SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri

 Fettuccini Fettuccini
Macaroanele se fierb,normal,Pieptul de pui se prajeste si se pune de-o parte;la fel si dovlecelul.Intr-o tigaie mai adinca,se pune ulei de masline(putin);cind e fierbinte se pune ceapa;cind ceapa e aurie,se pun ciupercile(felii);se pune frisca ...
 Pui coin vert Pui coin vert
Intr-o cratita se peregateste sosul dupa cum urmeaza:Se pun 2 linguri ulei  (dupa preferinta) eu folosesc uleiul de arahide, apoi se aduga zeama de lamaie, sare si piper dupa gust sau 1 cub knorr Gaina, apoi coriandrul pisat si zaharul. Se lasa ...
 Fajitas cu garnitura de fasole rosie Fajitas cu garnitura de fasole rosie
Carnea de porc, ficatul si legumele se taie in cubulete si se innabusesc in tigaie. Alaturi se prajeste fasolea rosie cu usturoiul taiat felii. In lipie se pune compozitia, se ruleaza si se adauga salsa (sos de rosii, smantana, usturoi si chili). Se ...
 Cartofi copti in cuptor cu crochete de pui Cartofi copti in cuptor cu crochete de pui
Se curata de coaja cartofii, se sterg cu un prosop curat si se pun la copt in cuptor, pe gratar, pe o folie de aluminiu. Dupa cca o ora se intorc pe cealalta parte. Se lasa in cuptor pana ce se formeaza o crusta rosie la suprafata. Intre timp se ...
 Meniu la Dubletta Meniu la Dubletta
Incinzi Dubletta unsa cu putin ulei, asezi cartofii taiati in bucati potrivite, adaugi foarte putina apa si lasi sa se patrunda. Feliile de ceafa le condimentezi si le prajesti pe ambele parti in Dubletta incinsa si unsa cu putin ulei. Serveti cu ...
 Piept de curcan la gratar cu fasole pastai Piept de curcan la gratar cu fasole pastai
Pastaile daca sunt proaspete se curata si se pun la fiert cu putina sare.Eu am folosit 2 cutii de pastaii deja fierte,deci le am scurs,le am clatit si le am lasat din nou la scurs.Ceapa se curata si se toaca marunt.Se pune in tigaie cu putin ulei sa ...
 Piept de pui cu fasole verde, ardei gras si smantana Piept de pui cu fasole verde, ardei gras si smantana
Spalam pieptul de pui,il portionam si il calim intr-o lingura de ulei de masline extravirgin.Dupa ce am perpelit bine carnea in ulei,punem legumele(fasole verde fideluta,ardei gras rosu,telina,morcovi,pastarnac) si amestecam in continuare cam 5-6 ...
 Musaca combinata !!! Musaca combinata !!!
Cartofii se spala si se fierb in coaja.Vinetele se spala si se taie feliute, se sareaza si se lasa la scurs.Painea se pune la inmuiat si se stoarce.Carnea se amesteca cu ceapa tocata, jumatate din verdeata,2 oua, sare, piper, busuioc,painea. Se pot ...
 Snitel cu varza calita Snitel cu varza calita
Curatam varza si o tocam, o calim in unt, cateva minute pe flacara de la aragaz punem si 1 cutie de rosii tocate in suc de rosii,asezonam cu ce condimente ne plac mai mult si apoi bagam varza la cuptor la 180 de grade,pentru cel putin 90 de ...
 MAZARE CU PARIZER DE CURCAN MAZARE CU PARIZER DE CURCAN
Se caleste un pic ceapa si parizerul apoi se pune supa de vegetale si se lasa la fiert.Cand sunt aproape fierte se adauga mazarea si la sfarsit se adauga o lingura de faina frecata cu bulion. Se mai lasa sa fiarba un pic apoi se trage de pe foc. ...
 Pasare la cuptor in punga koky Pasare la cuptor in punga koky
Pasarea se spala se curata de maruntaie dar se lasa intreaga neinpartita.Intr-o farfurie se face amestecul de ulei cu toate condimentele,su se unge bine pasarea cu ele si inauntr-ul pasarei,dupa care pun si lamaia taiata felii.Se pune pasarea in ...
 Sunculita afumata cu garnitura de orez si legume Sunculita afumata cu garnitura de orez si legume
Setaie marunt toate legumele si se calesc in putin ulei, apoi se adauga sunca feliata, se pune un capac si se inabusa toate. Nu se intoarce decit o data. La intoarcere, se adauga 2-3 linguri de vin alb. Sunca e gata repede, deoarece este prefiarta ...
 ARDEI UMPLUTI ARDEI UMPLUTI
Ardeii se curata de seminte;se spala,se scurg.Se umplu cu tocatura;cam 2-2,5 cm din ardei ,se lasa fara tocatura,sa aiba orezul loc,pt.a se umfla.Tocatura se face asa:carnea,impreuna cu ceapa taiata marunt si calita putin, in 2 linguri ulei,se da ...
 Cartofi cu costita la cuptor Cartofi cu costita la cuptor
Cartofii se spala si se pun la fiert, in apa cu sare, intregi. Se fierb si ouale si se taie rondele. Cascavalul se da pe razatoare, frunzele de patrunjel se toaca marunt (se impart in trei portii). Costita se taie bucatele mici si se pune in tigaie ...
 Ardei umpluti Ardei umpluti
Se aleg ardeii cat mai rotunzi cu atentie sa nu fie iuti.Se taie cu un cutit in dreptul cotorului si se scot semintele,se spala si se lasa sa se scurga apa din iei.Carnea[de vita sau porc ori combinata]se amesteca cu ceapa tocata marunt,orezul si cu ...
 Ardei gratinati la cuptor Ardei gratinati la cuptor
Taiati ardeii pe lungime,se spala,se sterg se dau deoparte;Taiati ceapa marunt,puneti la calit cu ulei intr-o tigaie,cand incepe sa se coloreze adaugati orezul,amestecati si stingeti focul;Dupa racire amestecati cu carnea tocata,patrunjel,painea ...
 Ficatei de pasare cu legume Ficatei de pasare cu legume
Se spala ficateii si se pun la prajit in 3 linguri de ulei. Se intorc pe o parte si pe alta, dupa care adaugam o cana de apa si acoperim. Lasam la fiert 10 minute. Adaugam apoi usturoiul taiat rondele, acoperim iar pentru inca 5 minute, dupa care ...
 Pastai cu ciolan afumat Pastai cu ciolan afumat
Se fierbe cca 2 ore ciolanul in apa cu sare, piper, foi de dafin, apoi se portioneaza, si se prajeste intr-o tigaie cu foarte putin ulei, se condimenteaza cu boia si piper.Pastaile se oparesc intr-o apa cu sare si vegeta, apoi se scurg de apa si se ...
 Pui rasol cu legume si sos de marar Pui rasol cu legume si sos de marar
Se spala si se transeaza puiul in bucati, se curata legumele si se spala. In 3 litri de apa rece cu putina sare si o lingurita de zahar puneti la fiert la foc mic carnea de pui. Cand clocoteste luati spuma, adaugati morcovii, patrunjelul si ceapa iar ...
 Ficat de pasare cu sos de unt si bulion Ficat de pasare cu sos de unt si bulion
Ceapa curatata si spalata se taie cat mai subtire si mai fin posibil si se caleste in ulei. Ficatul de pasare se spala, se zvanta de apa, se pudreaza cu faina(amidon alimentar) si se prajeste usor in ulei de masline extravirgin. Se amesteca apoi ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-187
Filtreaza retetele
Ingredient:
ou (319) carne tocata (303) lapte (299)
lamaie (247) suc de rosii (246) ceapa verde (246)
busuioc (225) varza (224) pesmet (210)
rozmarin (200) telina (200) vegeta (196)
carne de porc (194) oregano (183) pulpe de pui (176)
zahar (166) otet (164) ardei iute (159)
mustar (158) vin rosu (152) mazare (130)
porumb (128) sos de soia (119) verdeata (118)
branza (118) ghimbir (109) carne de vita (105)
carnati (102) sunca (102) curry (99)
coriandru (96) miere (95) ficat (89)
amidon (87) nucsoara (86) tarhon (78)
malai (77) dovlecei (75) untura (71)
bacon (71) piper boabe (69) chimen (69)
scortisoara (67) supa de pui (67) ketchup (66)
iaurt (66) vinete (66) praz (66)
slanina (62) fasole verde (57) susan (57)
costita afumata (55) ienibahar (51) salvie (49)
spanac (47) parmezan (47) gaina (47)
gogosar (46) aripioare de pui (46) maghiran (44)
peste (43) cuisoare (42) pastarnac (41)
margarina (41) menta (40) maioneza (40)
menta (40) mere (40) castraveti (39)
telemea (39) muschi de porc (38) nuca (35)
conopida (33) paste (31) carne de miel (30)
carne de vitel (30) ardei kapia (29) ciolan afumat (29)
salata verde (28) mozzarella (27) cotlet de porc (26)
aluat (26) castraveti murati (25) branza topita (25)
muschi de vita (24) broccoli (23) suc de lamaie (20)
pasta tomate (20) hrean (20) ananas (20)
sofran (20) suc de lamaie (20) leustean (19)
portocale (19) sunca presata (19) stafide (18)
alune (18) bicarbonat (18) carne de pasare (17)
migdale (16) kaiser (15) stevie (14)
galbenus (14) salam (13) apa minerala (12)
compot (12) frisca (12) lipii (11)
coaja de lamaie (11) fenicul (11) franzela (11)
carne de curcan (10) smantana dulce (9) arpagic (8)
capere (8) macaroane (7) gelatina (7)
gutui (7) gris (7) cardamon (7)
fasole boabe (7) cafea (6) taietei (6)
sparanghel (6) struguri (6) chilli dulce (6)
telemea de oaie (6) anason (6) nuca de cocos (5)
ton (5) branza de vaci (5) supa instant (5)
praf de copt (5) albus (5) aluat foietaj (5)
caise (5) drojdie uscata (4) mozarella (4)
fidea (4) gorgonzola (4) orez brun (4)
mac (4) feta (4) sirop (4)
zmeura (3) concentrat supa (3) sfecla rosie (3)
ridichi (3) pere (3) zmeura (3)
parizer (3) varza rosie (3) afine (3)
foi de placinta (3) andive (3) rom (3)
loboda (3) dulceata (3) crap (2)
zahar vanilat (2) kefir (2) whisky (2)
leurda (2) file de cod (2) pepene galben (2)
tortellini (2) vanilie (2) spaghetti (2)
lapte batut (2) fistic (2) gulii (2)
mango (2) varza de bruxelles (2) visine (2)
patrunjel radacina (2) piersici (2) ceapa ciorii (1)
salau (1) prosciuto (1) macris (1)
cognac (1) vanat (1) kiwi (1)
nalba (1) mascarpone (1) esenta de vanilie (1)
zahar pudra (1) mure (1) coaja de portocala (1)
crenvusti (1) jambon de porc (1) ciocolata (1)
frunze vita de vie (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri - Pagina 132
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z