SiteDeBucate » Fripturi

Retete Fripturi cu lapte

 Castraveti la frigaruie (Ukorky no rajnikock) Castraveti la frigaruie (Ukorky no rajnikock)
Curatati castravetii si taiati-i in rondele cu grosimea de 1-2cm. Puneti in apa boabele de piper, sare, otet, dafinul si rondelele de castraveti si fierbeti-le 10 - 15 minute. Castravetii trebuie sa se inmoaie dar nu prea tare. Scoateti castravetii ...
 Cordon  bleu cu branza albastra Cordon bleu cu branza albastra
Bucatile de piept de pui se acopera cu folie de plastic si se bat usor ca sa se intinda putin. Se lasa la rece pana se prepara umplutura. Ceapa verde se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei. Intr-un castron se pune branza albastra si se ...
 Ceafa de porc in foietaj Ceafa de porc in foietaj
Se condimenteaza carnea dupa gust cu sare, piper,coriandru,boia.Se topeste intr-o cratita untul si se rumeneste bine carnea intorcand-o pe toate partile.Dupa ce s-a rumenit se scoate carnea iar in cratita in care aceasta a fost rumenita se inabuse ...
 Friptura picanta din piept de porc cu cartofi piure Friptura picanta din piept de porc cu cartofi piure
Condimentati feliile de carne cu cimbru, piper si concentrat de ciuperci. Intr-o tigaie antiaderenta puneti carne in uleiul de masline si prajiti-o pe ambele parti cate 4-5 minute, apoi adaugati rosii taiate si cateva intregi, ardeiul feliat, felii ...
 Pulpe cu sos Pulpe cu sos
Faci un sos din mustar, condimente, ulei de masline,prin care treci pulpele.Le rumenesti in ulei incins pe ambele parti. Asezi peste pulpe ceapa taiata juliene si usturoiul feliute, adaugi vinul si o ceasca de apa. Lasi sa scada sosul.Scoti pulpele, ...
 Piept de porc cu mazare si friganele Piept de porc cu mazare si friganele
Se pregateste carnea tocata se sareaza, pipereaza, boia si oregano, se toaca o ceapa marunt, se amesteca toate cu un pic de ulei sa nu fie fada carnea si se lasa in asteptare.Pieptul de porc si el se sareaza un pic se ia carnea tocata se umple ...
 Medalion de carne Medalion de carne
Taiem carnea felii mai groase si le legam cu ata de bucatarie,pe fiecare felie adaugam un ram de rosmarin si legam bine!Pregatim saramura:amestecam vinul cu laptele ,usturoiul tocat fin,sare,piper si alte ramurele de rosmarin!Asezam carnea intr-o ...
 Ficat de pasare cu varza dulce Ficat de pasare cu varza dulce
Ficatul il punem in lapte rece si-l lasam sa stea cam ½ h. Intre timp taiem varza fideluta, presaram sarea mare peste ea, o amestecam si o dam deoparte.Scoatem ficatul intr-o strecuratoare. Punem intr-o tigaie 50 ml ulei la incins si prajim bucatile ...
 Friptura de porc cu sos de alune Friptura de porc cu sos de alune
Ceapa se caleste in unt sau ulei la foc domol si dupa adaugati ierburile aromatice.Carnea o adaugati si o rumeniti usor pe toate partile, fara sa o intepati caci iese sucul ,cu 2 linguri de lemn.Varsati vinul si lasati sa se evaporeze dupa care ...
 Prepelite umplute Prepelite umplute
Preparare: se spala si se curata bine prepelitele si pun intr-un vas mai adanc. Turnam peste ele un amestec facut din 100 ml ulei , 150 ml vin alb demisec, 100 ml apa, sare, piper, o lingurita boia, o lingura de ierburi maruntite ( eu am pus salvie ...
 Pernite dulci de pui Pernite dulci de pui
Se face intai un 'lapte de cocos' din 1/4 l lapte cald in care lasam un sfert de ora cel putin razatura de cocos. Apoi strecuram laptele cu aroma de cocos si il punem intr-un castron. In acest lapte de cocos punem jumatate din patratele taiate din ...
 Friptura de vita cu legume la cuptor si piure de cartofi Friptura de vita cu legume la cuptor si piure de cartofi
Friptura se pregateste astfel:Carnea se pune in apa cu condimente adica cu vegeta,pieper busuioc si se lasa pt 3 ore la frigider.Apoi se da la fiert cam o ora .Apoi se curata legumele se spala si se tau si jumate din ele se pune in vasul de hiena uns ...
 Gratar de pui cu sos roquefort Gratar de pui cu sos roquefort
Preparare : facem intr-un bol un amestec din ulei, otet balamic, soia, ketchup si ierburi aromate. Facem fiecare bucata de piept de pui cu sare si piper si apoio trecem prin amestecul facut . Ideal este sa le lasam asa la frigider pentru o ora.Dupa o ...
 Aripioare picante Aripioare picante
Se spală aripioarele şi se taie în jumătăţi. Laptele se amestecă cu usturoiul tăiat, ardeii iuţi tăiaţi felii, sos de chili (sau chili sub formă de praf) şi piper. Aripioarele se aşează într-o caserolă şi se adaugă peste ele ...
 Manzat la tava cu garnitura gratinata Manzat la tava cu garnitura gratinata
Manzatul se taie in felii groase de latul unui deget, se aseaza intr-o tava. Intr-un castron punem condimente de gratar cca o lingura turnam peste ele 3-4 linguri ulei si amestecam, apoi adaugam vinul si apa. Intreaga compozitie o turnam peste carne, ...
 Fille de porc Fille de porc
Presezi feleul cu sare piper si cimbru, il asezi intr-o cratita inpreuna cu usturpoil taiat felioare lungi, lapteler si untul, il ti pe focpana cand laptele da in clocot, apoi il intorci in cuptorul incins , lasi pe foc 1 oara timp in acare intorci ...
 Pui in aluat cu legume sotate Pui in aluat cu legume sotate
Se taie pieptul de pui in fasii. Se lasa la fezandat 1 ora intr-un amestec de vin cu 100 ml ulei, oregano, cimbru si putina sare. Din oua, faina, lapte si sare se pregateste un aluat asemanator celui de clatite. Se incinge uleiul. Se scurg fasiile de ...
 Friptura de pui cu orez si legume Friptura de pui cu orez si legume
Se ia un piept de pui, se spala si se freaca cu condimente peste tot, se pune in punga magica cu condimente pentru pui cu ierburi aromate si se baga la cuptorul incins cu putin unt. Se lasa pana se rumeneste bine de tot sa aiba o crusta aurie. ...
 Pulpe de pui in marinata de lapte Pulpe de pui in marinata de lapte
Pulpele de pui se taie in doua, se scoate pielita, se pun intr-un vas, se adauga laptele, usturoiul pisat, foile de dafin, cimbrul sare si piper. Se acopera si se da la frigider pentru 24 de ore. Se scot si se prajesc in baie de ulei, pana se auresc. ...
 PULPE DE PUI CROCANTE PULPE DE PUI CROCANTE
Se pune intr-un bol iautrul,in altul se pun fugii macinati in care se amesteca sarea,piperul,boiaua,cimbru si semintele de susan.In alt bol se amesteca mustarul cu maioneza sa se formeze o pasta omogena.Se scoate pielea de pe pulpe,se ung mai intai ...
12
Filtreaza retetele
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Fripturi cu lapte
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z