FILE VIENEZ(rulada din chiftea, umpluta cu oua fierte)
Carnea se da prin masina de tocat(de 2 ori),impreuna cuceapa(prajita putin si racita)si franzela inmuiata in apa si stoarsa bine.Ardeiul rosu se taie f.mic;la fel ardeiul verde,ardeiul iute,rosia(fara coaja).Usturoiul se bate.Se pun,apoi, peste ...
CHFTELUTE PANE
Carnea,impreuna cu ceapa prajita f putin si racita, se dau prin masina de carne.Cu ele,se da prin masina si franzela,pusa citeva secunde in apa si stoarsa bine;totul se mai da o data prin masina de tocat.Deci,se dau de 2 ori prin masina de ...
Rulouri din carne de vitel
Carnea taiata in felii se bate ca pentru snitel. Pentru umplutura se da prin masina de tocat 200 g carne de vitel,amestecata cu franzela inmuiata bine in lapte, ceapa inabusita, cimbru, verdeata, piper. Feliile de carne se umplu cu acest amestec, se ...
1