SiteDeBucate » Preparate din carne de pasare

Retete Preparate din carne de pasare cu ulei

 Ficat de pui cu garnitura de cartofi Ficat de pui cu garnitura de cartofi
Acest preparat este o gustare calda care alaturi de un pahar cu vin alb poate da o nota buna, inceputului unei petreceri intre prieteni. ...
Aripioare cu masline si ciuperci
Iti propun un preparat, pe cat de usor de realizat pe atat de delicios si aspectuos.Cu siguranta dupa cele 50 de minute necesare pentru prepararea lui, imi vei multumi si te vei mandri in fata prietenilor cu minunatul platou incarcat cu aripioare rumene, ciuperci, masline , felii de lamaie..........Ti-am trezit curiozitatea ? Atunci hai la treaba ! ...
 Aripioare de pui cu varza de Brussels Aripioare de pui cu varza de Brussels
Daca doresti un preparat usor de digerat, recomandat si de putinele calorii pe care le contine, atunci foloseste garnitura perfecta : varza de Brussels pentru aripioarele de pui. Apreciaza acest preparat si ...mentineti silueta ! ...
 Pui umplut cu sarmalute Pui umplut cu sarmalute
Un ospat pluricarnivor : carne de pui, de vita si de porc . Acest preparat surpriza, pe care il voi numi simplu : trei in unu, ascunde discret intr-un pui, sarmalute in foi de vita, umplute cu carne de vita in amestec cu carne de porc. Cu o garnitura de legume preparatul este gata ! ...
 Tocanita de pui cu cartofi Tocanita de pui cu cartofi
Usor de realizat , acest preparat plin de aroma si culoare, te poate scoate din incurcatura cand familia este infometata si de prea mult timp nu dispui! ...
 Pui cu caise Pui cu caise
Daca pana nu demult alaturarea de carne cu fructe era ceva de neconceput, azi aceasta combinatie este intalnita in toate restaurantele lumii, fiind folosita cu incredere atat de bucatari cat si de gospodine. Fata de alt tip de carne, carnea de pui are avantajul de a fi folosita in combinatie cu toate fructele. Azi, va recomand o reteta de carne de pui cu caise. O reteta pe cat de simpla, pe atat de gustoasa. ...
 Pui cu orez si mere Pui cu orez si mere
Daca va doriti ceva nou, sanatos si foarte interesant ca si aroma incercati reteta pe care v-o propun azi. Pui cu orez si mere, este o combinatie mai ciudata, dar care nu trebuie ignorata. Necesita putin mai multa munca, dar efortul este rasplatit din plin la final. Acesta mancare nu trebuie sa lipseasca de la o masa importanta sau de ce nu, de la o masa in familie petrecuta alaturi de cei dragi. ...
 Pui cu gutui Pui cu gutui
V-ati obisnuit probabil cu gutuile dintr-un compot sau dintr-un gem gustos. Daca pana acum nu v-ati gandit niciodata sa le folositi alaturi de carnea de pui nu e prea tarziu nici acum. Puteti sa ne urmati reteta de pui cu gutui si sa va bucurati de o aroma aparte, nemaintalnita, dar pe care cu siguranta o veti dori pe viitor. ...
Aripioare picante de pui
Fierbeti aripioarel intr-o oala cu apa cat sa le acopere si lasati-le sa se raceasca. Supa rezultata strcurati-o si degresati-o. Scoateti oasele de la aripioare fara sa rupeti rpea mult carnea. ...
Ficatei in aluat
Intr-o tigaie cu putin ulei se rumenesc ficateii, dar nu numai dupa ce s-au trecut prin putina faina. Se parat, se amesteca bine smantana cu mustarul.Se potriveste dupa gust cu sare si piper. ...
Pui cu hrean
Se spala carnea, se sterge apoi se freaca cu sare si piper. Apoi se pune in tava cu apa si ulei si bag-o la cuptor pentru 20 de minute. ...
Fasole verde cu pui
Se curata fasolea si se spala in apa rece. Se pune la fiert in apa clocotita. ...
fundulite colorate cu piept de pui
Pieptul se taie in fasii subtiri. Legumele se taie fasii subtiri.Se ia o tigaie teflon se pune putin ulei si fasiile de piept, se tine tigaia la foc potrivit, doar cat sa se albeasca carnea. ...
curcan inabusit
Carnea o taiem fasii subtiri. Ceapa se taie marunt si o punem la calit in 50 ml ulei. Cand ceapa e calita adaugam carnea de curcan pe care o prajim impreuna cu aceasta si cand zeama care o lasa carnea s-a evaporat adaugam marul curatat si taiat felii si varza creata taiata si ea subtire ca pentru salata. ...
Chiftelute din ficat de pasare
Ficatul de pasare se spala si se lasa in apa rece.Se schimba apa de 2-3 ori , apoi se pune la fiert intr-o oala mai mica cu apa si un praf de sare. ...
Friptura creola
Bucatile pui se preajesc usor intr-o cratita cu ulei. Se aduga ceapa taiat julien, zaharul,sofranul,ardeiul iute tocat,sarea si piperul. ...
 Rulou de pui cu ciuperci Rulou de pui cu ciuperci
Speli pieptul de pui, il usuci folosind un servet si il bati cu ajutorul unui ciocan pentru snitele. Tai pieptul in doua bucati, pe care le presari cu amestecul de condimente.Scurgi ciupercile din conserva. Tai in felii cascavalul. Pe fiecare bucata ...
 Pui cu sos de fenicul si garnitura de cartofi Pui cu sos de fenicul si garnitura de cartofi
Speli pulpele de pui si le inabusi cu uleiul si putina apa, intorcandu-le pe ambele parti si completand cu apa ori de cate ori este nevoie.In timp ce se inabusa pulpele, cureti, speli si tai cartofii in jumatate, pe lungime. Ii adaugi la inabusit ...
 Pui cu verzisoare de Bruxelles Pui cu verzisoare de Bruxelles
Speli pieptul de pui, il usuci folosind un servet curat si il portionezi. incingi gratarul si pui carnea la fript, la foc mic. Dupa ce s-a rumenit pe o parte, o intorci si o presari cu putin condiment.Speli si tai marunt rosiile. Le inabusi intr-o ...
 Pui cu sos de rosii Pui cu sos de rosii
Speli carnea, o dezosezi si o cureti de pielita. Tai fileurile obtinute in fasii, pe care le inabusi cu 150 ml ulei si putina apa.Intre timp, cureti, speli si toci marunt ceapa. Imediat o adaugi la inabusit, iar dupa ce devenit transparenta, torni ...
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din carne de pasare cu ulei
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z