Frigarui mixte cu sos picant
Carnea se taie bucatele,la fel carnatul(i),lulas curatat bine taiat in bucati,ceapa,ardeiul....Se pune pe betisoare cum va place.Cine are poate pune ardei de diverse culori,arata mai bine!eu m-am multumit cu verzi...Am condimentat.Se pune pe ...
Costita in sos de miere si cartofi gratinati cu bacon
Costita se condimenteaza cu sare si piper.Se face mujdei din jumatate capatana de usturoi,cu putin ulei de masline.Se adauga patrunjel,cimbru,boia picanta,1 lingurita cominhos.Se freaca bine carnea cu mujdeiul,se adauga 1 lingurita pasta de ...
Rulada de Porc in crusta de nuci, alune si migdale,
Se spala cartofii si se pun la fiert in apa cu sare se adauga si un pic de otet ca sa nu se sfarame se lasa pana sunt aproape facuti, sa nu fie sfaramiciosi deoarece trebuiesc curatati si taiati felii pentru a se praji.Separat batem muschiuletul, se ...
Pui imbatat cu bere si cartofii noi inveliti in bacon la cuptor
Puiul se cond. cu sucul de portocalã, sare,ulei piper,curcuma,usturoi,cimbru,busuioc...si pasta pt. pui.Pasta pt. pui, contine :usturoi,ardei, sare, vin si ardei iute tocat, se poate face si acasã si pãstra la rece.De data asta m-am grãbit, dar ...
Rulouri de curcan cu bacon si menta
Când cumpãr sau mi se oferã carne de pasãre, pãstrez pieptul pt. snitele sau supã, altfel nu se prea mãnâncã.De data asta am incercat sã umplu aceste snitele cu bacon, merg si simple...Menta este din mica mea "grãdinã", am pus-o peste ...
Rulada din piept de curcan
Intr-o tigaie punem uleiul si calim cam 10’ ardeiul taiat fideluta, apoi il scoatem intr-un bol si calim ciupercile in acelas ulei, tot 10’, spargem oul peste ele, amestecam de cateva ori,saram/piperam si luam tigaia de pe foc. Frunzele de ...
PUI SICILIAN
Puiul se portioneaza, se aseza intr-un vas si se condimenteaza. Deasupra se toarna uleiul si margarina. Se introduce la cuptor, la foc potrivit, timp de 20 minute, apoi se adauga vinetele, usturoiul, baconul putin prajit si zeama de la 2 lamai. Se ...
Pulpa de miel la cuptor
Se fac mici buzunare in pulpa in care se introduc mici rondele de usturoi. Se pune in tava, se adauga sarea, piperul si se inveleste cu sunculita, dupa care se adauga o cana de apa si uleiul. Se presara cu frunzulite de usturoi tocate mai maricele si ...
Piept de curcan la cuptor
Se taie pieptul in doua bucati. Fiecare parte se cresteaza din 2 in 2 cm dar nu pina jos. In fiecare compartiment se pune cascaval si salam. Se condimenteaza si se pune pe o folie in care am pus putin unt. Se inchide bine folia si se da pieptul la ...
MUSCHI DE VITEL CU SOS DE FRUCTE DE PADURE
Muschiul de vitel se portioneaza ( cate doua transe la o portie ), si apoi se bardeaza ( se impatureste de jur -imprejur ) cu felii subtiri de bacon, fixidu-se cu grija cu niste scobitori ( care inainte de servirea preparatului se vor indeparta ...
pui umplut la cuptor
Se sterge puiul in interior cu hartie de bucatarie;Pregatim umplutura in modul urmator:feliile de paine inmuiate in lapte cam o jumatate de pahar se amesteca cu rosiile uscate ,oul,sartea,piperul macinat ,adaugam ceapa calita in prealabil cu baconul ...
Rulouri de pui cu smantana
Se spală şi se feliază pieptul de pui. Feliile se bat ca pentru snitele şi se condimentează cu sare, piper şi condimente pentru pui. Ciupercile se curăţă şi se taie felii. Pe fiecare felie de piept de pui se aşează două felii de bacon, o ...
1