SiteDeBucate » Panificatie si patiserie

Retete Panificatie si patiserie cu ulei

 Biscuiti crocanti Biscuiti crocanti
Faina se pune intr-un vas si se adauga si restul de ingrediente. Se framanta foarte bine si se lasa o jumatate de ora. Din aluat se formeaza niste bastonase si se dau prin zahar pudra. Se aseaza formele pe tava acoperita cu hartie pentru ...
 Budinca din ficat de porc Budinca din ficat de porc
Oparesti ficatul, il tai bucati si le pui la fiert in apa cu sare. Dupa ce a fiert, il treci prin masina de tocat impreuna cu painea inmuiata in apa si presata bine. Cureti ceapa, o tai marunt, o calesti in ulei si adaugi ficatul tocat. Potrivesti de ...
 Budinca de dovlecei Budinca de dovlecei
Cureti dovleceii de coaja si seminte, ii speli, ii tai cubulete si ii fierbi intr-un litru de apa cu putina sare. Separat prajesti faina in 3 linguri de ulei incins, stingi cu laptele si lasi sa fiarba pana se ingroasa ca smantana. Albusunle celor 3 ...
 Budinca de taietei cu legume si ciuperci Budinca de taietei cu legume si ciuperci
Pui apa cu sare la fiert si cand clocoteste adaugi taieteii si ii lasi 10 minute. Cureti dovleceii de coaja, ii tai felii, ii fierbi separat in apa cu sare, iar intr-o alta oala pui ciupercile sa fiarba. Cand taieteii sunt gata, ii strecori si-i ...
 Budinca de fasole verde cu carnati Budinca de fasole verde cu carnati
Cureti fasolea, o speli si o pui la fiert in apa cu sare. Separat cureti ceapa, o tai marunt si o pui sa se caleasca in ulei incins. Tai felii si carnatii, ii adaugi peste ceapa aurita si le mai lasi cateva minute pe foc. Cand fasolea este fiarta o ...
 Sufleu de branza Sufleu de branza
Se separa albusurile de galbenusuri.Galbenusurile se amesteca cu branza rasa pana se obtine o crema omogena.Apoi se incorporeaza usor si smantana.Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare si se incorporeaza in crema preparata inainte amestecand ...
 Budinca de ciuperci cu piure Budinca de ciuperci cu piure
Cartofii se curata, se spala si se taie cubulete. Se pun la fiert.Ciupercile se scurg de apa din conserva si se pun la calit impreuna cu ceapa si usturoiul tocate marunt in putin ulei.Cand sunt gata se dau deoparte si deasupra lor se pune mararul ...
 Fursecuri cu nuci si stafide Fursecuri cu nuci si stafide
Pentru a doza cantitatile, folosesti o cana cu volumul de 250 ml. Mixezi ouale cu zaharul, pana cand cristalele se dizolva si obtii o crema omogena. Torni uleiul picatura cu picatura, ca la prepararea maionezei si mixezi in continuare. Adaugi treptat ...
 Budinca de carne Budinca de carne
Tai ceapa marunt, dai morcovul pe razatoare si le calesti in putin ulei. Adaugi carnea tocata si le lasi sa se inabuse pana scade zeama lasata de carne.Adaugi apoi bulionul, condimentezi cu sare, busuioc si piper si lasi sa se raceasca. Pui un ou si ...
 Fursecuri cu fulgi de ovaz Fursecuri cu fulgi de ovaz
Amesteci laptele, uleiul, zaharul brun si zaharul vanilat. Adaugi in ploaie fulgii de ovaz si faina cernuta cu praful de copt, stafidele si amesteci usor, pana obtii un aluat consistent si cat mai omogen.Modelezi cu mana forme rotunde de fursecuri, ...
 Budinca de cartofi cu branza Budinca de cartofi cu branza
Cartofii se curata, se taie rondele sau cuburi, se fierb in apa fara sare, apoi se scurg bine. Branza se da prin razatoare si se amesteca bine cu ouale si mararul tocat. Compozitia se condimenteaza dupa gust cu piper, apoi se adauga cartofii si se ...
Cheg cu banane
Preparare:Cerni faina intr-un craston mare si o amesteci cu praful de copt .Pasezi bananele, apoi le amesteci cu 250 g zahar ,esenta de vanilie ,galbenusurile si uleiul .Bati spuma tare albusurile cu zaharul ramas .Amesteci faina cu galbenusuri si ...
 Placinta cu lobode, urda si brie Placinta cu lobode, urda si brie
Mai intai am spalat lobodele, am curatat-o si am pus-o intr-un bol mare cu apa rece si sare. Am lasat-o acolo circa jumatate de ora. Intre timp am amestecat fainele pe masa de lucru. Am adaugat in mijloc uleiul si apa calduta putin cate putin, ...
 Biscuiti sarati cu parmezan, rozmarin si usturoi Biscuiti sarati cu parmezan, rozmarin si usturoi
Sunt un aperitiv excelent, usor de facut si o alternativa sanatoasa la cei din comert. Sau buni de rontaiala, pur si simplu. Deliciosi si de efect! Cantitatile sunt pentru 14 biscuiti. Incalziti cuptorul la 200 de grade. Ungeti o foaie de copt ...
1
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Panificatie si patiserie cu ulei
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z