SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa

 Labute de ursuleti - fursecuri cu nuca Labute de ursuleti - fursecuri cu nuca
Se incalzeste putin margarina cu laptele. Se lasa sa se topeasca si apoi racim putin. Facem un amestec din nuca coapta si pisata cu faina, zaharul brun, scortisoara, ghimbirul.Adaugam in mijloc laptele cu margarina topita si racita.Amestecam folosind ...
 Negresa cu ciocolata Negresa cu ciocolata
1.Bati albusurile spuma impreuna cu praful de sare si zaharul pudra.Adaugi pe rand galbenusurile,faina si uleiul putin cate putin,mestecand incet cu lingura de lemn.2.Pui zaharul vanilat,coaja rasa si zeama de la o lamaie,esenta de portocale,100gr ...
 Bombite Bombite
Laptele se amesteca cu cacao, zahar, zahar vanilat, esenta de rom si se pun la fiert sa se topeasca zaharul. Se adauga margarina Rama Maestro, iar dupa ce s-a topit se adauga peste biscuitii macinati sau rupti in bucati mici. Se adauga nuca de cocos, ...
 Strudel cu dovleac Strudel cu dovleac
Dovleacul ras se caleste cu zaharul, se aduga scortisoara si stafidele.Untura se freaca cu faina, se pun oule, sarea, zaharul, coaja de lamaie si drojdia dizolvata in laptele caldut. Se framanta un aluat potrivit de tare. Se lasa 20 minute sa se ...
 Prajitura intoarsa cu mere si biscuiti Prajitura intoarsa cu mere si biscuiti
Albusurile se bat spuma.Apa si zaharulse fierb. Asa fierbinte, se pune peste albus, mixindu-se tot timpul. Apa si zaharul se pun peste albusuri, in fir subtire.Se mixeaza in continuare, pina se raceste putin, apoi se pun galbenusurile (unul cite ...
 Alba ca zapada Alba ca zapada
Se face aluatul, din ingredientele amintite, se lasa aluatul sa se odihneasca cca 20 minute. Dupa aceea se fac din el 5 foi, care se coc pe spatele tavii (presarata cu faina), la foc mijlociu cca 10 minute. Nu trebuie sa-si schimbe culoarea. Se lasa, ...
 Salam de biscuiti Salam de biscuiti
Rahatul taiat cubulete mici si apa se pun la fiert la foc mic si se amesteca continuu pana se obtine o pasta. Se ia de pe foc, se adauga margarina, nucile si stafidele. Se amesteca bine, se adauga biscuitii sfaramati in mana si esentele.Se tapeteaza ...
 Tiramisu semi-rapid Tiramisu semi-rapid
Pentru blatul pandispan am batut albusurile spuma, am adaugat galbenusurile frecate cu zahar si zahar vanilat, la urma faina cernuta si am amestecat totul incet cu lingura de lemn.Am dat blatul la cuptor pentru aproximativ 30-40 min (se testeaza cu ...
 Tarta cu mere Tarta cu mere
Curatim merelede coaja si de miez. untul il topim si il lasam sa se racoreasca, apoi punem intr-un vas:zaharul, oule, zaharul vanilat, untul, sarea si brandi de mere, amestecam bine cu mixerul pina se va obtine o masa ca spuma.Taiem merele felii ...
 Banana invelita Banana invelita
Foaie: se separa ouale si se bat albusurile spuma tare cu 3 linguri de zahar, se adauga treptat galbenusurile si esenta de vanilie si apoi faina amestecand de jos in sus cu o ligura de lemn pentru a nu se lasa compozitia. Tava se tapeteaza cu hartie ...
 NEGRESA NEGRESA
Se bat albusurilecu zaharul,dupa care se adauga treptet galbenusurile,uleiul,laptele,praful de copt si faina in ploaie.Se amesteca bine pana ce se incorporeaza toate ingredientele apoi se adauga cacaua.Se unge o tava cu ulei,se toarna compozitia si ...
 Placinta cu prune si visine. Placinta cu prune si visine.
Se spala si se curata prunele si visinele.Le lasam la scurs intr-o strecuratoare.Calim intr-o oala visinele si prunele cu 100 gr zahar si cu batonul de vanilie razuit.Pregatim tava de la cuptor, in care eu pun foita pergament ca sa nu se prinda si sa ...
 Prajitura cu iaurt si branza Prajitura cu iaurt si branza
Se bat 10 albusuri spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile faina si miroase dupa preferinta,se unge tava cu margarina, se adauga jumatate din compozitie si se introduce la cuptor pana ce prinde o crusta deasupra, dupa care se adauga braza ...
 PRAJITURA CU FRUCTE ASORTATE PRAJITURA CU FRUCTE ASORTATE
Se prepara blatul din ouale intregi frecate cu zaharul si se adauga apa fiarta ,apoi faina amestecata cu praful de copt si uleiul,coaja de lamaie Se pune in tava ( de diverse forme)si se da la cuptor 40 minIntre timp se pregateste crema:se ameasteca ...
 Tiramisu Exquisa Tiramisu Exquisa
Se bate frisca Hulala. Albusurile se bat spuma cu zaharul pudra si cel vanilinat. Galbenusurile se freaca cu branza. Se amesteca toate cu lingura. Se face un ibric de cafea (500ml), neindulcita in care se 150ml coniac.Intr-o tava mai inalta se pune ...
 Chec cu miere (onicleicheh) Chec cu miere (onicleicheh)
Se freaca ouale cu zaharul si mierea pana nu se simte zaharul, se adauga uleiul, faina si restul ingredientelor pana devine o pasta smintinoasa. Daca pare prea grea, se poate adauga praf de copt.Se incalzeste cuptorul la 180 de grade si se da la copt ...
 Mere coapte Mere coapte
Se spala merele, se scobesc in mijloc, iar in scobitura se introduce dulceata sau gem, scortisoara, nuca de cocos, nuca macinata,iar deasupra se toarna putina margarina Rama topita. Se aseaza in tava si se dau la cuptor sau chiar la grill (la grill ...
 Rulada Andreea Rulada Andreea
Foaia de rulada: se separa ouale, se bate albusul cu 2 linguri de zahar iar galbenusul cu 1 lingura de zahar, se amesteca si se adauga faina incorporandu-se usor. Se intinde pe hartie de copt si se coace la foc foarte mic. Crema: Praful de budinca se ...
 Prajitura Irinel Prajitura Irinel
Blat 1:Se dizolva amoniacul intr-o lingura de lapte cald, se amesteca cu untul frecat spuma cu zaharul, la care s-a adaugat oul, faina si pudra de cacao. Se face un aluat care se imparte in doua, se intinde doua foi pe fundul unei tavi unsa cu unt si ...
 Placinta cu mere Placinta cu mere
Intr-un bol se amesteca apa minerala cu uleiul, sarea, bicarbonatul si se adauga faina in ploaie pana aluatul se dezlipeste dupa maini si are o consistenta potrivita pentru a putea fi intins in foi.Se imparte aluatul in 2. Se intind foile pe fundul ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-333
Filtreaza retetele
Ingredient:
capsuni (361) bicarbonat (351) amidon (341)
visine (329) sirop (322) biscuiti (320)
nuca de cocos (301) coaja de lamaie (299) gris (260)
branza de vaci (256) caise (252) compot (248)
migdale (245) alune (242) portocale (234)
cafea (231) dulceata (229) ciocolata alba (224)
mascarpone (199) piscoturi (175) pesmet (167)
banane (159) piersici (157) cirese (153)
galbenus (136) apa minerala (136) ananas (127)
otet (124) zmeura (122) zmeura (122)
kiwi (101) drojdie uscata (94) pere (90)
suc de lamaie (88) suc de lamaie (88) drojdie proaspata (88)
mac (84) coaja de portocala (81) menta (78)
menta (78) foi de placinta (78) vin (75)
untura (75) afine (71) orez (66)
albus (65) fructe de padure (57) gutui (56)
struguri (56) cartofi (55) cuisoare (54)
peste (52) mure (45) porumb (45)
smantana dulce (43) nucsoara (43) vin alb (41)
piper (41) fistic (40) rosii (37)
cascaval (32) susan (32) lapte batut (30)
ghimbir (29) telemea (29) malai (26)
pepene galben (25) paste (24) masline (24)
aluat foietaj (24) nutella (23) coacaze (21)
ceapa (20) cognac (19) vin rosu (15)
porc (15) marar (14) ulei de masline (14)
intaritor frisca (14) patrunjel (12) fulgi de ovaz (11)
ciuperci (11) usturoi (10) mango (10)
morcov (9) conservant (9) whisky (8)
macaroane (8) dovlecei (8) sunca (7)
fidea (7) chimen (7) ceapa verde (6)
pui (6) feta (6) suc natural (5)
bomboane colorate (5) bulion (5) anason (5)
taietei (4) maioneza (4) busuioc (4)
suc de rosii (3) franzela (3) mazare (3)
spanac (3) cardamon (3) varza (3)
carne tocata (3) serbet (3) pepene verde (3)
parmezan (3) rozmarin (3) ton (3)
gaina (3) telemea de oaie (3) branza topita (2)
ienibahar (2) broccoli (2) ardei gras (2)
mozzarella (2) salam (2) cimbru (2)
vegeta (2) verdeata (2) piept de pui (2)
boia (2) sunca presata (2) praz (2)
lipii (2) ketchup (1) sparanghel (1)
kaiser (1) conopida (1) dafin (1)
fasole verde (1) stevie (1) icre (1)
fasole boabe (1) slanina (1) liquor (1)
sos de caramel (1) loboda (1) parizer (1)
melci (1) sofran (1) spaghetti (1)
gogosar (1) ardei iute (1) pasta tomate (1)
ficat (1) bacon (1) vinete (1)
hrean (1) coriandru (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa - Pagina 269
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z