SiteDeBucate » Fripturi

Retete Fripturi cu suc de rosii

 Friptura de vitel cu sos rosu si tarhon Friptura de vitel cu sos rosu si tarhon
Carnea se spala,se sterge sau se zvanta bine.Fiecare bucata de carne se infasoara in folie de alimente ,se bate putin pe ambele parti ,se unge bine cu unt cu tarhon pe ambele parti ,dupa care se aseaza pe gratar,grill sau direct in tigaie pentru a se ...
 Ficatei prajiti si cartofi la cuptor Ficatei prajiti si cartofi la cuptor
Ceapa se curata, se spala si se taie pestisori. Ficateii se spala, se scurg si se pun la prajit intr-o tigaie cu ceapa care se lasa sa se inabuse 5 minute singura si putin ulei. Se lasa sa se prajeasca ficateii pe ambele parti si cand sunt aproape ...
 PULPE  DE PUI LA CUPTOR PULPE DE PUI LA CUPTOR
Pulpele de pui se spala bine,se zvanta,se ung cu ulei de masline si condimente (sare,piper rasnit, cimbru, tarhon,busuioc,menta ), se aseaza in vasul de yena uns cu putin ulei.Se adauga frunzele de dafin,boabele de coriandru,boabele de piper si ...
 Copanele la tava Copanele la tava
Reteta prezentata e creatia sotului meu care spune ca daca pui sufle mancarea iese delicioasa.(cei care au gustat-o au marturisit ca papilele lor au fost placut gadilate).Copanelele se spala si curata dupa cum bine stiti si se dau prin sosul de ...
 Friptura de vita cu legume la cuptor si piure de cartofi Friptura de vita cu legume la cuptor si piure de cartofi
Friptura se pregateste astfel:Carnea se pune in apa cu condimente adica cu vegeta,pieper busuioc si se lasa pt 3 ore la frigider.Apoi se da la fiert cam o ora .Apoi se curata legumele se spala si se tau si jumate din ele se pune in vasul de hiena uns ...
 Friptura de porc la cuptor Friptura de porc la cuptor
Carnea se spala,se sterge,se bate putin ,se aseaza in tava ,se toarna 200 ml apa calda, 100 ml vin alb,2-3 linguri ulei de masline,se sareaza,se condimenteaza dupa gust,se adauga usturoiul pisat,piperul boabe,foile de dafin, cuisoarele si se ...
 ANTRICOT DE VITEL CU ROSII CHERRY ANTRICOT DE VITEL CU ROSII CHERRY
Se spala, se bate putin carne, se sareaza si apoi se prajeste pe ambele parti in uleiul incins.Cand carnea este rumenita se adauga o cana de apa calduta, ceapa taiata marunt si usturoiul zdrobit.Se lasa la foc potrivit si daca este cazul se mai ...
 Friptura de vita Friptura de vita
Muschiul de vita se taie felii mari si se aseaza in tava. Se condimenteaza pe o parte si se pune la cuptor la foc mediu. Dupa 10 minute se intoarce pe partea cealalta. Dupa alte 10 minute se intoarce pe cealalta parte si se adauga 100 ml de apa ...
 PIEPT DE PUI CU CARTOFI LA DUBLETTA PIEPT DE PUI CU CARTOFI LA DUBLETTA
Pieptii de pui se spala, se portioneaza, se sareaza, se pipereaza si condimenteaza dupa gust si se aseaza in Dubletta, fara grasime(ulei) si se acopera cu capacul de sticla al tigaii.(Eu i-am pus inghetati, deci nu i-am portionat).Din cand in cand se ...
 MUSCHI DE VITEL CU SOS DE FRUCTE DE PADURE MUSCHI DE VITEL CU SOS DE FRUCTE DE PADURE
Muschiul de vitel se portioneaza ( cate doua transe la o portie ), si apoi se bardeaza ( se impatureste de jur -imprejur ) cu felii subtiri de bacon, fixidu-se cu grija cu niste scobitori ( care inainte de servirea preparatului se vor indeparta ...
 Ceafa de porc la cuptor Ceafa de porc la cuptor
Ceafa de porc se spala,se usuca cu un servet si se bate cu ciocanul.Se condimenteaza cu sare,piper si origano si se lasa sa se insaporeasca pana se incinge bine cuptorul.Se aseaza ceafa intr o tava unsa cu ulei.Ardelul si ceapa se curata,se spala si ...
 Cotlete de porc cu mudei si mamaliguta Cotlete de porc cu mudei si mamaliguta
Cotlete se sareaza si se pipereaza, se pun in tava cu ulei, cu 2-3 linguri de apa. Se lasa la cuptor circa 1 ora , stropind mereu cu zeama din tava. Usturoiul se piseaza si se adauga peste el sucul de rosii.Cotletele se servesc cu mamaliga si mujdei ...
 Friptura la tava cu garnitura asortata Friptura la tava cu garnitura asortata
Carnea se spala se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si se pune in tava la cuptor cu ulei si o ceasca de apa. Cand este aproape gata se adauga usturoiul pisat, sucul de rosii si vinul. Pentru a nu se arde se stropeste des cu sosul din tava. Pulpa ...
VITA LA CAPAC
Etapa 1 - Muschiul de vita se taie transversal, avind grosimea de 12-15mm. Se pune intr-un bol la frigider, dupa ce in prealabil s-a condimentat cu sare, vegeta, piper, impreuna cu 100ml vin alb. Se lasa 1-2 zile la macerat. Etapa2 - Se ia o cratita(care are ...
1
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Fripturi cu suc de rosii
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z