SiteDeBucate » Fripturi

Retete Fripturi cu cimbru

 Chiftelute la frigare Chiftelute la frigare
Amestecati intr-un castron carnea tocata cu ceapa tocata cat mai marunt, usturoiul pisat, cimbrul, nucsoara, semintele de anason macinate, 1 lingurita rasa piper proaspat macinat si sare dupa gust. Omogenizati bine amestecul de carne, apoi, cu ...
 Rulada de miel glasata Rulada de miel glasata
Se scot oasele de la carne si se impaneaza cu felii de costita afumata, felii de morcov si de telina (zarzavatul se taie betigase groase de 1 cm), se sareaza si se pipereaza dupa gust. Carnea astfel pregatita se ruleaza, se freaca cu boia dulce si ...
 Friptura de vita la tava Friptura de vita la tava
Carnea se taie in felii de 1 cm si se bate putin. Se unge carnea cu toate ingredientele (in afara de usturoi care se taie in feliute). Se acopera cu apa amestecata cu 6 linguri de vin alb si se baga la cuptor. Se mai verifica dupa jumatate de ...
 Friptura miel cu miere Friptura miel cu miere
3 catei de usturoi curatati de coaja se taie felii. Pulpa de miel se cresteaza din loc in loc si se impaneaza cu usturoi. Separat se face un amestec din miere, rozmarin, cimbru, piper, ulei si inca 2-3 catei de usturoi. Se piseaza toate bine, in ...
 Frigarui la cuptor Frigarui la cuptor
Tai pieptul de pui felii, apoi le bati cu ciocanul de snitele pana se subtiaza. Cureti ardeii si ceapa de foi si speli bine vanata, dovlecelul, rosiile si felii sau rondele, dupa cum iti place. Ungi feliile de pui locare o ciuperca, fasii de ardei ...
 Friptura de porc la gratar Friptura de porc la gratar
Cureti si speli carnea si o tai in felii potrivite. Amesteci apoi sare, piper si cimbru in cantitati egale, pudrezi bucatile de carne cu acest amestec si le lasi deoparte 10 minute. Intre timp incingi gratarul, il ungi cu slanina, apoi asezi bucatile ...
 Frigarui cu ceapa rosie Frigarui cu ceapa rosie
Frigaruile trebuie pregatite cu 24 de ore inainte. Tai carnea (fara piele si os) cuburi, o condimentezi si o pui intr-un vas, peste care adaugi berea. Tii carnea la rece, sa se marineze. A doua zi, asezi bucatile de carne pe betele de frigarui, ...
 Frigarui picante Frigarui picante
Taiati carnea in cubulete cu latura de 5 cm. Puneti intr-un castron uleiul, boiaua, sare si piper, stoarceti zeama de lamaie si omogenizati ingredientele. In acest amestec puneti cubuletele de carne si pastrati-le la rece, in vasul acoperit, cel ...
 Cotlete de berbecut Cotlete de berbecut
Amestecati vinul cu cepele taiate marunt, ardeiul iute taiat in rondele subtiri, usturoiul pisat, sare, piper si cimbru. Fierbeti amestecul 3 minute si lasati-l apoi la racit. Puneti in acest amestec carnea la marinat. Acoperiti vasul si tineti la ...
 Cotlete de miel cu sos de lamaie Cotlete de miel cu sos de lamaie
Pune cotletele de miel in marinata (vezi mai jos). Lasa-le peste noapte in vas acoperit cu folie de aluminiu.A doua zi, scoate cotletele de miel si lasa-le sa se scurga pe un servet de hartie.Pune la incins uleiul intr-o tigaie si frige cotletele de ...
 Pulpa de miel la cuptor cu salata si oua de prepelita Pulpa de miel la cuptor cu salata si oua de prepelita
Impanati pulpa de miel cu usturoi, ungeti-o cu ulei, presarati-o cu piper proaspat macinat, maghiran si cimbru si puneti-o intr-o tava intinsa, pe hartie de copt.Puneti tava in cuptorul incins si coaceti pulpa la foc potrivit pana cand se patrunde ...
 Frigarui cu caise uscate Frigarui cu caise uscate
Tai pieptul de curcan in felii subtiri, apoi cureti ceapa si o tai in sferturi. Presari carnea cu cimbru, piper si putina sare, rulezi feliile de carne si le infigi pe betele de frigarui, alternand cu jumatati de felii de lamaie, caise uscate si ...
 Frigarui lejere Frigarui lejere
Spalati fileul de somn, scurgeti-l bine de apa si stergeti-l cu servetele absorbante. Taiati-l in cubulete si puneti-le intr-un castron. Puneti peste cubuletele de somn boiaua de ardei, cimbrul uscat, maruntit, uleiul, zeama de la jumatate de lamaie, ...
 Frigarui de fudulii de curcan la grill (gratar) Frigarui de fudulii de curcan la grill (gratar)
La fuduliile necuratate trebuie indepartata cu grija membrana groasa,pielita,apoi spalate bine si tinute in apa cu putina sare si otet cca 20-25 minute,dupa care se clatesc bine si se lasa la zvantat sau se sterg.Daca sunt cumparate gata curatate le ...
 Capatana de vitel in aluat - reteta proprie Capatana de vitel in aluat - reteta proprie
Capatana se spala foarte bine, se tine in apa cu putin otet cca 10-15 minute,dupa care se clateste pana va iesi apa perfect curata.Capatana se pune la fiert intr-o oala mare impreuna cu morcovul,ceapa ,condimente si vinul alb pentru 30-40 de minute. ...
 Friptura de porc la cuptor Friptura de porc la cuptor
Spalam muschiul, il uscam in prosop de hartie si in asezam in tigaia incinsa cu ulei pana face crusta uniform pe toata suprafata. Asezam carnea intr-o tava teflonata, adaugam legumele si condimentele, o ceasca de apa si dam la cuptorul incins in ...
 Friptura din piept de porc cu verdeturi si legume la cuptor Friptura din piept de porc cu verdeturi si legume la cuptor
O chintesenta de gusturi si arome, obtinuta dintr-o carne nu prea apreciata de multi, considerata ieftina, obisnuita, facuta de obicei felii subtiri la gratar. Multi o folosesc sarata si afumata. Dar din ea se poate prepara ceva mult mai bun. Merita ...
 Friptura  din pulpe la cuptor Friptura din pulpe la cuptor
Dau un clocot de 5 minute pulpelor.Indepartez pielea.Cu un penson dau un strat de mustar peste pulpe,le asez intr-un vas de yena uns cu ulei.Presar sare,condimente,felii de ceapa,morcov si usturoi.Dau la cuptorul preincalzit pentru 45 minute. Servim ...
 Pulpe de pui pane cu cartofi umpluti pane si friganele Pulpe de pui pane cu cartofi umpluti pane si friganele
Pulpele se spala si se fierb cateva minute impreuna cu ceapa,morcovul,albitura si telina,toate tocate marunt .Dupa ce se scot pulpele din supa si se racesc ,se dau prin ouale batute cu sare si condimente,apoi prin amestecul de faina si pesmet . Se ...
 Frigarui de pui cu ciuperci Frigarui de pui cu ciuperci
Dupa parerea mea, frigaruile se prepara foarte usor, iar efectul este maxim, atat ca gust cat si ca aspect.Pentru inceput taiati pieptul de pui in bucati potrivite pentru frigarui si lasati-le intr-un baitz preparat din ulei de masline, zeama de la o ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Fripturi cu cimbru
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z