SiteDeBucate » ulei

Retete cu ulei

 Bors de zarzavat cu varza murata Bors de zarzavat cu varza murata
Se spala si se curata legumele. Se taie morcovii rondele, ardeii fideluta, telina si pastarnacul cubulete, cartogii in cuburi mari, fasolea bastonase, iar ceapa marunt. Se toaca frunzele de varza. In 1 l apa fierbinte se pun treptat la fiert ...
 ciorbita de legume de vara ciorbita de legume de vara
Intr-o oala se pune uleiul si toate legumele curatate, spalate si taiate dupa dorinta, se inabuse pt 5 min, se adauga apa, sare, se fierb 30 min, se adauga orez sau fidea dupa placerea fiecaruia, se mai fierb 10 min, se adauga rosiile si acreala, se ...
 Ciorba de peste Ciorba de peste
Radacinoasele se curata, se spala si se dau pe razatoarea mare. Ceapa curatata se toaca marunt. Rosiile se decojesc si se taie in cuburi mari. Se incinge uleiul in oala pentru ciorba si se calesc legumele, incepand cu radacinoasele si adaugand in ...
 Ciorba de ciolan de porc Ciorba de ciolan de porc
Se spala ciolanul, se taie si se fierbe 30 minute in 2 l apa cu 1 lingurita sare. Se strecoara supa, se desprinde carnea de pe os si se taie in bucatele. Se curata, se spala si se taie legumele dupa preferinta. Se alege si se spala orezul. Se incinge ...
 Bors moldovenesc cu peste si fasole boabe Bors moldovenesc cu peste si fasole boabe
Fasolea se alege, se spala si se pune la inmuiat cu 12 ore inainte de preparare. Se fierbe 10 minute fasolea, se scurge apa si se pune din nou la fiert, 30 minute, in 1 l apa fierbinte. Se curata si se spala radacinoasele, ceapa si usturoiul. Se taie ...
 ciorba de zarzavat ciorba de zarzavat
Zarzavatul taiat marunt se innabuse in 2 linguri de ulei intr-o olita de aprox 2,5 litri. Se adauga apa, se fierb zarzavatul si orezul 30 minute.Rosiile se cojesc, se taie marunt si se pun la fiert cu borsul. Cand este gata se drege cu oul si se ...
 Bors de perisoare Bors de perisoare
Punem apa pe foc cu putina sare. In ea adaugam uleiul, morcovul ,ardeii, cartoful taiate cuburi si ceapa rondele.Cand apa incepe sa fiarba adaugam orezul spalat bine.Tocam carnea de pui impreuna cu un morcov si putin patrunjel.O punem intr-un bol si ...
 Ciorba de iepure Ciorba de iepure
Pregatim carnea de iepure , taiata in bucati potrivite ca marime, spalate bine si uscate cu un servet absorbant.Separat curatam si pregatim legumele pe care le vom pune la fiert impreuna cu iepurele.Intr-o lingura de ulei de masline calim pentru ...
 CIORBA DE ZARZAVAT CIORBA DE ZARZAVAT
Curatam zarzavatul, il spalam si il taiaem coresunzator(ceapa foarte marunt, varza fideluta, conopida o desfacem buchetele, restul taiem cubulete)si il punem la fiert intro oala de 3-4 litri cu apa.Cand totul este fiert, stingem focul, adaugam ...
 Ciorba de pui Ciorba de pui
Se parlesc la flacara bucatelele de pui,se spala si se pun la fiert.Dupa ce au fiert aproximativ 10 minute, se spumeaza si se adauga cartofii taiati cubulete mici.Urmatoarele legume care se pun in cratita sunt : morcovul,patrunjelul si telina taiate ...
 Ciorba cu tiftelute Ciorba cu tiftelute
Farsul se sareaza, pipareaza , se amesteca bine si se formeaza tiftelutele.Intr-o cratita se pune apa la fiert, cind fierbe se adauga cartofii taiati cuburi si se lasa sa fiarba. Aparte se prajeste ceapa si morcovul si la urma punem si rosia , cind ...
 Ciorba de mazare si cartofi Ciorba de mazare si cartofi
Ceapa, morcovul, patrunjelul si pastarnacul se toaca si se calesc putin in ulei, apoi se adauga o cana de apa. Se adauga mazarea, ardeiul gras (nu se decongeleaza)si delikat-ul. Dupa ce fierb 5 min. se adauga cartofii taiati cubulete si 2 litri de ...
 Ciorba de praz Ciorba de praz
Prazul se curata, se spala foarte bine si se taie rondele. Se incinge uleiul intr-o oala si se adauga prazul. Se lasa la calit in ulei pana se inmoaie. Se pune apa deasupra si cativa cartofi taiati cubulete. Se potriveste de sare si piper. Cand totul ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Se taie ceapa si un morcov cubulete si se calesc in 3 linguri de ulei, celalalt morcov se taie mai mare si se pune si el la calit. Dupa ce se calesc, se adauga apa si se lasa la fiert. Separat se pune carnea tocata cu cimbru, sare, piper, oul si ...
 ciorba de varza ciorba de varza
Se toaca varza, se rade morcovul, se toaca ceapa si ardeiul si se inabusa cateva minute. Apoi, se umple vasul cu apa. Cand legumele au fiert, se adauga sare, rosii si marar. ...
 bors de fasole verde bors de fasole verde
Se pun la fiert cu sare si ulei morcovul, patrunjelul, ceapa, taiate marunt, se pune si fasolea taiata bucati, se lasa sa dea citeva clocote, se adauga ardeiul taiat si rosiile, curatate de piele si seminte, taiate felii. Se lasa sa fiarba pina este ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Se spala legumele, se taie marunt si se pun la fiert.Ingredientele pentru perisoare se amesteca bine. Se uda mainile si se fac bilute din carne. Se pun in oala la fiert cand legumele sunt aproape fierte. Se lasa la foc mare 15-20 min. Se verifica ...
 Ciorba de miel Ciorba de miel
Preparare: taiem carnea de miel bucatele mici si o clatim bine cu apa rece.Ceapa se toaca fin si morcovul se curata si se da pe razatoare. Intr-o oala mai mare calim intr-o lingura de ulei ceapa si morcovul si dupa cateva minute adaugam si bucatelele ...
 Ciorba de salata verde-reteta bunicii Ciorba de salata verde-reteta bunicii
Se spala bine salata si se taie pestisori,se taie carnatul cit mai maruntSe rade ceapa mare si morcovul,se pun toate la foc mic in 2l apa cam 45 minute;Se face o omleta din 3 oua,sare boia s se rumeneste bine pe ambele parti,dupa care se taie ...
 CIORBA DE DOVLECEI CIORBA DE DOVLECEI
Se pun la fiert in apa rece cu sare si ulei, ceapa tocata marunt, morcovul dupa preferinta :dat pe razatoarea mica sau taiat rondele, radacina de patrunjel taiata cuburi mici.Se lasa sa fiarba aceste legume dupa care se adauga ardeiul taiat ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-420421-430431-440441-450451-460461-470471-480481-490491-500501-510511-520521-529
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu ulei - Pagina 341
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z