SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri

 Sarmale in foi de varza acra cu carne Sarmale in foi de varza acra cu carne
Carnea de porc si ceafa de porc se trec prin masina de tocat, impreuna cu ceapa calita, 2 minute, cu doua linguri de ulei. La tocatura se adauga orezul spalat si scurs de apa si un varf de cutit cu piper sau un varf de lingurita cu ienibahar. Sare nu ...
 Mancarica cu carne Mancarica cu carne
Cartofii se curata se spala si se taie in sferuri, ceapa se toaca marunt si se pune la calit, ardeii se taie marunt si se adauga, usturoiul se zdrobeste si se pune peste, se lasa la calit 10 minute se adauga si boia dulce, se pun toate ingredientele ...
 MANCARE DE FASOLE VERDE CU CARNE MANCARE DE FASOLE VERDE CU CARNE
Ceapa,morcovul,telina si ardeii se curata,se spala si se taie pestisori sau cubulete dupa preferinta.Se pun in cratita cu putin ulei si apa fierbinte sau zeama de carne pentru calire.Cand se inmoaie se adauga fasolea verde proaspata,congelata sau din ...
 Praz invelit in Sunca(Bacon) Praz invelit in Sunca(Bacon)
Se taie prazul cam 10 bucati mai mari cam 8-10 cm, care se invelesc in sunca(bacon)se prind cu scobitori in praz, separat se taie prazul in bucati mai mici, se pun visine din compot, vor da o savoare deosebita si seminte de rodii, se adauga usturoiul ...
 Pui si legume la gratar si orez Pui si legume la gratar si orez
Pulpele se taie si se pun decat partile superioare la gratar la fel se procedeaza si cu legumele: dovlecei taiati fasii, ardei taiati stelute, ceapa rondele si rosiile la fel, se pun pe gratar pentru a evita grasimea, atentie la colesterol.Ceapa se ...
 Antricot de porc cu legume la cuptor Antricot de porc cu legume la cuptor
Reteta se prepara in 2 etape1. Antricotul de porc se pune la cuptor, legandu-se cu ata alimentara in spre varf ca in imaginea alaturata si se da ca cuptor 40-50 minute se aseaza pe el ierburi aromate(cimbru si rozmarin) se verifica din cand in cand, ...
 MUSCHIULET DE PORC UMPLUT MUSCHIULET DE PORC UMPLUT
Muschiuletul de porc se taie in transe egale de 0.150 kg. fiecare , iar restul se toaca la masina, impreuna cu niste ceapa.Farsa de carne rezultata se amesteca cu ou, smantana lichida, sare, piper, usturoi pudra, putin vin alb, pana se omogenizeaza ...
 PIEPT DE PUI CU SOS DE PORTOCALE PIEPT DE PUI CU SOS DE PORTOCALE
Pieptul de pui se lasa bucata intreaga, se aromeaza cu sare, ulei de masline si piper alb si se gateste la cuptor , timp de 25-30 min.Se face sosul de portocale astfel : intr-o craticioara se pune mierea si otetul, se lasa sa se caramelizeze, se ...
 PIEPT DE PUI CU SOS TERIYAKI PIEPT DE PUI CU SOS TERIYAKI
Pieptul de pui se transeaza in 4 portii egale, se aromeaza cu sare si piper alb si se prajeste in tigaie in ulei de masline, pe o parte si pe alta, pana cand capata o culoare aurie.Se face sosul Teriyaki astfel : se face o reductie cu zahar ( miere ) ...
 Rulada de carne tocata cu ficatei de pasare Rulada de carne tocata cu ficatei de pasare
Se curata si se spala ciupercile, ceapa si ardeii.Se toaca marunt si se calesc in ulei.Se spala si se curata ficateii apoi se pun la calit impreuna cu legumele.In carnea tocata se incorporeaza cimbrul, maghiranul, 1 ou batut, sare si piper.Se unge o ...
 iahnie de fasole cu sunca afumata iahnie de fasole cu sunca afumata
- fasolea se tine 12 ore la inmuiat in apa rece,se pune la fiert se arunca apa de 2 ori, a 3 a oara se pune in apa si sare si se lasa la fiert pana este bine fiarta- ceapa se taie marunt, se pune la inabusit la foc mic cu ulei si 3 linguri de apa,se ...
 PIEPT DE PUI CU SOS DE SOIA PIEPT DE PUI CU SOS DE SOIA
Pieptul de pui ( lasat bucata intreaga )se aromeaza cu sare si cu piper , se soteaza la tigaie in putin ulei de masline, pe o parte si pe alta , pana ce se patrunde si capata o culoare aurie.Se scoate separat.Se face sosul de soia astfel : intr-o ...
 SCALOPPINI DE PORC CU LEGUME SCALOPPINI DE PORC CU LEGUME
Muschiul de porc se transeaza, cate 3 transe la o portie, se bate un pic cu ciocanul de snitele, se marineaza cu ulei masline, boia, oregano, sare, cimbru si piper si se prajeste in tigaie pe o parte si pe alta, pana ce capata o culoare aurie ( se ...
 Papricas de pui Papricas de pui
Carnea se spala, se curata,se taie si se pune intr-o cratita cu ulei,la prajit.Dupa ce se rumeneste,carnea se scoate si se pune in alt vas.In grasimea in care s-a prajit carnea se pune ceapa taiata marunt,boiaua,pasta de tomate,sare si piper dupa ...
 spezzatino cu ciuperci spezzatino cu ciuperci
Morcovul dat pe razatoare si ceapa tocata marunt se calesc in ulei,adaugam carnea taiata bucati,saram si piperam.Lasam 10-15 minute la foc mic sa fiarba in suc propriu,punem apoi faina si vinul rosu si lasam 40 minute la fiert,adaugand din cand in ...
 Gulas Gulas
Se taie ceapa rondele.Se taie jumatati ardeii grasi si se curata de cotoare si seminte.Pulpa se taie fisii.Se taie cuburi carnea si se prajeste de jur imprejur in ulei,la foc iute.Se adauga ceapa si ardei gras si se calesc putin.Se condimenteaza cu ...
 Chiftelute marinate Chiftelute marinate
- facem mai întâi chifteluțele, după o rețetă pe care v-am mai prezentat-o. O amintim din nou, pentru aprofundare. Tocăm ceapa şi mărarul, răzuim cartoful. Atenţie! Scurgeţi-le bine înainte să faceţi compoziţia pentru chiftele.- ...
 Rulada de pui cu ou Rulada de pui cu ou
- se taie pieptul ca pentru șnițele și se condimentează- se fierb ouăle tari- se împăturesc ouăle curățate de coajă în pui și se leagă, ca să nu se desprindă rulada- punem rulada într-o tavă de yena și o stropim cu apă și ulei- ...
 Frigarui de pui Frigarui de pui
- tăiem și condimentăm carnea, ardeiul gras, roșiile și ceapa. Curățăm ciupercile.- le înșirăm pe țepușe.- le punem pe grătar. ...
 Mancare de praz cu masline Mancare de praz cu masline
Aceasta este una dintre mancarurile preferate ale sotului si fac aceasta reteta ori de cate ori am ocazia(adica de fiecare data cand ma roaga).Ceapa se toaca marunt si se pune la calit.Prazul se taie dupa preferinte,eu am ales ca il toc de 1cm pentru ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-187
Filtreaza retetele
Ingredient:
ou (319) carne tocata (303) lapte (299)
lamaie (247) suc de rosii (246) ceapa verde (246)
busuioc (225) varza (224) pesmet (210)
rozmarin (200) telina (200) vegeta (196)
carne de porc (194) oregano (183) pulpe de pui (176)
zahar (166) otet (164) ardei iute (159)
mustar (158) vin rosu (152) mazare (130)
porumb (128) sos de soia (119) branza (118)
verdeata (118) ghimbir (109) carne de vita (105)
sunca (102) carnati (102) curry (99)
coriandru (96) miere (95) ficat (89)
amidon (87) nucsoara (86) tarhon (78)
malai (77) dovlecei (75) bacon (71)
untura (71) chimen (69) piper boabe (69)
scortisoara (67) supa de pui (67) praz (66)
ketchup (66) iaurt (66) vinete (66)
slanina (62) susan (57) fasole verde (57)
costita afumata (55) ienibahar (51) salvie (49)
spanac (47) parmezan (47) gaina (47)
gogosar (46) aripioare de pui (46) maghiran (44)
peste (43) cuisoare (42) pastarnac (41)
margarina (41) menta (40) mere (40)
menta (40) maioneza (40) castraveti (39)
telemea (39) muschi de porc (38) nuca (35)
conopida (33) paste (31) carne de vitel (30)
carne de miel (30) ciolan afumat (29) ardei kapia (29)
salata verde (28) mozzarella (27) cotlet de porc (26)
aluat (26) castraveti murati (25) branza topita (25)
muschi de vita (24) broccoli (23) suc de lamaie (20)
suc de lamaie (20) pasta tomate (20) hrean (20)
ananas (20) sofran (20) leustean (19)
portocale (19) sunca presata (19) bicarbonat (18)
stafide (18) alune (18) carne de pasare (17)
migdale (16) kaiser (15) stevie (14)
galbenus (14) salam (13) apa minerala (12)
compot (12) frisca (12) franzela (11)
lipii (11) coaja de lamaie (11) fenicul (11)
carne de curcan (10) smantana dulce (9) arpagic (8)
capere (8) fasole boabe (7) macaroane (7)
gelatina (7) gutui (7) gris (7)
cardamon (7) anason (6) cafea (6)
taietei (6) sparanghel (6) struguri (6)
chilli dulce (6) telemea de oaie (6) caise (5)
nuca de cocos (5) ton (5) branza de vaci (5)
supa instant (5) praf de copt (5) albus (5)
aluat foietaj (5) orez brun (4) mac (4)
feta (4) sirop (4) drojdie uscata (4)
mozarella (4) fidea (4) gorgonzola (4)
afine (3) foi de placinta (3) andive (3)
rom (3) loboda (3) dulceata (3)
zmeura (3) concentrat supa (3) sfecla rosie (3)
ridichi (3) pere (3) zmeura (3)
parizer (3) varza rosie (3) visine (2)
patrunjel radacina (2) piersici (2) crap (2)
zahar vanilat (2) kefir (2) whisky (2)
leurda (2) pepene galben (2) file de cod (2)
tortellini (2) spaghetti (2) vanilie (2)
lapte batut (2) fistic (2) gulii (2)
varza de bruxelles (2) mango (2) jambon de porc (1)
ciocolata (1) frunze vita de vie (1) ceapa ciorii (1)
salau (1) prosciuto (1) macris (1)
cognac (1) vanat (1) kiwi (1)
nalba (1) mascarpone (1) esenta de vanilie (1)
zahar pudra (1) mure (1) coaja de portocala (1)
crenvusti (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri - Pagina 162
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z