SiteDeBucate » Preparate din legume

Retete Preparate din legume

 Dovlecei cu rosii marar si usturoi Dovlecei cu rosii marar si usturoi
Speli si cureti dovleceii, apoi ii tai pe lung fasii subtiri si ii prajesti in ulei. Ii scoti intr-o strecuratoare pentru a se scurge uleiul. In uleiul ramas, calesti cepele taiate marunt si ardeiul gras taiat cubulete, adaugi apoi rosiile decojite ...
 Dovlecei cu smantana Dovlecei cu smantana
Cureti dovleceii de coaja si ii tai pe lung in felii de 1/2 cm. Presari feliile cu sare si le lasi circa 2-3 ore sa-si lase zeama. Apoi le presezi intre palme ca sa elimini complet apa. Intr-o tava unsa cu puyin ulei asezi un strat de pesmet, apoi un ...
 Cartofi noi cu cas de oi Cartofi noi cu cas de oi
Speli bine cartofii si ii pui la fiert cu tot cu coaja. Apoi ii cureti cat sunt calzi si ii tai rondele. Ii amesteci cu casul dat pe razatoare, 2  linguri de margarina si smantana. Intr-un vas uns bine cu margarina asezi un rand de cartofi, iar ...
 Pilaf cu dovlecei Pilaf cu dovlecei
Alegi si speli orezul si i1 pui la fiert in apa imbogatita cu vegeta.Cat fierbe orezul, cureti ceapa, o tai marunt si o pui sa se inabuse in ulei. Cureti intre timp dovleceii de coaja, ardeii de cotoare si seminte si rosiile de pielite(facultativ). ...
 Dovlecei umpluti cu branza Dovlecei umpluti cu branza
Cureti dovleceii de coaja, ii tai pe lungime in jumatati si ii scobesti de miez pe care nu-l arunci. Pui dovleceii sa se prajeasca si apoi ii scoti si ii lasi sa se scurga foarte bine de ulei. Intre timp, amesteci miezul dovleceilor cu orezul fiert, ...
 Rosii umplute cu piure de mazare si morcovi Rosii umplute cu piure de mazare si morcovi
Cureti morcovii si mazarea, le speli si le pui la fiert in apa cu sare, dar in vase separate.Intre timp, tai rosiilor cate un capacel, cu o lingura le scoti miezul si pui fiecare rosie cu gura in jos, sa se scurga. Dupa ce morcovii si mazarea au ...
 Bostanei cu Ou Bostanei cu Ou
Se spala bostaneii, se taie rondele de 0,5 cm. Se bat ouale intr-un vas adaugind sarea si piperul. Intr-o farfurioara se pune faina. Punem la incins uleiul. Acum luam fiecare rondea de bostanel si o trecem prin faina , apoi prin ou si le punem la ...
 Mancarica de vara Mancarica de vara
Cureti ceapa, o speli si o toci marunt.La fel procedezi si cu ardeii si rosiile, cu deosebirea ca pe acestea din urma le cureti si de coaja. Cureti si usturoiul si il tai feliute. Intr-un vas mai mare pui uleiul la incins si adaugi ceapa, usturoiul ...
 Sote de mazare si piept de pui Sote de mazare si piept de pui
Cureti ceapa si morcovul, le dai prin razatoarea cu gauri mici si le calesti impreuna cu pieptul de pui taiat fideluta. Dupa 10 minute pui mazarea si adaugi mararul tocat marunt.Poti servi cu smantana sau simpla. ...
 Varza invelita Varza invelita
Tai verzele mai intai in 4, apoi fiecare sfert in cate 2 parti. Nu indeparta cotorul pentru ca de el stau prinse frunzele. Pui bucatile de varza la fiert in apa cu sare. Pentru o mai mare siguranta, poti prinde frunzele cu cate o scobitoare. Lasi sa ...
 Varza noua cu carnati Varza noua cu carnati
Prajesti carnatii in ulei incins, pe ambele parti. Tai verzele in 2, le scoti cotorul si le speli. Scurgi bine verzele si le tai fasii.Cureti ceapa, o tai marunt si o calesti in grasimea incinsa. Torni apoi supa preparata, adaugi amestecul de branza ...
 Ardei umpluti Ardei umpluti
Toci carnea impreuna cu ceapa. Mararul verde il tai marunt. Pui carnea intr-un vas, adaugi orezul, jumatate din cantitatea de marar, piper si sare. Amesteci pana se leaga compozitia si dupa aceea umpli ardeii.Iei o tava si asezi ardeii, pui jumatate ...
 Fasole verde cu carne Fasole verde cu carne
Cureti fasolea, o speli si o pui la fiert. Tai ceapa fideluta si o prajesti in ulei. Adaugi carnea taiata cubulete si o prajesti impreuna cu ceapa. Speli cartofii si ii fierbi in apa cu sare. Ii cureti de coaja si ii tai felii. Asezi intr-un vas de ...
 Mix de legume umplute Mix de legume umplute
Cureti ardeii, le scoti miezul guliilor, tai  dovlecelul in jumatate si le scoti miezul. Speli aceste legume, le scurgi si apoi cureti ceapa, o tai marunt si o calesti in ulei. Toci ciupercile sau le tai marunt si le calesti impreuna cu ...
 Vinete in lapte Vinete in lapte
Coci vinetele si le cureti de coaja.Fierbi laptele si, cand da in clocot, introduci vinetele tocate si lasi sa fiarba impreuna.Amesteci mereu pana amestecul devine gros ca un piure. Adaugi sare, piper, zahar dupa gust, unt si bati pe foc mic pana ...
 Tocana de dovlecei Tocana de dovlecei
Tai dovleceii felii si ii pui intr-o oala, in care, in prealabil, ai pus ulei si un pahar cu apa.Tai pieptul de pui fasii si il adaugi peste dovlecei. Pui si sare si, daca preferi mai picant, poti pune si piper. Dai totul la fiert si lasi jumatate de ...
 Fasole verde si cascaval ras Fasole verde si cascaval ras
Fierbi bine fasolea in apa cu sare.Pe marginea unui platou asezi felii de rosii, iar la mijloc asezi fasolea fierbinte.Peste fasole pui smantana, mararul tocat si cascavalul ras. ...
 Tocanita de ciuperci Tocanita de ciuperci
Cureti bine ciupercile si le tai feliute subtiri. Cureti apoi ceapa, o calesti bine in ulei, adaugi si ciupercile, le rumenesti putin impreuna, stingi cu o ceasca de apa si potrivesti gustul de sare si piper. Le lasi sa fiarba inabusit, iar intre ...
 Chiftelute de vinete Chiftelute de vinete
Pui la copt vinetele si cand sunt gata, le cureti de coaja cat sunt inca fierbinfl si le lasi sa se scurga bine. Cureti apoi ceapa si morcovul, tai ceapa marunt si dai morcovul pe razatoare. Calesti in putin in ulei numai ceapa, apoi o scurgi bine si ...
 Vinete cu cascaval Vinete cu cascaval
Speli bine vanata, o tai felii de 1 cm grosime pe care le presari cu putina sare si le asezi intr-o strecuratoare sa se scurga zeama. Intre timp, speli rosiile, le tai rondele, iar cascavalul il dai pe razatoare. Ungi apoi o tava cu ulei, asezi ...
1-1011-2021-3031-4041-43
Filtreaza retetele
Ingredient:
dafin (51) ou (49) ceapa verde (48)
zahar (47) conopida (43) pui (43)
telemea (42) vegeta (41) telina (39)
spanac (39) lamaie (38) fasole verde (38)
suc de rosii (35) vin (32) busuioc (30)
otet (28) verdeata (28) margarina (28)
ardei iute (26) praz (26) sunca (22)
vin alb (21) oregano (20) porc (19)
rozmarin (18) fasole boabe (16) nucsoara (16)
porumb (16) iaurt (16) parmezan (15)
curry (12) pastarnac (12) vita (12)
costita afumata (12) carne tocata (12) untura (11)
chimen (11) malai (10) nuca (10)
piept de pui (10) carnati (9) maioneza (9)
mustar (9) branza de vaci (9) bacon (9)
carne de porc (8) mozzarella (8) branza topita (8)
piper boabe (8) ketchup (8) broccoli (8)
gulii (8) paste (7) gris (7)
gogosar (7) scortisoara (6) slanina (6)
feta (6) peste (6) castraveti (6)
menta (5) ardei kapia (5) stevie (5)
salam (5) pasta tomate (5) menta (5)
mere (5) franzela (5) vin rosu (4)
ridichi (4) salvie (4) castraveti murati (4)
leustean (4) sos de soia (4) kaiser (4)
maghiran (4) coriandru (4) tarhon (4)
apa minerala (3) amidon (3) carne de vita (3)
ghimbir (3) salata verde (3) cafea (3)
aluat (3) taietei (3) ienibahar (3)
hrean (3) fenicul (3) telemea de oaie (2)
struguri (2) bicarbonat (2) cuisoare (2)
sunca presata (2) macris (2) sardele (2)
susan (2) stafide (2) sofran (2)
zahar pudra (2) praf de copt (2) ficat (2)
miere (2) foi de placinta (2) mac (1)
migdale (1) sfecla rosie (1) aripioare de pui (1)
pere (1) drojdie uscata (1) ton (1)
vanat (1) zahar vanilat (1) parizer (1)
foi lasagna (1) suc de lamaie (1) pulpe de pui (1)
ceapa ciorii (1) fidea (1) ementaler (1)
cotlet de porc (1) gorgonzola (1) galbenus (1)
mozarella (1) patrunjel radacina (1) sparanghel (1)
coacaze (1) supa de pui (1) supa instant (1)
suc de lamaie (1) andive (1) gaina (1)
portocale (1) loboda (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din legume - Pagina 14
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z