SiteDeBucate » Fripturi

Retete Fripturi cu pesmet

 Cordon  bleu cu branza albastra Cordon bleu cu branza albastra
Bucatile de piept de pui se acopera cu folie de plastic si se bat usor ca sa se intinda putin. Se lasa la rece pana se prepara umplutura. Ceapa verde se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei. Intr-un castron se pune branza albastra si se ...
 Rulada de miel Rulada de miel
Curatati pulpa de partile grase, de pielite si de tendoane, spalati-o, scurgeti-o de apa si stergeti-o. Taiati carnea, astfel incat sa obtineti o "foaie" de carne cu grosimea de circa 1cm. Presarati-o cu sare si piper, apoi puneti uniform, pe toata ...
 Rulada din muschi de porc Rulada din muschi de porc
Carnea se amesteca cu oul,ceapa tocata marunt,sosul de hrean,pesmetul,busuiocul tocat fin si se asezoneaza cu sare si piper.Se framanta bine pana se incorporeaza toate ingredientele.Muschiuletul de porc se curata bine de firisoarele de grasime,apoi ...
 Pulpe de pui pane cu cartofi umpluti pane si friganele Pulpe de pui pane cu cartofi umpluti pane si friganele
Pulpele se spala si se fierb cateva minute impreuna cu ceapa,morcovul,albitura si telina,toate tocate marunt .Dupa ce se scot pulpele din supa si se racesc ,se dau prin ouale batute cu sare si condimente,apoi prin amestecul de faina si pesmet . Se ...
 Snitele din burta de vita prajite sau coapte la cuptor Snitele din burta de vita prajite sau coapte la cuptor
Daca folositi burta proaspata ,aceasta se spala,se curata bine de grasime,de pielite si se freaca cu putin malai amestecat cu sare mare pentru a se albi,dupa care se va tine in apa rece cu cateva bucati de ceapa si o lingura de otet pentru a dispare ...
 Pui pane cu morcov ras si garnitura Pui pane cu morcov ras si garnitura
Dupa ce e gata supa de pui, se scoate carnea fiarta, se portioneaza si se condimenteaza cu piper.Morcovul ras se caleste in putin ulei, se adauga un polonic de supa, se strecoara zeama peste supa (ca sa-i dea culoarea galbena). Morcovul se amesteca ...
 Aripi,de pui,pane Aripi,de pui,pane
Aripile(fara partea osoasa,care se arunca) se taie in 2,apoi se spala.Se face o "marinata" din primele 9 ingrediente:usturoi,sare(daca e nevoie),piper,boia dulce,boia iute,soya sos,vin,ketchup,ulei de masline.Se pun aripile in marinata asta si se ...
 Snitele din burta de vita in mujdei de usturoi Snitele din burta de vita in mujdei de usturoi
Snitelele prajite sau coapte se lasa sa se raceasca, dupa care se taie fasii subtiri.Aceste fasii de snitel se aseaza intr-un castron peste care se va turna dupa gust mujdei de usturoi mai apos si se va lasa cateva minute sa se inmoaie.Daca folositi ...
 Snitel umplut Snitel umplut
Snitelele se bat bine, se fac cu sare si piper si apoi se ung cu mustar. Se aseaza felia de muschi apoi cea de cascaval si se ruleaza snitelul ca la sarmale.Se fixeaza cu scobitoarea.Se bat bine aouale. Snitelele umplute se trec prin faina , ou si ...
 Snitele a Betisoarea din piept de gaina cu mac Snitele a Betisoarea din piept de gaina cu mac
Se ia pieptul de gaina,se spala,se zvanta bine ,se dezoseaza si se taie fasii ca betisoarele pe lungime.Separat se bat ouale cu sare ,piper,cimbru si mac . Fiecare snitel “betisor” se trece prin faina,apoi prin oul amestecat cu mac,prin ...
 Chicken McNuggets Chicken McNuggets
se taie pieptul de curcan in bucatele mai mic patratoase se condimenteazaouale se bat spuma si se pune si in ele putin delikatse dau bacatelele prin faina ,dupa prin ou si la sfarsit prin pesmet se prajesc la foc potrivit cand se scot se ajaza pe un ...
 Cordon bleu Cordon bleu
Se spală şi se feliază pieptul de pui. Feliile se bat ca pentru snitele şi se condimentează cu sare, piper şi condimente pentru pui. Pe fiecare felie de piept de pui se aşează câte o felie de şuncă şi o felie de caşcaval. Se rulează şi ...
 Friptura aroma de toamna Friptura aroma de toamna
Se curata ceapa si se taie solzisori, morcovul mic bastonase, ardeiul fasii lungi. Luam prazul , il spalam, indepartam frunzele de la suprafata ce sunt palite, scoatem cu grija tijele din mijloc. Le taiem pe lungime si le punem sa se inmoaie putin la ...
 Pernite dulci de pui Pernite dulci de pui
Se face intai un 'lapte de cocos' din 1/4 l lapte cald in care lasam un sfert de ora cel putin razatura de cocos. Apoi strecuram laptele cu aroma de cocos si il punem intr-un castron. In acest lapte de cocos punem jumatate din patratele taiate din ...
 CHFTELUTE PANE CHFTELUTE PANE
Carnea,impreuna cu ceapa prajita f putin si racita, se dau prin masina de carne.Cu ele,se da prin masina si franzela,pusa citeva secunde in apa si stoarsa bine;totul se mai da o data prin masina de tocat.Deci,se dau de 2 ori prin masina de ...
 Snitele umplute cu cascaval Snitele umplute cu cascaval
Carnea se bate bine,se condimenteaza,peste fiecare se pune o felie de cascaval,se ruleaza si se prinde cu scobitori.Se dau prin pesmet amestecat cu patrunjel pudra.Se frig in uleiul fierbinte.Am servit cu cartofi piurè si salata de castraveti.Am ...
 Aripioare picante Aripioare picante
Se spală aripioarele şi se taie în jumătăţi. Laptele se amestecă cu usturoiul tăiat, ardeii iuţi tăiaţi felii, sos de chili (sau chili sub formă de praf) şi piper. Aripioarele se aşează într-o caserolă şi se adaugă peste ele ...
 Rulada Wellington Rulada Wellington
Muschiuletul de vita (800g-1kg) se da cu sare si piper si se prajeste la foc iute pe toate partile (cam 2 min pe fiecare parte) in unt si ulei. Se caleste o ceapa, 250 g de ciuperci,usturoi, cimbru, salvie, sare, piper. Cand se raceste se adauga o ...
 Pulpe crocante si picante Pulpe crocante si picante
Se pun pulpele la fiert in apa cu putina sare.Se da cascavalul prin razatoarea cu gauri mici, se amesteca cu pesmetul si restul condimentelor. Separat intr-un bol, cu ajutorul unei furculite, se bat ouale. Dupa ce pulpele sunt fierte, se portioneaza ...
 Coaste de miel pane Coaste de miel pane
Se bat bine coastele,dupa ce au fost taiate. Ouale se amesteca cu sare si se bat bine. Se trec coastele prin ou dupa care se tavalesc prin pesmet si se preseaza bine cu podul palmei. Se poate repeta operatia de 2 ori,in modul acesta coastele vor avea ...
12
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Fripturi cu pesmet
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z