SiteDeBucate » Fripturi

Retete Fripturi

 PULPE DE PUI LA CUPTOR PULPE DE PUI LA CUPTOR
Pulpele se curata bine si se ung cu mustar. Cubul maggi se farama si se pune peste pulpe. Se adauga sarea si piperul. Se aseaza in tava si se toarna ulei de masline. Se toarna si putina salsa de soja peste fiecare pulpa si ardeiul rosu si verde taiat ...
 friptura vanatoreasca friptura vanatoreasca
Carnea se impaneaza cu costita , se inabusa la cuptor in ulei cu 100 ml de apa,impreuna cu ceapa ,morcovi, telina si foi de dafin,adagand treptat cca 1 l de apa fiarta.Cand e inabusita carnea,se scoate in alt vas,se raceste si se portioneaza.In sosul ...
 Piept de curcan dulce Piept de curcan dulce
Pieptul de curcan se prajeste in putin ulei pe ambele parti. Se toarna peste vinul, zaharul, sarea, scortisoara si nucusoara si se caleste sub capac. Se adauga boabele de struguri si se continua calirea timp de 5 minute. Se serveste cald. ...
 CIUPERCI PRAJITE CIUPERCI PRAJITE
Spalam ciupercile si le prajim in ulei. Dupa ce le prajim le scoatem in farfurie. Usturoiul il pisam cu pisalogul si il punem peste ciuperci. ...
 CARTOFI PRAJITI CARTOFI PRAJITI
Se curata cartofii de coaja, se spala si taie felii, se prajesc in uleiul incins. Dupa ce ii scoatem din ulei, le dam cu sare si mujdei de usturoi. (usturoiul il pisam si il frecam cu ulei pana se obtine o compozitie omogena) ...
 cartofi cu pulpe de pui (pentru cei care sufera de hepatita) cartofi cu pulpe de pui (pentru cei care sufera de hepatita)
Cartofii se pun la fiert, apoi se curata si cei care sunt mai mari se taie cubulete.Carnea de pui se pune in tava impreuna cu uleiul, apa si condimentele si se da la cuptor acoperiti cu folie de aluminiu timp de 30 de minute, apoi se ia folia, se pun ...
 friptura de miel la tava cu cartofi friptura de miel la tava cu cartofi
Carnea se taie in bucati potrivite, se presara cu sare si piper, si se aseaza intr-o tava cu untura topita si se intorc bucatile sa se unga pe ambele parti. Cartofii curatati se taie rondele, mai groase, se presara cu piper si se trec putin prin ...
 rulouri cu piept de pui si ficatei rulouri cu piept de pui si ficatei
Se taie pe lung pieptul de pui si ficateii pe jumatate.Se inveleste pieptul de pui si ficateii in felii de costita se prind cu scobitoare si se dau la cuptor pana ce se rumeneste. ...
 Pui pe sticla Pui pe sticla
Se curata puiul, se spala bine, dupa care se condimenteaza atat pe exterior cat si pe interior cu condimente, sare, piper iar in varf se pune putin usturoi.Apoi se introduce puiul pe sticla de o,5, sticla plina cu apa rece.Se pune puiule pe sticla la ...
 pulpe de pui marinate pulpe de pui marinate
Pulpele dezosate se taie bucati, cam in 4 fiecare pulpa, se amesteca bulionul cu uleiul , condimentele si se pun bucatile de carne. Se tin la frigider prefarabili de la o zi la alta .Eu le prajesc in grill, pe aragaz.Dar e bun si pe gratar.Garnitura ...
 Friptura de vita la tava Friptura de vita la tava
Se taie carnea in felii de 1 cm grosime si se bate bine cu ciocanul de snitele. Se unge cu toate ingredientele, mai putin usturoiul care se taie felii. Se acopera cu apa in care s-a pus vinul si se da la cuptor la foc mediu. Se verifica din jumatate ...
 .Friptura de miel .Friptura de miel
Pulpa de miel se freaca cu lamaia pe fiecare parte si se unge cu unt topit si cu boia dulce de ardei. Se sareaza si se pipereaza, dupa care se pune intr-o tava cu apa calda si cateva boabe de piper. Se baga la cuptor o ora, dupa care se intoarce, se ...
 friptura de miel traditionala. friptura de miel traditionala.
Se portioneaza carnea si se pune intr-un vas si se freaca bine cu lamiie, tarhon, se impaneaza cu usturoi. Peste carnea astfel pregatita se pune slanina afumata, taiata in fisii subtiri. In vas se adauga ulei, boabe de piper. Se da tava la cuptor . ...
 pui salata. pui salata.
Puiul se spala si se pune intr-un vas de Yena uns cu ulei. Se condimenteaza si se pune la cuptor. Se lasa pana se coace. Se scoate si se aseaza pe o salata. ...
 friptura de miel la tava friptura de miel la tava
Carnea de miel se taie in bucati mari, se spala, se scurge si se da sare cu piper in amestec. Se aseaza intr-o tava cu ulei, apoi se introduce la cuptor. In timpul inabusirii se stropeste cu sosul rezultat. Cind friptura este bine patrunsa si ...
 friptura de miel friptura de miel
Carnea se spala si se impaneaza cu usturoiul curatat. Daca avem usturoi verde, il taiem marunt si il amestecam cu celelalte plante aromatice. Saram si piparam carnea si o punem intr-o tava de friptura iar pe deasupra punem rozmarinul, maghiranul si ...
 rulouri din ficatei de pui rulouri din ficatei de pui
Se spala ficatul si se pune la scurs intr-o strecuratoare. Dupa ce s-a scurs se aseaza pe un tifon pentru a se zvinta si se presara cu piper pisat. Pieptul se taie in feliute subtiri. Se impacheteaza bucatele de ficat in felitele de piept formand un ...
 friptura de miel la cuptor friptura de miel la cuptor
Carnea neudata se parleste la flacara ca sa se arda bine firele de par. Carnea de miel scade mult la fript, dar cu osul isi va pastra mai bine forma. Pulpa se aseaza intr-o tava sau cratita potrivita cu marimea ei, pentru a nu ramane mult loc liber ...
 Friptura de miel impanata Friptura de miel impanata
Pulpa de miel se inteapa cu cutitul. In gaurile facute se introduce cite o bucatica de slaninuta si un catel de usturoi. Se unge pulpa cu ulei, se sareaza, se pipereaza si se da cu boia. Intr-o tava se pune ceapa verde si usturoiul. Pulpa se aseaza ...
 Friptura la cuptor Friptura la cuptor
Se ia carnea si se taie felii de 2 cm. grosime se condimenteaza cu piper, sare, vegeta, se aseaza intr-o tava unsa bine cu unsoare de porc, se aseaza ceapa si morcovul taiate rondele, la fel si ardeiul avand grija sa punem feliile rosii in combinatie ...
1-1011-2021-29
Filtreaza retetele
Ingredient:
cascaval (37) oregano (37) busuioc (35)
pesmet (34) vita (33) smantana (33)
marar (32) coriandru (32) pulpe de pui (28)
orez (27) ceapa verde (27) telina (26)
nucsoara (24) ou (24) zahar (23)
lapte (22) sos de soia (21) bulion (20)
muschi de porc (19) branza (17) sunca (17)
carne de porc (17) vegeta (16) mere (16)
suc de rosii (15) carne de miel (15) ardei iute (15)
salvie (15) piper boabe (14) ienibahar (14)
bacon (14) carnati (14) scortisoara (13)
slanina (13) tarhon (13) susan (13)
ficat (12) verdeata (11) salata verde (11)
spanac (11) ghimbir (11) curry (11)
carne de vita (10) sofran (10) portocale (10)
ketchup (9) fasole verde (8) aripioare de pui (8)
hrean (8) parmezan (8) costita afumata (8)
untura (8) iaurt (8) cuisoare (8)
carne tocata (8) cotlet de porc (8) praz (8)
mazare (7) gaina (7) menta (7)
menta (7) varza (6) maghiran (6)
pastarnac (6) porumb (6) suc de lamaie (6)
suc de lamaie (6) chimen (6) nuca (6)
mozzarella (5) gogosar (5) margarina (5)
peste (5) castraveti (5) amidon (5)
stafide (5) muschi de vita (5) ananas (4)
dovlecei (4) alune (4) supa de pui (4)
smantana dulce (4) paste (4) maioneza (4)
malai (4) branza topita (4) franzela (3)
telemea (3) bicarbonat (3) crap (3)
galbenus (3) anason (3) ardei kapia (3)
arpagic (3) vinete (3) caise (3)
gorgonzola (3) broccoli (3) leurda (2)
loboda (2) cognac (2) visine (2)
lapte batut (2) mac (2) aluat (2)
castraveti murati (2) fenicul (2) ridichi (2)
carne de vitel (2) migdale (2) sunca presata (2)
apa minerala (2) pasta tomate (1) carne de pasare (1)
cirese (1) pepene galben (1) pere (1)
salau (1) struguri (1) feta (1)
branza de vaci (1) lipii (1) sparanghel (1)
frisca (1) cardamon (1) salam (1)
mozarella (1) dulceata (1) albus (1)
fidea (1) whisky (1) piersici (1)
banane (1) zahar pudra (1) cafea (1)
macaroane (1) foi de placinta (1) aluat foietaj (1)
leustean (1) coaja de lamaie (1) carne de curcan (1)
capere (1) fructe de padure (1) conopida (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Fripturi - Pagina 27
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z