SiteDeBucate » ulei

Retete cu ulei

Pollo italiano
O mare de arome, descoperita de italieni, ce trebuie neaparat incercata si de noi : pui prajit cu mixtura special facuta din ciuperci, cascaval si patrunjel, arome ce se imbina mai mult decat perfect ! ...
Gordon bleu de porc
O reteta faimoasa in intreaga lume, savoarea branzei se impleteste delicios de simplu cu cea a carnii de porc, intr-o armonie mai mult decat perfecta, alaturi de o garnitura la alegere ! ...
Cosulete de mezeluri cu diverse umpluturi
Din punctul meu de vedere, cosuletele de mezeluri cu diverse umpluturi sunt aperitivul ideal pentru mesele si musafirii neplanificati. Eu folosesc cel mai des parizerul pentru aceste cosulete, dar se poate folosi orice fel de sunca. ...
Oua umplute
Daca ouale umplute nu sunt reteta de baza a bucatariei romanesti atunci cand vine vorba de aperitive, nu stiu zau care ar putea fi. Asa ca nu are rost sa lungim foarte mult povestea, va prezint una dintre retetele pentru oua umplute, intrucat si aceastea variaza de la gospodina la gospodina, ca orice alta reteta populata. ...
 Pui cu caise Pui cu caise
Daca pana nu demult alaturarea de carne cu fructe era ceva de neconceput, azi aceasta combinatie este intalnita in toate restaurantele lumii, fiind folosita cu incredere atat de bucatari cat si de gospodine. Fata de alt tip de carne, carnea de pui are avantajul de a fi folosita in combinatie cu toate fructele. Azi, va recomand o reteta de carne de pui cu caise. O reteta pe cat de simpla, pe atat de gustoasa. ...
Tartine cu icre de casa
Desi cel mai la indemana ne este sa cumparam icrele gata preparate, din experienta proprie pot spune cu mana pe inima ca nici un preparat din comert nu se compara cu unul proaspat, facut in casa. ...
Chiftelute in sos de iaurt
Chiftleutele pot fi preparate si altfel decat in mod obisnuit si pot fi servite si in combinatie cu sosuri ca si aperitiv, nu neaparat pe platou, impreuna cu alte preparate sau gustari reci. ...
Pasta de telina
Pastele de vinete, telina, conopida sunt de obicei folosite ca si aperitive, intrucat merg foarte bine cu tartinele, bruschettele sau ca umpluturi pentru rosii, ardei gogosari, oua etc. ...
Ciocanele in bacon
Aperitivele calde sunt de obicei mai consistente decat cele reci si e vorba de obicei depsre un sigur fel. Noi va propunem pentru aperitiv cald ciocanelele in bacon, care pot si preparate si inainte sa vina musafirii si apoi doar reincalzite in cuptorul cu microunde. ...
Gogosari umpluti cu pasta de fasole verde
Daca ardeii si rosiile umplute cu salata de vinete sau branza sunt aperitive la mare cautare, de ce nu ar fi si gogosarii cu diverse umpluturi? ...
 Pui cu orez si mere Pui cu orez si mere
Daca va doriti ceva nou, sanatos si foarte interesant ca si aroma incercati reteta pe care v-o propun azi. Pui cu orez si mere, este o combinatie mai ciudata, dar care nu trebuie ignorata. Necesita putin mai multa munca, dar efortul este rasplatit din plin la final. Acesta mancare nu trebuie sa lipseasca de la o masa importanta sau de ce nu, de la o masa in familie petrecuta alaturi de cei dragi. ...
 Zacusca cu gogosari Zacusca cu gogosari
A venit vremea conservelor si muraturilor si orice gospodina care se especta isi va pune propriile preparate pentru iarna, indiferent cat este de munc cu ele, satisfactia de a-ti vedea camara ca o farmacie nu poate fi depasita de nici o conserva din comert. ...
 Pui cu gutui Pui cu gutui
V-ati obisnuit probabil cu gutuile dintr-un compot sau dintr-un gem gustos. Daca pana acum nu v-ati gandit niciodata sa le folositi alaturi de carnea de pui nu e prea tarziu nici acum. Puteti sa ne urmati reteta de pui cu gutui si sa va bucurati de o aroma aparte, nemaintalnita, dar pe care cu siguranta o veti dori pe viitor. ...
 Mere prajite in aluat Mere prajite in aluat
Daca va doriti un desert gustos si cu fructe, incercati merele prajite in aluat. Acest desert poate cuceri pe oricine si poate incheia cu succes orice masa.. ...
 Snitel vienez Snitel vienez
Snitelul este de departe unul dintre preparatele representative pentru Austria si in general pentru tarile de origine germana. ...
 Marinata de crap Marinata de crap
Retetele traditionale de peste sunt faimoase in lumea intreaga. Noi va propunem o marinata de crap, facuta dupa o reteta traditionala care cu siguranta va face impresie in cazul invitatilor din strainatate. ...
 Papanasi cu dulceata Papanasi cu dulceata
In orice parte a tarii vei merge pentru a te bucura de agroturism, vei constata ca orice pensiune are in meniu papanasi cu dulceata si smantana si clatite cu dulceata, semn ca sunt doua retete pentru deserturi traditionale romanesti. Eu va propun azi reteta de papanasi din branza de vaci. ...
 Pizza arlechin cu blat pufos Pizza arlechin cu blat pufos
De cele mai multe ori, in cazul pizzei, blatul face diferenta! Unii preferam blatul subtire si crocant, altii un blat pufos si bine crescut. ...
 Pizza Hawaii Pizza Hawaii
Datorita ingredientelor sale, pizza Hawaii este considerata o pizza exotica insa este la mare cautare in pizzeriile din lume, in special de iubitorii combinatiei dulce-sarat. ...
 Zacusca cu mere si morcovi Zacusca cu mere si morcovi
Din cantitatile folosite pentru acesta zacusca (adica 6 bucati din fiecare ingredient) vei obtine aproximativ 10 borcane de 400 de ml. ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-420421-430431-440441-450451-460461-470471-480481-490491-500501-510511-520521-529
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu ulei - Pagina 4
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z