SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri

 Tocanita de pui cu ciuperci Tocanita de pui cu ciuperci
Copanelele se spala bine. intr-o cratita se pune putin ulei si se pun copanelele si se prajesc pe ambele parti cat sa iasa sangele(2 min pe o parte si 2 min pe cealalta). apoi se adauga o cana si jumatate de apa. ceapa se toaca marunt,morcovul se ...
 Pui tras in unt cu sos de ceapa caramelizata Pui tras in unt cu sos de ceapa caramelizata
Taie pieptul de pui in fileuri subtiri. Da-le cu sare si piper si freaca carnea ca sa intre bine condimentele.  Intr-o tigaie mare topeste la foc mic untul. Pune fileurile de pui si lasa la foc mediu 3 minute. Intoarce pe cealalta parte si lasa ...
 Pui cu legume, cartofi si salata de sfecla Pui cu legume, cartofi si salata de sfecla
Puiul se spala si se sterge cu un prosop de bucatarie. Se freaca bine cu condimente (vegeta, cimbru, curry, piper, busuioc, etc) si putin ulei de masline  pe interior si exterior si se lasa la frigider cateva ore. Legumele congelate se lasa la ...
 Pui cu fasole verde Pui cu fasole verde
Se toaca ceapa si se pune putin la calit. Se adauga si pulpele taiate in jumatate si se lasa putin sa se rumeneasca. Se adauga apa si se lasa sa fiarba la foc mic. Cand carnita e gata se pun fasolea verde  si morcovul taiat rondele si se fierb ...
 purcel copt cu mazare si rosii. purcel copt cu mazare si rosii.
am spalat carnea si ampus-o intr-o tava pe pat de rosii taiate .am sarat piparat si am turnat bulionul deasupra . am pus restul condimentelor , usturoiul si slanina taiate feliute + mazarea pe deasupra . am acoperit cu folie de aluminiu si am dat la ...
 Piept de curcan cu cartofi natur. Piept de curcan cu cartofi natur.
Spalam bine si portionam fileul de curcan.Punem pe gratar si il vom lasa 15 minute pe o parte si 15 minute pe cealalta parte.Eu il tai un pic mai subtire ca sa se faca mai repede si mai bine.Tot secretul este in gratarul acela care are apa,pentru ca ...
 Mazare cu pipote si inimi Mazare cu pipote si inimi
Se spala bine pipotele si inimile si se pun la fiert (apa cat sa le cuprinda) cu putin ulei si sare; se spumuiesc bine. Intr-o oala separat se caleste ceapa si se pune mazarea spalata peste, la fiert;se adauga sare dupa gust si se lasa la fiert ...
 Pulpe au bain marine cu amestec mexican Pulpe au bain marine cu amestec mexican
Pulpele se spala bine, se condimenteaza si se lasa la frigider 10-15 minute. Dupa aceea pulpele se aseaza intr-o cratita, nu foarte inalta, la bain marine ( se aseaza cratita cu pui intr-o alta oala cu apa, putin mai mare decat cratita, cat sa se ...
 Piftie de porc "afumata" Piftie de porc "afumata"
 Oasele se spala bine, se lasa in apa rece cateva ore  iar apoi se parlesc pentru a nu mai avea par pe sorici. Se pun la fiert intr-o oala mare, eu am folosit un tuci, impreuna cu muschiul si rasolul afumat. Se adauga la fiert impreuna cu ...
 Tocanita cu carne de porc si paste Tocanita cu carne de porc si paste
Carnea se taie cubulete mici si se pune la calit intr-o cratita cu ulei incins. Se amesteca continu pana isi schimba culoarea, atunci adaugam ceapa taiata bucatele mai mare. O  lasam 2 minute dupa care punem ardeiul taiat cu bulete si morcovul ...
 Costita cu cartofi in sos alb Costita cu cartofi in sos alb
Dupa decojire, cartofi se taie rondele egale, potrivit de groase. Se aseaza in oala si se pune apa peste ei cat sa-i acopere. Adaugam sare si 2 foi de dafin. Lasam la foc potrivit sa scada. Cand sunt aproape gata, pregatim intr-o tigaie un sos alb, ...
 Piept de curcan cu garnitura Piept de curcan cu garnitura
Se taie pieptul de curcan feli nu forte subtiri si se pune in lapte 2-3 ore apoi se  condimenteaza cu sare si piper dupa care se lasa putin cu condimentele apoi se prajeste pe gratar. Zarzavaturile se calesc in putin ulei de masline (cat scrie ...
 Pui cu dovlecei, broccoli si sos beschamel Pui cu dovlecei, broccoli si sos beschamel
Puiul se curata de grasime si piele, se spala, se aseaza in vasul steamer-ului, se stropeste cu ulei de masline si se condimenteaza dupa gust cu diferite ierburi aromate uscate. Dovleceii se spala, se taie coditele si se taie pe lung in bastonase mai ...
 Pui cu legume si sos de hrean Pui cu legume si sos de hrean
Pulpele de pui se pregatesc la fel ca in reteta de aici. Legumele se curata, se spala, cartofii se taie pe lung, in 4 sau 6, morcovul si pastarnacul in bastonase de marimea unui deget. Se aseaza in vasul de sus al steamer-ului, se presara cu ...
 Varza cu orez si scarita afumata Varza cu orez si scarita afumata
Se prajeste scarita. In uleiul in care am prajit scarita calim ceapa cu morcovul, adaugam orezul spalat bine, apoi varza frecata cu sare, piperul, foile de dafin, boiaua si sarea de lamaie. Lasam cateva minute la calit, dupa care adugam si scarita, ...
 Pui cu ciuperci Pui cu ciuperci
Calesti ceapa, adaugi pieptul de pui taiat cubulete, morcovul si ciupercile si le lasi la inabusit, cand sunt aproape gata, dizolvi faina in vin si pui peste, condimentezi, mai lasi cateva minute si iei dupa foc, presari verdeata. ...
 Pulpe pe pat de cartofi si morcovi Pulpe pe pat de cartofi si morcovi
Intr-o tava se pune ulei. Se curata cartofii si se taie în cubulete. Se pun în tava, apoi se taie si morcovii si se pun pe deasupra cartofilor, se adauga si usturoiul intreg. Pulpele se dau cu toate condimentele si se aseaza deasupra ...
 Friptura de pui Friptura de pui
Pulpele se spala, se scurg si se condimenteaza (piper, boia, sare). Dupa ce au fost condimentate, se aseaza intr-o tava cu ulei, se ung cu ulei si se lasa la cuptor. Spre sfirsit se adauga vinul, stropit pe toata suprafata carnii, impreuna cu ...
 Iahnie de fasole Iahnie de fasole
Se poate pune fasolea in apa, sa se inmoaie, cu o zi inainte ca sa fiarba mai repede. Se pune fasolea la fiert. Se lasa sa clocoteasca 10 minute dupa care se schimba apa. Se repeta de 2–3 ori aceasta operatie. Intre timp se caleste ceapa si ...
 Mazare cu scarita afumata Mazare cu scarita afumata
Se taie scarita cat mai mica, se pune intr-o cratita la prajit, dupa care o scoatem, in uleiul in care am prajit scarita calim ceapa si morcovul taiat rondele, lasam cateva minute, dupa care adaugam si cartofii taiati cubulete si le mai calim un pic ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-187
Filtreaza retetele
Ingredient:
ou (319) carne tocata (303) lapte (299)
lamaie (247) suc de rosii (246) ceapa verde (246)
busuioc (225) varza (224) pesmet (210)
rozmarin (200) telina (200) vegeta (196)
carne de porc (194) oregano (183) pulpe de pui (176)
zahar (166) otet (164) ardei iute (159)
mustar (158) vin rosu (152) mazare (130)
porumb (128) sos de soia (119) verdeata (118)
branza (118) ghimbir (109) carne de vita (105)
carnati (102) sunca (102) curry (99)
coriandru (96) miere (95) ficat (89)
amidon (87) nucsoara (86) tarhon (78)
malai (77) dovlecei (75) untura (71)
bacon (71) piper boabe (69) chimen (69)
scortisoara (67) supa de pui (67) ketchup (66)
iaurt (66) vinete (66) praz (66)
slanina (62) fasole verde (57) susan (57)
costita afumata (55) ienibahar (51) salvie (49)
spanac (47) parmezan (47) gaina (47)
gogosar (46) aripioare de pui (46) maghiran (44)
peste (43) cuisoare (42) pastarnac (41)
margarina (41) menta (40) maioneza (40)
menta (40) mere (40) castraveti (39)
telemea (39) muschi de porc (38) nuca (35)
conopida (33) paste (31) carne de miel (30)
carne de vitel (30) ardei kapia (29) ciolan afumat (29)
salata verde (28) mozzarella (27) cotlet de porc (26)
aluat (26) castraveti murati (25) branza topita (25)
muschi de vita (24) broccoli (23) suc de lamaie (20)
pasta tomate (20) hrean (20) ananas (20)
sofran (20) suc de lamaie (20) leustean (19)
portocale (19) sunca presata (19) stafide (18)
alune (18) bicarbonat (18) carne de pasare (17)
migdale (16) kaiser (15) stevie (14)
galbenus (14) salam (13) apa minerala (12)
compot (12) frisca (12) lipii (11)
coaja de lamaie (11) fenicul (11) franzela (11)
carne de curcan (10) smantana dulce (9) arpagic (8)
capere (8) macaroane (7) gelatina (7)
gutui (7) gris (7) cardamon (7)
fasole boabe (7) cafea (6) taietei (6)
sparanghel (6) struguri (6) chilli dulce (6)
telemea de oaie (6) anason (6) nuca de cocos (5)
ton (5) branza de vaci (5) supa instant (5)
praf de copt (5) albus (5) aluat foietaj (5)
caise (5) drojdie uscata (4) mozarella (4)
fidea (4) gorgonzola (4) orez brun (4)
mac (4) feta (4) sirop (4)
zmeura (3) concentrat supa (3) sfecla rosie (3)
ridichi (3) pere (3) zmeura (3)
parizer (3) varza rosie (3) afine (3)
foi de placinta (3) andive (3) loboda (3)
rom (3) dulceata (3) crap (2)
zahar vanilat (2) kefir (2) whisky (2)
leurda (2) file de cod (2) pepene galben (2)
tortellini (2) vanilie (2) spaghetti (2)
lapte batut (2) fistic (2) gulii (2)
varza de bruxelles (2) mango (2) visine (2)
patrunjel radacina (2) piersici (2) ceapa ciorii (1)
salau (1) prosciuto (1) macris (1)
cognac (1) vanat (1) kiwi (1)
nalba (1) mascarpone (1) esenta de vanilie (1)
zahar pudra (1) mure (1) crenvusti (1)
coaja de portocala (1) jambon de porc (1) ciocolata (1)
frunze vita de vie (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri - Pagina 30
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z