SiteDeBucate » Mancaruri » Copanele de pui cu masline

Copanele de pui cu masline

Categoria Mancaruri

Ingrediente - Copanele de pui cu masline

6-8 ciocanele; 1 kg masline negre fara sare; 2 linguri ulei din samburi de masline; 1 ceapa rosie; 2 linguri de amidon alimentar; sare, piper proaspat macinat, 1 foaie de dafin; 3-4 linguri de pasta de ardei kapia dulce (facut in casa).
Mod de preparare - Copanele de pui cu masline
Spalam bine maslinele, dupa care le punem intr-o craticioara la fiert. Eu le fierb cam 40-50 de minute dupa care le scot cu o spumiera si le voi adauga peste ciocanelele prajite in prealabil. Separat, spalam bine ciocanelele si apoi le stergem cu un prosop de hartie, apoi le vom praji cateva minute in 2 linguri de ulei, din seminte de struguri. Scoatem ciocanelele si punem ceapa taiata marunt, sa o prajim 2 minute, apoi adaugam ciocanelele si maslinele. Facem separat un sos din 2 linguri de amidon alimentar cu pasta de ardei kapia dulce, amestecam bine in oala, adaugam si 1 foaie de dafin si apoi o bagam la cuptor pentru 20-25 de minute. Este o mancare deliciosa.
Pofta buna!
Timp de preparare: 1 ora si 20 minute minute
Complexitate: redusa


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Copanele de pui cu masline
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z