SiteDeBucate » Fripturi

Retete Fripturi cu ceapa verde

 Pui la tigaie cu legume Pui la tigaie cu legume
Speli carnea si o tai in fasii. Cureti si speli prazul, cartofii si ceapa. Tai prazul si ceapa in rondele, cartofii in sferturi, iar verdeata marunt.Intr-o tigaie wok, incingi o lingura ulei. Calesti carnea, intorcand-o pe toate partile, ca sa se ...
 Cordon  bleu cu branza albastra Cordon bleu cu branza albastra
Bucatile de piept de pui se acopera cu folie de plastic si se bat usor ca sa se intinda putin. Se lasa la rece pana se prepara umplutura. Ceapa verde se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei. Intr-un castron se pune branza albastra si se ...
 Friptura de pui cu smantana si ceapa Friptura de pui cu smantana si ceapa
Cureti si tai ceapa bucati de 1-2 cm ceapa din jumatate de cantitatea de ceapa. Deasupra cepei asezi fiecare bucata de carne intinsa putin cu ciocanul de snitele. Le acoperi cu restul de ceapa si le dai la cuptor pana ce carnea este aproape gata. ...
 Pulpa in stil sud american Pulpa in stil sud american
Portionezi carnea, introduci bucatile intr-o punga de plastic, pe care o asezi intr-un castron.Intr-un alt vas, amesteci uleiul, zeama de lamaie, ceapa tocata, patrunjelul uscat, usturoiul zdrobit si sare.Torni sosul peste carnea din punga, o agiti ...
 Frigarui ghiduse Frigarui ghiduse
Iti pregatesti totul la indemana, inclusiv frigaruile de bambus.Pui intai un capat al carnatului, apoi o felie de porumb.Infigi din nou in carnat, in asa fel incat sa imbratiseze porumbul.Urmeaza a doua felie de porumb si din nou acelasi carnat.Va ...
 Miel cu ciuperci Miel cu ciuperci
Spala carnea, freac-o cu putin otet si tai-o bucati. Curata prazul si ceapa si toaca-le rondele subtiri. Curata usturoiul si zdrobeste-l putin, cat sa-si lase aroma. Pune untul la incins si caleste repejor usturoiul, apoi bucatile de carne, adauga ...
 Rulada din muschi de porc Rulada din muschi de porc
Carnea se amesteca cu oul,ceapa tocata marunt,sosul de hrean,pesmetul,busuiocul tocat fin si se asezoneaza cu sare si piper.Se framanta bine pana se incorporeaza toate ingredientele.Muschiuletul de porc se curata bine de firisoarele de grasime,apoi ...
 Ceafa la tava alla Claudiu Ceafa la tava alla Claudiu
Se pregateste marinada( baitul) din ulei, vin, zeama de lamaie, plantele aromate, cimbru sare si piper. In acest bait se scufunda feliile de ceafa si se tin la rece cateva ore bune sau de seara pina dimineata.Ceapa verde se taie in fasii ...
 Muschi de vita cu sos de rosii si rodie Muschi de vita cu sos de rosii si rodie
Bucata de muschi se taie in doua,apoi se preseaza cu mana(nu se bate).Intr-o tigaie,se incinge uleiul de masline si se prajesc boabele de piper cateva secunde.Se condimenteaza muschiul cu sare si piper,apoi se prajeste cate 8 minute pe fiecare ...
 Miel umplut Miel umplut
Spalam maruntaiele si le punem la fiert, in apa cu putina sare, pentru 20’. Intre timp, taiem ceapa si usturoil marunt (atat verde cat si uscat). Maruntim frunzele de marar si patrunjel.Organele fierte le scurgem de apa in care au fiert si dupa ce ...
 Iepure umplut, servit cu sos Iepure umplut, servit cu sos
Se fierb in apa cu sare, inima, rinichii, plamanii iepurelui + maruntaiele de porc. Felia de paine o inmuiem in apa, apoi o stoarcem bine.Ceapa, 2 catei de usturoi, ardeiul si trei sfert din ciuperci, le taiem felii. Dupa ce au fiert si s-au racit ...
 Coronita de miel umpluta cu drob Coronita de miel umpluta cu drob
Costitele de miel se tin la marinat intr-un bait facut din vin, ulei, usturoi,cimbru, rozmarin, leurda, ceapa, sare si piper cam 4-5 ore( la rece)Dim maruntaiele de miel( mai putin ficatul) bine spalate si taiate in bucati, se face o tocanita cu ...
 Pulpe de pui la cuptor cu sos de rosii Pulpe de pui la cuptor cu sos de rosii
Se spala, se lasa la scurs si apoi se condimenteaza carnea de pui cu sare, piper macinat, boia, cimbru, sos de soia si se aseaza intr-un vas.Separat se face un amestec din ceapa taiata marunt, usturoiul zdrobit, foi de dafin, piper boabe, ulei si apa ...
 Scrumbie umpluta cu verdeturi Scrumbie umpluta cu verdeturi
Se curata, se cresteaza pe burta si apoi se spala bine scrumbiile.Se face un amestec din ceapa verde,usturoi verde, marar, patrunjel, toate tocate marunt care se condimenteaza cu sare, piper si se stropesc cu ulei de masline si zeama de ...
 Friptura de miel la cuptor - reteta casei Friptura de miel la cuptor - reteta casei
Carnea de miel se spala bine,se zvanta,se unge cu ulei si condimente,pulpele se cresteaza , se impaneaza cu bucatele de usturoi si se aseaza in tava alaturi de ceapa si de usturoiul tocate marunt.Se adauga si putina apa fiarta.Se stropesc din cand in ...
 Friptura de miel cu ceapa si usturoi verde Friptura de miel cu ceapa si usturoi verde
Pulpa de miel se taie in bucati potrivite tinand cont ca dupa coacere scade aproape la jumtate.Ceapa si usturoiul se taie oblic de vreo 2 cm iar patrunjelul se toaca.Carnea se pune in tava cu doua linguri de ulei peste care se presara sare piper si ...
 Prepelite umplute Prepelite umplute
Preparare: se spala si se curata bine prepelitele si pun intr-un vas mai adanc. Turnam peste ele un amestec facut din 100 ml ulei , 150 ml vin alb demisec, 100 ml apa, sare, piper, o lingurita boia, o lingura de ierburi maruntite ( eu am pus salvie ...
 Friptura de miel in vin rosu Friptura de miel in vin rosu
Spalam carnea de miel si o tinem 10min in apa rece cu sare sa se curete de sange.Punem uleiul in tava de friptura si ceapa verde maruntita.Carnea o impanam cu un catel de usturoi taiat fasii si o asezam in tava peste ceapa.Adaugam in tava restul de ...
 Pulpe de pui impanate cu verdeturi Pulpe de pui impanate cu verdeturi
Se taie ceapa, usturoiul si patrunjelul marunt.Se condimenteaza cu sare si piper si se stropeste cu putin ulei de masline.Se amesteca bine.Separat pulpele se spala se lasa la scurs se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si apoi se desprinde cu ...
 Friptura vanatoreasca cu paste si sos Friptura vanatoreasca cu paste si sos
Cu un cutit foarte ascutit se face un buzunar in cotlet.Se condimenteaza.Se fierb pastele dupa instructiunile de pe ambalaj. Legumele se spala si se taie marunt.Ciupercile, ceapa, usturoiul se calesc in putin ulei. Se condimenteaza si se adauga ...
12
Filtreaza retetele
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Fripturi cu ceapa verde
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z