SiteDeBucate » Preparate din legume

Retete Preparate din legume

 Mancarica de mazare uscata Mancarica de mazare uscata
Pui la inmuiat de seara mazarea uscata.A doua zi, cureti ceapa si usturoiul. Toci marunt ceapa, iar usturoiul il zdrobesti. Calesti ceapa si usturoiul in uleiul incins, amestecand mereu si picurand cate putina apa.Decojesti rosiile si dovlecelul si ...
 Tortillas cu fasole Tortillas cu fasole
Aprinzi focul la cuptor. Razi branza. Amesteci continutul celor doua conserve de fasole. Ambalezi foile de tortillas in hartie si le incalzesti timp de 1 minut, in cuptorul incins.Repartizezi fasolea si 3/4 din branza cheddar pe foile de tortillas si ...
 Mancare cu linte si costita afumata Mancare cu linte si costita afumata
Speli lintea in mai multe ape si o lasi sa se inmoaie timp de 5 ore in apa. Fierbi lintea la foc mic, in apa usor sarata, timpul de fierbere fiind diferit in functie de soiul de linte.Dupa ce boabele de linte au fiert, cureti ceapa si usturoiul, le ...
 Risotto cu hribi si rozmarin Risotto cu hribi si rozmarin
Pui hribii uscati in apa calduta cu putin lapte. Dupa 3 ore, ii scurgi. Cureti dovleacul de coaja, il tai in cuburi si il fierbi in apa impreuna cu o crenguta de rozmarin, pana cand bucatile devin „al dente".Cureti numai partea colorata a ...
 Piure de bob Piure de bob
Speli boabele de legume uscate si le pui la inmuiat pentru 6-8 ore. Le scurgi si le pui la fiert in apa nesarata. Daca folosesti bob, il fierbi pentru 3-4 ore, iar daca ai mazare uscata, 1 ora. Scurgi boabele bine fierte si le mixezi in blender sau ...
 Pleurotus cu vin si smantana Pleurotus cu vin si smantana
Speli ciupercile si le tai feliute. Cureti si speli ceapa, o tai marunt si o calesti in ulei impreuna cu ciupercile. Le pui capac si le lasi sa se inmoaie in zeama lor, pe foc mic. Oparesti rosiile, le decojesti, le tai felii si le adaugi peste ...
 Pasta de naut Pasta de naut
Paseaza foarte bine nautul scurs de apa cu ajutorul unui blender sau da-l prin masina de tocat.Dupa ce se raceste, adauga zeama de lamaie, usturoi pisat si apa fierbinte cat sa ajunga pasta la consistenta dorita.Amesteca bine, in timp ce incorporezi ...
 Papricas de miel Papricas de miel
Pune uleiul la incins si perpeleste iute carnea taiata bucati, adauga ceapa tocata si amesteca pana cand ceapa devine aurie.Adauga faina, amesteca iute si acopera totul cu apa. Lasa sa dea intr-un clocot si pune boiaua si bulionul, apoi da cratita la ...
 Chiftelute de legume in sos Chiftelute de legume in sos
Curatati morcovii si cartofii, spalati-i si dati-i pe razatoarea mica, apoi scurgeti legumele bine de zeama (zeama se pastreaza). Omogenizati, condimentati si din compozitia obtinuta faceti mici chiftelute, treceti-le prin faina si prajiti-le in ...
 Ciuperci cu sos de vin Ciuperci cu sos de vin
Curatati si spalati ciupercile, scurgeti-le de apa si taiati-le in feliute. Caliti ceapa tocata marunt, impreuna cu morcovii dati pe razatoarea mare, in unt. Adaugati apoi ciupercile, foile de dafin, cimbrul si caliti la foc mic pana cand se evapora ...
 Surpriza primavaratica Surpriza primavaratica
Speli rosiile si le tai jumatati. Cureti ridichile, le speli si le tai rondele. Tai ouale fierte tari in cubulete. Speli ardeiul gras, il cureti de seminte si il tai pe lungime in fasii subtiri.Cureti ceapa, o speli si o tai pestisori. Speli salata ...
 Drob de stevie Drob de stevie
Pui o cratita cu apa pe foc, iar cand da in clocot, pui stevia, aleasa dinainte si spalata. Dupa ce s-a oparit bine, scurgi stevia bine, o toci marunt si o pui intr-un castron mai mare. Separat, bati 2 oua, pui piper, ceapa verde, marar si putina ...
 Spanac cu smantana in rosii crude Spanac cu smantana in rosii crude
Speli bine spanacul si il pui la fiert timp de 5 minute in 1/4 I apa clocotita, apoi scurgi spanacul in strecuratoare, pastrand apa. Rastorni spanacul pe planseta si il toci. Intr-o cratita de 1 l pui ceapa tocata cu uleiul si o calesti doar 1 minut. ...
 Salata de cruditati Salata de cruditati
Morcovii, marul si telina le cureti de coaja, le speli bine, le zvanti si le dai pe razatoarea mica (telina o stropesti cu zeama de lamaie sa nu se innegreasca). Amesteci legumele cu sarea si cu maioneza. ...
 Sarmale cu pulpa si seminte de dovleac Sarmale cu pulpa si seminte de dovleac
Cureti dovleacul si il razi pe razatoarea cu ochiuri mari. Apoi il pui la calit in 4 linguri de ulei cu ceapa tocata marunt. Zdrobesti semintele de dovleac, le adaugi impreuna cu orezul, nucile si 1 cana de apa peste dovleac. Tii amestecul pe foc ...
 Fasole verde cu usturoi si cartofi natur Fasole verde cu usturoi si cartofi natur
Speli fasolea si cartofii si le pui la fiert in vase separate, cu apa si sare. Dupa ce au fiert, scurgi de apa atat fasolea, cat si cartofii. Toci ceapa marunt si o calesti in ulei pana devine aurie. Jumatate din aceasta compozitie o torni peste ...
 Lasagna cu broccoli Lasagna cu broccoli
Topesti 1 lingura cu margarina, adaugi faina si amesteci energic. Torni laptele, condimentezi, iar la final, adaugi 3 linguri de cascaval ras. Ungi un vas de yena cu restul de margarina. Tapetezi fundul vasului cu un strat de foi de lasagna fierte in ...
 Mancare cu mazare Mancare cu mazare
Cureti mazarea, morcovii si guliile si le tai in cuburi de 1/2 cm. Pui in ulei incins, pe rand, morcovii si guliile, le sarezi si le inabusi timp de 5 minute. Adaugi mazarea si inabusi impreuna pana se inmoaie. Daca zeama scade, poti completa cu ...
 Supa de mazare Supa de mazare
Legumele curatate le tai in cubulete si le pui la fiert in apa, cat sa le acopere. Cand legumele sunt pe jumatate fierte, adaugi mazarea, completezi cu apa si le pui din nou la fiert. Amesteci smantana cu faina pana se formeaza un sos si il adaugi in ...
 Placintele de dovlecei Placintele de dovlecei
Speli dovleceii si ii dai pe razatoare, intr-un vas mai adanc, ii presari cu sare si ii amesteci bine cu mainile. Apoi ii acoperi cu un prosop curat si umed si ii lasi asa timp de 10 minute. Scurgi foarte bine dovleceii, invelindu-i intr-un prosop si ...
1-1011-2021-3031-4041-43
Filtreaza retetele
Ingredient:
dafin (51) ou (49) ceapa verde (48)
zahar (47) conopida (43) pui (43)
telemea (42) vegeta (41) telina (39)
spanac (39) fasole verde (38) lamaie (38)
suc de rosii (35) vin (32) busuioc (30)
otet (28) verdeata (28) margarina (28)
ardei iute (26) praz (26) sunca (22)
vin alb (21) oregano (20) porc (19)
rozmarin (18) fasole boabe (16) nucsoara (16)
porumb (16) iaurt (16) parmezan (15)
curry (12) pastarnac (12) vita (12)
costita afumata (12) carne tocata (12) untura (11)
chimen (11) malai (10) nuca (10)
piept de pui (10) carnati (9) maioneza (9)
mustar (9) branza de vaci (9) bacon (9)
broccoli (8) ketchup (8) gulii (8)
carne de porc (8) mozzarella (8) branza topita (8)
piper boabe (8) paste (7) gris (7)
gogosar (7) scortisoara (6) slanina (6)
feta (6) peste (6) castraveti (6)
menta (5) ardei kapia (5) stevie (5)
salam (5) pasta tomate (5) menta (5)
mere (5) franzela (5) ridichi (4)
vin rosu (4) salvie (4) castraveti murati (4)
leustean (4) sos de soia (4) kaiser (4)
maghiran (4) coriandru (4) tarhon (4)
fenicul (3) apa minerala (3) amidon (3)
carne de vita (3) ghimbir (3) salata verde (3)
cafea (3) taietei (3) aluat (3)
ienibahar (3) hrean (3) foi de placinta (2)
telemea de oaie (2) bicarbonat (2) struguri (2)
sunca presata (2) cuisoare (2) macris (2)
sardele (2) susan (2) stafide (2)
sofran (2) zahar pudra (2) praf de copt (2)
ficat (2) miere (2) loboda (1)
mac (1) migdale (1) sfecla rosie (1)
pere (1) aripioare de pui (1) ton (1)
drojdie uscata (1) vanat (1) zahar vanilat (1)
foi lasagna (1) parizer (1) suc de lamaie (1)
pulpe de pui (1) ceapa ciorii (1) fidea (1)
ementaler (1) gorgonzola (1) cotlet de porc (1)
mozarella (1) galbenus (1) patrunjel radacina (1)
sparanghel (1) supa instant (1) coacaze (1)
supa de pui (1) suc de lamaie (1) andive (1)
gaina (1) portocale (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din legume - Pagina 17
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z