SiteDeBucate » ulei

Retete cu ulei

 Pizza vegetariana Pizza vegetariana
Pui faina intr-un lighean si o amesteci cu drojdia desfacuta in apa, un pic de sare si putin ulei, pana obtii un aluat usor de framantat. Lasi aluatul la dospit la caldura pana isi dubleaza volumul. Tai toate legumele fasii subtiri, iar cascavalul il ...
 Salata cu ciuperci Salata cu ciuperci
Speli salata sub jet de apa rece, apoi o scurgi bine si o asezi pe un platou. Separat, tai ciupercile felii si le calesti in ulei. Adaugi sare, piper (dupa gust) si sos de soia. Cand s-au inmuiat, scoti ciupercile din grasime si le lasi sa se ...
 Ciorba de legume Ciorba de legume
Cureti morcovii de coaja, radacina de patrunjel si telina, le speli si le tai felii potrivit de groase, apoi cubulete.Cureti cepele de foi, le speli si le tai sferturi sau cubulete.Incingi uleiul intr-o tigaie, pui legumele tocate si le calesti 10 ...
 Crochete de zarzavat Crochete de zarzavat
Fierbi telina, gulia si morcovii in apa in care ai pus 2 lingurite de vegeta. Dupa ce a fiert zarzavatul, il dai impreuna cu cartofii (fierti in prealabil si raciti) curatati de coaja, prin masina de tocat carne. Ceapa data pe razatoarea cu ochiuri ...
 Cozonac cu stafide si migdale Cozonac cu stafide si migdale
Se prepara plamada frecand drojdia cu o lingura de zahar, putin lapte caldut si faina, pana la consistenta unei smantani groase, si se lasa la loc cald, sa dospeasca.Plamada se amesteca cu faina proaspat cernuta, restul de lapte si cu galbenusurile, ...
 Crap impanat Crap impanat
Se curata pestele de solzi si intestine, se spala si se zvanta bine cu un prosop absorbant. Se cresteaza pestele, se pudreaza cu sare si piper, dupa gust, si se lasa la rece 30 de minute.In fiecare crestatura se asaza cate o fasie de kaizer, apoi ...
 Chec cu cacao Chec cu cacao
Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma.Se adauga zaharul si se bate in continuare. Galbenusurile se amesteca cu uleiul, cu esenta de portocale si se pun peste albusuri, rand pe rand, amestecandu-se continuu. Faina se amesteca cu praful ...
 Salau cu tocana de legume Salau cu tocana de legume
Se curata pestele, se decupeaza cu grija fileurile, indepartand oasele, se condimenteaza cu sare, dupa gust, si se lasa la rece 30 de minute.Intre timp, se curata legumele, se spala, se taie cubulete sau rondele, dupa caz, si se calesc cu uleiul bine ...
 Pui cu dovlecei Pui cu dovlecei
Se rumenesc bucatile de carne in ulei, pe toate partile. Se adauga ceapa tocata marunt, morcovul taiat felii subtiri, ardeii taiati fasii si se calesc impreuna pana cand se inmoaie legumele. Se adauga cate putina apa ca sa nu se lipeasca.Se curata ...
 Ciorba de rosii cu telina Ciorba de rosii cu telina
Morcovii, telina, pastarnacul si ceapa se curata, se taie bucati potrivite, se spala si se pun sa fiarba intr-o oala cu apa si putina sare.Oala se acopera cu un capac. Dupa ce au fiert, se scot toate legumele. Ceapa se arunca, iar morcovii si ...
 Mancare de cartofi Mancare de cartofi
Se curata cartofii, se taie sferturi sau jumatati (depinde de marimea cartofului), se spala si se freaca cu sare si piper.Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se pun sa se inabuse cateva minute intr-o cratita. Peste ceapa se adauga cartofii si o ...
 Perisoare cu paste Perisoare cu paste
Amesteca bine carnea cu painea inmuiata si stoarsa. Adauga oul, un praf de piper si vegeta. Caleste ceapa cu usturoiul tocat. Toarna sucul de rosii si pune perisoarele. Adauga dafin si oregano. Lasa sa fiarba la foc potrivit. Daca sosul de rosii ...
 Peste umplut Peste umplut
Alegi un peste nu foarte mare si cu mai putine oase. Il speli bine, il cureti, dupa care il condimentezi pe toate partile cu sare si piper. Umpli pestele cu bucatele de macrou afumat, dupa care il impachetezi cu felii de bacon si prinzi din loc in ...
 Mancarica de bame Mancarica de bame
Tai usturoiul marunt si il calesti in ulei. Imediat, adaugi ceapa tocata si, dupa ce a capatat o culoare aurie, stingi cu un pahar cu apa fierbinte. Pui sare si piper.Lasi sosul sa fiarba cam 10 minute, dupa care pui bamele. Ai grija sa alegi bame ...
 Chiftele cu branza Chiftele cu branza
Freci untul spuma. Adaugi branzeturile si mararul tocat. Amesteci energic, dupa care asezi pasta astfel obtinuta la baza unei bucati de celofan. Rulezi usor si lasi batonul la rece doua ore. Separat, amesteci carnea cu ceapa tocata, usturoiul ...
 Mancare de ciuperci Mancare de ciuperci
Inabusa ceapa tocata impreuna cu morcovul taiat rondele, un praf de sare si boia iute. Pune carnea taiata cubulete. Cand e aproape patrunsa, adauga ciupercile taiate felii si un praf de sare. Daca nu lasa prea multa zeama, adauga apa calduta. Spre ...
 Tocana haiduceasca Tocana haiduceasca
Toaca ceapa si pune-o la calit in ulei. Adauga carnea de vita taiata cubulete mai mari. Presara sare si, dupa cateva minute, acopera cu apa calduta. Lasa pe foc sa fiarba. Cand carnea e bine patrunsa si apa scazuta, adauga rosiile oparite, decojite ...
 Crap imbatat Crap imbatat
Taie pestele in bucati, stropeste-le cu lamaie si presara sare. Aseaza-le intr-o tava, toarna 100 ml de ulei si lasa la cuptor sa se patrunda bine. Separat, inabusa ceapa in restul de ulei. Adauga faina dizolvata in 100 ml de apa.Pune rondele de ...
 Stiuca umpluta Stiuca umpluta
Cureti stiucile fara sa le tai capul, scoti intestinele si branhiile. Scoti pielea cu mare grija, presari sare pe ambele fete ale pielii, freci pielea usor, apoi o lasi in frigider. Pui la foc o oala cu apa, cand clocoteste adaugi carnea de stiuca si ...
 Carne de miel cu paste Carne de miel cu paste
Taie carnea, ceapa, morcovii, usturoiul si prajeste-le in ulei alaturi de carne, la foc mic. Adauga piperul, sarea, zaharul brun si paharul de vin si lasa ingredientele sa fiarba in vin. Peste compozitie pune rosiile si apa, acopera cu capac si lasa ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-420421-430431-440441-450451-460461-470471-480481-490491-500501-510511-520521-529
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu ulei - Pagina 281
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z