu cartofi umpluti pane si friganele Pulpe de pui pane cu cartofi umpluti pane si friganele
Pulpele se spala si se fierb cateva minute impreuna cu ceapa,morcovul,albitura si telina,toate tocate marunt .Dupa ce se scot pulpele din supa si se racesc ,se dau prin ouale batute cu sare si condimente,apoi prin amestecul de faina si pesmet . Se ...
 Pulpe inferioare de pui imbracate in foietaj Pulpe inferioare de pui imbracate in foietaj
Se indeparteaza pielita de pe pulpe si apoi se pun intr-un vas,la fiert cu apa si putina sare.Dupa ce sunt bine fierte se scot ,se lasa putin sa se racoreasca si apoi se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Pe o plansa pe care am presarat putina ...
 Aripioare picante Aripioare picante
Spalam aripioarele, le stergem cu o carpita de bucatarie, le taiem varfurile si le taiem apoi in doua. Amestecam bine faina,usturoiul, piperul cayene si sarea intr-o punga. Punem aripioarele in punga si amestecam foarte bine, astfel incat aripioarele ...
 Creier pane Creier pane
Se dezgheata creierul, se pune intr-un castron si se spala cu apa rece, apoi se pune la fiert in apa clocotita in care am pus sare si otet si fierbem 10 minute. Dupa 10 minute il scoatem cu o spumiera intr-o strecuratoare la scurs, il lasam pana se ...
 Pui pane cu morcov ras si garnitura Pui pane cu morcov ras si garnitura
Dupa ce e gata supa de pui, se scoate carnea fiarta, se portioneaza si se condimenteaza cu piper.Morcovul ras se caleste in putin ulei, se adauga un polonic de supa, se strecoara zeama peste supa (ca sa-i dea culoarea galbena). Morcovul se amesteca ...
 Aripi,de pui,pane Aripi,de pui,pane
Aripile(fara partea osoasa,care se arunca) se taie in 2,apoi se spala.Se face o "marinata" din primele 9 ingrediente:usturoi,sare(daca e nevoie),piper,boia dulce,boia iute,soya sos,vin,ketchup,ulei de masline.Se pun aripile in marinata asta si se ...
 Crap prajit, cu sos de usturoi Crap prajit, cu sos de usturoi
Crapul se împarte în porţii si se sărează. Bucatile de crap se stropesc cu zeama de lamiae ca sa ia din mirosul specific. Apoi se trec prin făină amestecată cu boia dulce.Apoi se prăjesc în ulei şi se rumenesc frumos pe ambele părţi.Se ...
 Pulpe cu sos Pulpe cu sos
Faci un sos din mustar, condimente, ulei de masline,prin care treci pulpele.Le rumenesti in ulei incins pe ambele parti. Asezi peste pulpe ceapa taiata juliene si usturoiul feliute, adaugi vinul si o ceasca de apa. Lasi sa scada sosul.Scoti pulpele, ...
 Snitel umplut Snitel umplut
Snitelele se bat bine, se fac cu sare si piper si apoi se ung cu mustar. Se aseaza felia de muschi apoi cea de cascaval si se ruleaza snitelul ca la sarmale.Se fixeaza cu scobitoarea.Se bat bine aouale. Snitelele umplute se trec prin faina , ou si ...
 Rulouri Rulouri
Se feliaza muschiuletul de porc. Se bate ca pentru snitel si se condimenteaza cu sare, piper (eu l-am uns si cu putin mujdei de usturoi: usturoi pisat, frecat cu sare, ulei si iaurt.Se iau feliile de muschi si se aseaza pe ele suvite de ardei gras, ...
 Rulouri pane de file de pangasius Rulouri pane de file de pangasius
Se spala , se lasa la scurs si apoi se condimenteaza dupa gust cu sare si piper fileurile.Se face un amestec din ouale batute bine , faina ,marar taiat marunt si cateva piucaturi apa minerala de consistenta unei smantani mai subtiri.Se presara pe ...
 Peste prajit Peste prajit
Pestele se da prin faina amestecata cu boia, dupa ce a fost sarat.Se prajeste in uleiul pus dinainte la incins.Pestele se serveste cu mujdei de usturoi sau cu zeama de lamiie. ...
 Aripi de pui fripte si crocante Aripi de pui fripte si crocante
Intr-o punga de plastic se amesteca faina cu usturoiul pisat,sare,piper,cimbru,boia dulce dupa gust.Aripile de pui spalate si sterse bine se pun in punga pe rand sau impreuna.Punga se leaga la capat sau se tine cu mana si se agita,se plimba pana cand ...
 Snitel cu cascaval Snitel cu cascaval
Cotletul se taie felii cam de un centimetru grosime, se pun intre doua folii de plastic(punga) si se bat bine pe ambele parti.Se asezoneaza snitelul si se lasa 30 minute la rece.Cascavalul se taie felii subtiri de 1/2 cm care se pun pe jumatatea de ...
123
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Fripturi cu faina
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z