SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa cu porc

 Saviecuta cu mac (Baigli) sau cozonacei ca-n Banat Saviecuta cu mac (Baigli) sau cozonacei ca-n Banat
Pentru uns foile: 2 galbenusuri Prima data se face maiaua: punem drojdia intr-un bol, presaram zahar deasupra si amestecam bine. Adaugam laptele si presaram putina faina peste intreaga compozitie. In 5-10 minute, daca drojdia e proaspata, trebuie sa ...
 Islere Islere
Preparare Se prepara mai intai biscuitii. Se pun toate ingredientele intr-un bol , praful de copt se stinge cu zeama de lamaie si se adauga la restul ingredientelor. Se framanta bine cu mana pana incepe sa se lege ca un aluat. Se rastoarna pe masa ...
 Cornulete umplute-bestial de gustoase Cornulete umplute-bestial de gustoase
Se framanta  bine aluatul din faina cernuta,sare,galbenusuri ,coaja de lamaie,esenta de vanilie , unt si smantana.Smantana o punem treptat ca sa vedem cat inghite aluatul,care trebuie sa fie usor elastic. Se formeaza un sul din aluat si se ...
 Cornuri dospite cu branza sarata Cornuri dospite cu branza sarata
intr-un castron se freaca drojdia cu zaharul pana se lichefiaza, apoi se adauga amestecand usor dupa fiecare,  untura sau margarina RAMA moale, ouale, smantana sau laptele, sarea si la urma faina. se framanta aluatul 5-7 minute si se lasa la ...
 Prajitura Katy Prajitura Katy
Pentru 3 foi: Se amesteca faina cu untura,5 galbenusuri,zaharul ,praful de copt apoi se pune laptele se se framanta bine. Se coc 3 foi pe dosul tavii. Pentru a lua foile jos de pe tava mai usor,se trece pe sub foaia coapta un fir de ata si astfel se ...
 Cornulete fragede cu gem Cornulete fragede cu gem
Se freaca cu o lingura untura cu praful de copt stins cu otet si apa pana compozitia e omogena, va arata ca o maioneza.Se aduga faina si se framanta cu mana pana aluatul e omogen. Framantati apoi 5-10 minute aluatul, acesta nu trebuie sa se lipeasca ...
 Albina Albina
Pentru foi se pun toate ingredientele intr-un castron , mai putin faina, se lasa pe foc pana da in 2-3 clocote apoi se lasa la racit putin si se adauga faina.Se amesteca pana se obtine un aluat bun de intins foi.Daca e prea moale se mai pune faina ...
 Baigli unguresc (cozonacei cu nuca) Baigli unguresc (cozonacei cu nuca)
Se pregateste maiaua: Se dizolva drojdia in laptele caldut amestecat cu zaharul si se lasa putin . Se amesteca faina cu untul solid sau se poate inlocui cu margarina RAMA daca doriti, se pune si iaurtul, untura de porc solida, ...
 Cornulete de la mama Cornulete de la mama
Se dilueaza drojdia cu apa. Se adauga smantana si sarea. Se amesteca bine si se adauga faina. Se face un aluat tare care se lasa la rece 10min. Se scoate si se intinde o foaie subtire pe masa. Se unge foaia cu grasimea si se impacheteaza ca un plic. ...
 Cozonacei cu nuca Cozonacei cu nuca
Drojdia se dizolva in putina apa calda impreuna cu zaharul si se lasa sa creasca. Intre timp se amesteca faina cu untura si sarea. Se adauga drojdia crescuta si se framanta. Se adauga smantana sau iaurtul treptat(pentru a vedea cat necesita aluatul- ...
 Biscuitii mamei Biscuitii mamei
Avem nevoie de masina de macinat carne si de dispozitivul special pentru a le putea da forma.Din ingredientele de mai sus (fara zaharul praf) framantam o coca cam 20’( trebue sa fie mai tare) dupa care o punem intr-o folie si o lasam la rece pt. 1 ...
 Cornulete rulate umplute cu crema de lamaie Cornulete rulate umplute cu crema de lamaie
Se face un aluat se framanta si se lasa la frigider timp de o ora.Portionam aluatul iar bucatile le intindem cu sucitorul.Taiem fasi de 1-1,5cm si le rulam(eu le rulez pe tulpina de porumb partea mai de sus care e mai subtire).Le dam la cuptor c-am ...
 Strudel cu dovleac Strudel cu dovleac
Dovleacul ras se caleste cu zaharul, se aduga scortisoara si stafidele.Untura se freaca cu faina, se pun oule, sarea, zaharul, coaja de lamaie si drojdia dizolvata in laptele caldut. Se framanta un aluat potrivit de tare. Se lasa 20 minute sa se ...
 Cornulete cu smantana umplute cu nuca Cornulete cu smantana umplute cu nuca
untura sau rama se freaca cu jumatate din faina, se pun restul de ingrediente si se framanta un aluat mai moale, la nevoie se mai adauga faina, daca aluatul e prea moale sau cateva picaturi de lapte daca e prea tare.il lasam la frigider timp de 1 ...
1
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa cu porc
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z