SiteDeBucate » Fripturi

Retete Fripturi cu ulei de masline

 Ragout provensal de miel Ragout provensal de miel
Se curata ceapa si usturoiul, se toaca ceapa, iar usturoiul se zdrobeste, se spala vinetele si se taie cubulete; Se incing 7 linguri de ulei intr-un vas, se adauga ceapa si vinetele, si se amesteca continuu. Se adauga rosiile cu suc cu tot, se ...
 miel cu glazura de fructe de padure miel cu glazura de fructe de padure
Curatam pulpa de miel de grasime si o asezam in tava de cuptor. Cu un cutit cu varful ascutit, facem mici incizii in care introducem cate o feliuta de usturoi; Ungem pulpa cu uleiul de masline, adaugam sare, piper si jumatate din vinul rosu. ...
 Vrabioara de vitel Vrabioara de vitel
Puneti la fiert 1 l apa cu 1 lingurita rasa sare si cand apa incepe sa fiarba in clocot, puneti malaiul, amestecand incontinu cu un tel. Lasati mamaliga sa fiarba la foc mic, circa 20 de minute, amestecand-o din cand in cand. Rasturnati-o, apoi ...
 Frigarui marinate Frigarui marinate
Tai carnea cuburi, aproximativ egale ca marime si le asezi intr-un vas.Separat, amesteci ingredientele pentru sosul marinat si le torni  peste bucatile de carne. Lasi vasul la rece 4-5 ore, amestecand carnea din cand in cand. Infigi pe tepuse ...
 Frigarui picante Frigarui picante
Taiati carnea in cubulete cu latura de 5 cm. Puneti intr-un castron uleiul, boiaua, sare si piper, stoarceti zeama de lamaie si omogenizati ingredientele. In acest amestec puneti cubuletele de carne si pastrati-le la rece, in vasul acoperit, cel ...
 Frigarui de pui cu caise Frigarui de pui cu caise
Taiati carnea de pui in bucati potrivite. Puneti bucatile intr-un castron. Condimentati cu sare si piper si turnati uleiul deasupra. Amestecati bucatile, ca sa se acopere pe toata suprafata cu ulei condimentat. Zdrobiti alunele. Treceti bucatile de ...
 Ceafa de porc cu cimbrisor Ceafa de porc cu cimbrisor
Taiati ceafa de porc in 4 felii mai groase. Ungeti feliile cu ulei pe o parte.Peste ulei presarati boia, sare, piper si asezati cateva fire de cimbru verde.Rulati feliile de carne si prindeti spirala formata cu bete de frigarui umede. Puneti ...
 Cotlete de berbecut Cotlete de berbecut
Amestecati vinul cu cepele taiate marunt, ardeiul iute taiat in rondele subtiri, usturoiul pisat, sare, piper si cimbru. Fierbeti amestecul 3 minute si lasati-l apoi la racit. Puneti in acest amestec carnea la marinat. Acoperiti vasul si tineti la ...
 Ficatei de pui la gratar cu dovlecei si legume Ficatei de pui la gratar cu dovlecei si legume
Amestecati faina cu boiaua dulce sau iute, dupa preferinta, sare si piper. Turnati peste amestec uleiul si omogenizati. Puneti ficateii in acest amestec si acoperiti-i pe toti cu amestecul picant. Lasati vasul acoperit 10 minute la frigider. Taiati ...
 Cotlete cu sos mentolat Cotlete cu sos mentolat
Intr-un castron, amesteca usturoiul pisat, zeama de lamaie si uleiul de masline. Sareaza putin, pune si piper.Pune cotletele intr-o tava de cuptor mai mica sau chiar intr-o craticioara intinsa, in care sa incapa. Toarna deasupra sosul de lamaie, ...
 Pulpa de miel la cuptor cu salata si oua de prepelita Pulpa de miel la cuptor cu salata si oua de prepelita
Impanati pulpa de miel cu usturoi, ungeti-o cu ulei, presarati-o cu piper proaspat macinat, maghiran si cimbru si puneti-o intr-o tava intinsa, pe hartie de copt.Puneti tava in cuptorul incins si coaceti pulpa la foc potrivit pana cand se patrunde ...
 Frigarui cu caise uscate Frigarui cu caise uscate
Tai pieptul de curcan in felii subtiri, apoi cureti ceapa si o tai in sferturi. Presari carnea cu cimbru, piper si putina sare, rulezi feliile de carne si le infigi pe betele de frigarui, alternand cu jumatati de felii de lamaie, caise uscate si ...
 Platou caraibian Platou caraibian
1) Cartofii se curata de coaja se spala si se taie cuburi sau felii mai groase;morcovul se curata,se spala se taie rondele;se amesteca cartofii cu morcovul,se sareaza,se pun 2 linguri ulei de masline, se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie ...
 Friptura din piept de porc cu verdeturi si legume la cuptor Friptura din piept de porc cu verdeturi si legume la cuptor
O chintesenta de gusturi si arome, obtinuta dintr-o carne nu prea apreciata de multi, considerata ieftina, obisnuita, facuta de obicei felii subtiri la gratar. Multi o folosesc sarata si afumata. Dar din ea se poate prepara ceva mult mai bun. Merita ...
 Friptura de vitel cu sos rosu si tarhon Friptura de vitel cu sos rosu si tarhon
Carnea se spala,se sterge sau se zvanta bine.Fiecare bucata de carne se infasoara in folie de alimente ,se bate putin pe ambele parti ,se unge bine cu unt cu tarhon pe ambele parti ,dupa care se aseaza pe gratar,grill sau direct in tigaie pentru a se ...
 Frigarui de pui cu ciuperci Frigarui de pui cu ciuperci
Dupa parerea mea, frigaruile se prepara foarte usor, iar efectul este maxim, atat ca gust cat si ca aspect.Pentru inceput taiati pieptul de pui in bucati potrivite pentru frigarui si lasati-le intr-un baitz preparat din ulei de masline, zeama de la o ...
 Curcan cu oua Ochi de paun Curcan cu oua Ochi de paun
Taiati si bateti pieptul de curcan, ca sa obtineti un dreptunghi de aproximativ 30 x 20 cm si condimentati, apoi intindeti-l pe o folie de aluminiu unsa cu ulei de masline (cine doreste il poate intinde pe 2-3 foi de placinta unse intre ele cu ulei ...
 Pui umplut cu garnitura de legume Pui umplut cu garnitura de legume
Introduceti mana in pui si dezlipiti usor cu degetele carnea de pe oase, scotand osul de la piept, coastele si oasele de la partea superioara a pulpelor. Condimentati puiul cu ingrediente din plicul pui fraged la punga.Intr-un castronel puneti cepele ...
 Friptura picanta de pui Friptura picanta de pui
Bucatile de carne se condimenteaza cu cimbru, chili, piper, condimente pentru friptura si se lasa minim 10 minute. Intr-o tigaie antiaderenta puneti uleiul si prajiti carnea cateva minute pe toate partile, apoi adaugati ardeii taiati fasii si rosiile ...
 Pulpa de porc speciala - Reteta casei Pulpa de porc speciala - Reteta casei
Carnea se spala,se sterge si se trece, se tavaleste prin amestecul de condimente . Intr-o tigaie se incalzeste untul impreuna cu uleiul si se va rumeni bucata de carne pe toate partile.Intre timp se coc rosiile pe gratar sau la grill,se decojesc si ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Fripturi cu ulei de masline
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z