SiteDeBucate » ulei

Retete cu ulei

 Dovlecei pane Dovlecei pane
Se aleg 5 dovlecei tineri, fara seminte. Se curata de coaja si se taie felii de circa 1 cm. Ouale se bat ca pentru omleta. Dovleceii taiati se dau prin oua, prin faina si prin pesmet si apoi se rumenesc, pe ambele parti, in ulei incins. Se servesc ...
 Dovlecei cu smantana Dovlecei cu smantana
Dovleceii se spala, se taie rondele, se sareaza si se prajesc pe ambele parti. Se scot apoi din tigaie si se lasa la scurs. In uleiul ramas se caleste ceapa curatata si tocata marunt. Cand aceasta devine aurie, se adauga faina diluata in 100 ml apa ...
 Limba cu masline Limba cu masline
Limba se spala si se pune la fiert. Cand este gata se scoate din apa, se curata si se taie rondele. Se inabusa 10 minute in ulei, impreuna cu ceapa data prin razatoare, apoi se adauga bulionul diluat in 500 ml apa. Cand sosul incepe sa fiarba, se ...
 Mancare de mazare cu pui Mancare de mazare cu pui
Puiul se spala, se portioneaza, se prajeste in ulei, apoi se pune intr-un vas si se lasa deoparte.In uleiul ramas se caleste ceapa tocata marunt.Se stinge cu un litru de apa si se adauga mazarea. Dupa ce aceasta fierbe, se adauga rosiile decojite si ...
 Mancare de conopida cu carne Mancare de conopida cu carne
Conopida se desface in buchetele, se fierbe 5 minute in apa clocotita, apoi se scoate din vas si se scurge. Separat, se inabusa carnea, impreuna cu ceapa taiata solzisori si rosiile decojite si tocate. Se adauga 800 ml de apa si, cand aceasta incepe ...
 Mancare de gutui cu carne de pui Mancare de gutui cu carne de pui
Carnea se fierbe, apoi se scurge si se prajeste in putin ulei. Dupa ce se rumeneste, se asaza pe o farfurie si se tine deoparte. Faina se amesteca intr-un vas cu zeama de supa (apa in care a fiert carnea). Gutuile se spala, se curata de cotoare, apoi ...
 Musaca de cartofi cu carne Musaca de cartofi cu carne
Cartofii se decojesc, se spala si se taie rondele. Ceapa se curata si se toaca marunt, iar rosiile decojite se taie cubulete. Cartofii se prajesc in ulei pe ambele parti. Separat, se face un amestec din carnea tocata, ceapa, rosii, bulion si verdeata ...
 Mancare de rosii cu pui Mancare de rosii cu pui
Puiul se spala si se portioneaza. Rosiile se decojesc si se taie cubulete, iar ceapa si ardeiul se toaca marunt. Carnea de pui se prajeste in ulei, apoi se pune pe o farfurie si se lasa deoparte. Ceapa si ardeiul se inabusa in uleiul ramas de la ...
 Mancare de vinete cu carne Mancare de vinete cu carne
Carnea se portioneaza si se pune la prajit. Cand aceasta este aproape rumenita, se adauga ceapa tocata marunt. Se caleste pana devine aurie, apoi se pun si vinetele taiate rondele si se mai lasa pe foc circa 10 minute. Rosiile decojite si taiate ...
 Miel la tava cu cartofi Miel la tava cu cartofi
Carnea se miel se spala si se portioneaza, apoi se cresteaza cu un cutit si se impaneaza cu fasii de costita afumata si bucatele de usturoi. Cartofii se curata, se spala si se taie in patru, iar ceapa se face solzisori. Legumele se calesc 10 minute ...
 Bors de dovlecei Bors de dovlecei
Legumele se curata si se spala, apoi ceapa se toaca, ardeiul se taie cubulete, iar morcovul se da prin razatoare. Legumele se inabusa 5 minute intr-un amestec de apa si ulei. Dupa aceea se adauga rosiile decojite si maruntite si se stinge cu un litru ...
 Bors de praz Bors de praz
Se taie prazul in rondele de un centimetru latime, se caleste in ulei, dupa care se adauga morcovul dat prin razatoare si ardeiul taiat cubulete. Amestecul de legume se inabusa 5 minute, apoi se toarna deasupra un litru de apa. Dupa ce aceasta da in ...
 Ostropel de pui Ostropel de pui
Se fierbe puiul, dupa care se scoate si se portioneaza. Ceapa tocata marunt, morcovul dat prin razatoare si rosiile taiate cubulete se calesc timp de 15 minute in ulei. Se adauga carnea si se inabusa in supa de pui. Se condimenteaza dupa gust cu sare ...
 Paste cu branza Paste cu branza
Pastele se fierb in apa cu un praf de sare si putin ulei. Cand sunt gata se scurg, se clatesc in 2-3 randuri de apa rece, apoi se pune deasupra branza data prin razatoare. Se amesteca pana la omogenizare si se servesc ca atare.Aceasta reteta se poate ...
 Rosii umplute cu carne Rosii umplute cu carne
Se taie capacelele de la rosii, se curata de semintele si de pulpa din interior cu o lingurita si se pun la scurs. Se caleste in ulei ceapa taiata marunt, adaugandu-se ulterior carnea si orezul. Mai tarziu se pune mararul tocat si se stinge cu 50 ml ...
 Pilaf de pasare Pilaf de pasare
Se ia o gaina fiarta (eventual ramasa de la supa de pasare) si se portioneaza. Orezul se spala, ceapa si ardeiul se curata si se toaca marunt, iar morcovul se da prin razatoare.Legumele se calesc in ulei incins. Dupa ce acestea se inmoaie, se adauga ...
 Pui cu rosii si smantana Pui cu rosii si smantana
Puiul se portioneaza, se sareaza, se pipereaza, se da prin faina si se pune la prajit. Dupa ce s-a rumenit, se scoate din tigaie si se pune deoparte. In uleiul ramas se caleste cateva minute ceapa tocata marunt. Se stinge apoi cu 150 ml apa si se ...
 Stufat de miel Stufat de miel
Ceapa si usturoiul se taie cam la 4-5 cm lungime, dupa care se calesc in ulei. Se taie carnea bucati si se pune in uleiul ramas de la legume. Se condimenteaza cu sare si piper si se mai lasa putin pe foc, sa se rumeneasca. Atunci cand este gata, se ...
 Snitel de conopida Snitel de conopida
Conopida se spala, se desface in buchetele si se opareste 5 minute intr-o solutie de apa cu sare. Cand e gata, se scoate din vas si se lasa la scurs. Separat se bat ouale si se amesteca bine cu faina, sarea si piperul. Conopida se da prin sos ...
 Snitel de pui Snitel de pui
Carnea se taie in felii subtiri, se bate putin si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Ouale se bat cu un praf de sare. Bucatile de carne de dau prin ou, prin faina, apoi din nou prin ou. Se pun in ulei incins si se prajesc la foc mic, pana ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-420421-430431-440441-450451-460461-470471-480481-490491-500501-510511-520521-529
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu ulei - Pagina 301
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z