SiteDeBucate » ulei

Retete cu ulei

 Beignets Beignets
Preparare Beignets: Puneti apa intr-un ibric. Adaugati si untul, zaharul tos si sarea. Aduceti la fierbere apa si lasati sa fiarba 30 de secunde, la foc mic. Adaugati faina, toata odata, si amestecati rapid pana se leaga compozitia si obtineti un ...
 Prajitura cu cirese Prajitura cu cirese
Pregatim blatul : Albusurile le batem spuma ,adaugam putin cate putin zaharul ,incorporam galbenusurile ,faina si la sfarsit uleiul.Cocem la foc mediu.La 5 minute dupa ce am pus in cuptor am presarat o mana de cirese . Crema:Pregatim pudingul si il ...
 Sarmalute de pui cu verdeata multa in foi de vita Sarmalute de pui cu verdeata multa in foi de vita
  Foile de vita de vie se oparesc si se strecoara într-o sita. Orezul se pune pe foc impreuna cu o cana cu apa, pâna se umfla orezul. Toate legumele se spala, se toaca marunt (morcovul poate fi dat pe razatoare) iar apoi se calesc ...
 Shaorma Shaorma
Framantam aluatul exact ca la paine si il lasam la dospit.Cand si-a dublat volumul il impartim in 7 bucati pe care le intindem subtire (putin mai groase decat foaia de taitel) si le coacem ca pe turte . Frigem sau prajim pieptul de pui ,prajim ...
 Supa rece de iaurt si castraveti Supa rece de iaurt si castraveti
Pregatire ingrediente: Stoarceti lamaia si curatati castravetele de coaja. Taiati castravetele pe jumatate, pe lungime, si scoateti samburii cu ajutorul unei lingurite. Taiati apoi castravetele cuburi mici (chiar daca va doare sufletul - dedicatie ...
 Choux a la cra me de citron Choux a la cra me de citron
  Prepararea cremei: Ouale le batem spuma împreuna cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga untul moale si se bate bine bine. Se pune lingurile cu faina si cele cu amidon iar apoi se amsteca repede pentru a nu face cocoloase. Se pune si ...
 Prajitura cu nuci si rahat Prajitura cu nuci si rahat
Preparam mai intai blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul si apoi se adauga restul ingredientelor.Se framanta bine , se intinde o foaie si se pune in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Peste aluatul din tava  se pun apoi:gemul de ...
 Somon cu sos dulce de mustar Somon cu sos dulce de mustar
Preparare somon cu sos dulce de mustar: Curatati mararul si patrunjelul. Taiati ceapa verde bucati de 5 cm lungime. Puneti mustarul de Dijon intr-un bol, adaugati mustarul cu boabe intregi, sosul de soia, mierea, piperul macinat, uleiul de masline, ...
 Salata cu ton 2 Salata cu ton 2
Se ferb ouale si pastaile daca sunt congelatate se prepara conform instructiunilor iar pastele se fierb in apa cu sare dupa care se scurg de apa si se trc prin apa rece.Rosiile se taie felii iar salata bucati mai mari.Se amesteca toate ingredientele ...
 Peste prajit in blana Peste prajit in blana
Prin aceasta metoda se poate praji peste de orice tip,care a fost inghetat, sau in stare proaspata.Mai intii de toate pestele se curata de toate maruntaiele si solzi., se spala bine, se usuca , se sareaza si se presara cu condimente pentru peste. Se ...
 Placintele bunicii mele Placintele bunicii mele
Este o reteta foarte usor si foarte repede de preparat. Se cerne faina, se adauga intr-un vas larg cu toate ingredientele, se amesteca bine si se framinta un aluat molcut, fraged. Aluat putin se lipeste de maini , dar daca veti unge mereu mainele cu ...
 Salata Floare Salata Floare
Se fierb cartofii curatati de coaja si taiati cubulete impreuna cu morcovul curatat de coaja si taiat rondele.Apoi se scurg si se dau cu sare si piper.Se calesc putin fasiute de ardei de 3 culori si apoi se lasa sa se raceaca putin.Se amesteca cu ...
 Aripioare picante Aripioare picante
Sapalam aripioarele si le taiem in jumatate ,apoi le condimentam cu sare,piper si pasta de ardei iute si le lasam la macerat 3 ore. Dam aripioarele le dam prin faina si le prajim pana se rumenesc.   ...
 Ciupercute si rosii umplute Ciupercute si rosii umplute
Ciupercile se decojesc de pielita,li se scot coditele si se spala. rosiile li se scot cotorul si se scobesc,dar nu prea tare. pieptul de pui se pune si se fierbe. cand pieptul de pui e fiert,se lasa sa se racoreasca apoi se toaca marunt. cozile de ...
 Pastrav cu legume la cuptor Pastrav cu legume la cuptor
Pestele curatat si spalat se cresteaza, se pudreaza cu baza pt mancaruri si cu piperul cu usturoi, iar in crestaturile facute, punem cate o jumatate de felie de lamaie. Legumele le spalam, le feliem si le punem in boluri separate. Intr-o tava pt ...
 Sarmalute de vara in varza chinezeasca Sarmalute de vara in varza chinezeasca
Am desfacut frunzele si le-am dat un clocot in apa cu sare si otet, calclulati o lingurita de sare si o lingura de otet la fiecare litru.  Le-am adaugat in vas cand colcotea apa si le-am lasat 3-4 minute pana si-au schimbat culoarea si s-au ...
 Rasol alb de manzat cu cartofi noi in vas roman Rasol alb de manzat cu cartofi noi in vas roman
Carnea se curata bine de pielite,se taie in bucati care se pun in vasul roman impreuna cu uleiul,supa,vinul si condimentele.Se acopera vasul si se da la cuptor la 200gC pentru o ora.Se scoate apoi vasul,cu atentie se ridica capacul sa nu va ardeti de ...
 Prajitura "METROU" Prajitura "METROU"
BLATUL: Galbenusurile se bat cu 12 linguri zahar, apoi se pun 15 linguri cu sifon, 10 linguri ulei, praful de copt si 25 linguri faina.  Albusurile se bat spuma cu 13 linguri cu zahar, apoi se amesteca cu prima compozitie.  ( eu nu prea ...
 Papanasi din piept de gaina cu ciuperci Papanasi din piept de gaina cu ciuperci
Pieptul de gaina se imparte cu ajutorul cutitului in felii. Fiecare felie se pune intre 2 pelicule si se bate usurel cu un ciocan de lemn pina se mareste in latime. Se scoate numai pelicula deasupra, se pipereaza si se pune cu o lingura umplura din ...
 Tocanita din piept de gaina cu ardei Tocanita din piept de gaina cu ardei
Se incalzeste bine tigaia cu ulei. Intre timp se taie bucatile de piept in cuburi de marime mai mare ( pentru ca carnea isi pastreaza sucul ei ) si ardeii si ceapa solzisori. Se adauga totul in tigaia incinsa bine si se prajesc la foc mare pe o parte ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-420421-430431-440441-450451-460461-470471-480481-490491-500501-510511-520521-529
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu ulei - Pagina 131
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z