SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa

 Chec, de la  Ancuta Chec, de la Ancuta
Separam albusurile de galbenusuri. Frecam albusurile cu zaharul adaugat treptat pana obtinem o spuma., si galbenusurile separat cu sarea si uleiul adaugat treptat ca la maioneza. Adaugam aceasta " maioneza ", peste albusuri, punem praful de amoniac, ...
 Bezele Bezele
Albusurile trebuie sa fie la temperatura camerei. Se adauga un praf de sare si 3-4 picaturi de zeama de lamaie si se bat cu mixerul pana incep sa se faca spuma. Se adauga zaharul cate putin si se continua mixarea pana ce albusurile au o tenta ...
 Chiftele din dovlecei dulci si sarate Chiftele din dovlecei dulci si sarate
Chiftele sarate:2 dovlecei mariMarar ½ -1 legaturaTelemea de vacaTelemea de oaieO priza de sare1 ouFainaSe faramiteaza branza de vaca si cea de oaie se da prin razatoarea cu gauri mici. Se curata dovleceii si se dau prin razatoarea mare. Se lasa la ...
 Cozonac cu nuca si cacao Cozonac cu nuca si cacao
Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei NU RECI din frigider. Se strecoara faina de 2 ori pentru a fi cat mai uscata si aerata, in felul acesta coca creste mai bine. In bucatarie trebuie sa fie cald si sa se evite curentii de aer ...
 Tiberius Tiramisu Tiberius Tiramisu
Separati galbenusurile de albusuri.Bateti albusul tare cu putin zahar.Galbenusurile de oua mixatile cu zaharul si frecatile pana se face o pasta tare.Adaugati 50 ml de cafea in mascarpone, albusurile batute tari si galbenusurile de oua.Punetile la ...
 Tiberius Parfe Tiberius Parfe
In primul rand doresc sa va spun ca a ceasta reteta de parfe este exact pentru o forma de chek.Prima data va rog sa taiati nuca in bucati mai mici si sa le caliti intr-0 tigaie, apoi punetile la racit.Zaharul intro tigaie pregatitil caramel si ...
 Cheese Cake Cheese Cake
Zdrobim biscuitii in robot sau daca nu aveti robot, puneti biscuitii intr-o punga si ii zdrobiti cu sucitorul.Topim untul. Punem biscuitii intr-un bol si turnam untul peste ei.Amestecam pana cand biscutii sunt acoperiti integral.Tapetam o tava ...
 Chec economic Chec economic
Se topeste zaharul in apa pe foc si dupa ce devine limpede siropul (adica nu se mai vede zaharul ) se pun aromele.Se lasa sa se racoreasca putin. Intre timp se bat albusurile spuma,iar dupa ce s-a mai racit siropul se toarna peste albusuri in trei ...
 Figurine speciale de Paste Figurine speciale de Paste
Zaharul se freaca cu untul pana devine spumos, dupa care se adauga galbenusurile pe rand, coaja de lamaie rasa, romul, sarea, nucile si faina. Se framanta un aluat potrivit de tare, care se lasa 30 minute la rece. Din acest aluat se formeaza niste ...
 Chec cu iaurt Chec cu iaurt
E o reteta extrem de simpla si rapida.Se pun intr-un vas adanc: ouale, zaharul, iaurtul,untul si coaja rasa de lamaie.Se mixeaza pina se topeste zaharul, se adauga faina si praful de copt.Se pune compozitia in doua tavi de chec unse cu ulei in ...
 Tarta cu fructe Tarta cu fructe
Separam albusurile de galbenusuri, albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul vanilat si esenta de vanilie.Galbenusurile se freaca cu zaharul si se toarna peste albusuri.Se adauga faina, praful de copt si se toarna intr-o forma de tarta, unsa cu unt ...
 Trufe de ciocolata/ French Chocolate Truffles Trufe de ciocolata/ French Chocolate Truffles
Ciocolata, la care se adauga cele doua linguri de apa, se topeste in bain marine. Dupa ce s-a topit se adauga smantana dulce amestecand continuu pana se omogenizeaza. Apoi se adauga untul si se amesteca pana cand acesta se incorporeaza. Compozitia se ...
 Rulada cu ciocolata Rulada cu ciocolata
Blatul: se bat albusurile spuma tare, se pune zaharul in ploaie, apoi galbenusurile, faina amestecata cu un praf de copt. Se coace in tava tapetata cu hirtie.Crema: se fierbe budinca conform instructiunilor de pe plicPeste blat se pune crema, se ...
 Negresa Negresa
Amesteci bine toate ingredientele,le torni in tava tapetata cu hartie de copt si dai la cuptor pt 45 minute(verifici cu o scobitoare daca s-a copt).Cand se raceste,torni deasupra frisca si decorul de zahar cu gust de fructe. ...
 Fursecuri cu fulgi de ovaz Fursecuri cu fulgi de ovaz
Se mixeaza untul cu zaharul pana devine compozitia ca o crema. Pentru a va fi mai usor se poate aseza castronul cu unt peste un alt castron in care ati pus apa calda, astfel se mixeaza mai usor si creste si volumul compozitiei. Se adauga ouale cate ...
 Soricei portocale Soricei portocale
Se taie cate un capacel din portocala, se cresteaza portocala si se fac urechiuse din capacele. Ochisorii se fac din frisca peste care se pune ciocolata neagra. Iar scobitorile servesc pe post de mustati.Pofta buna! ...
 fursecuri simple fursecuri simple
puneti untul zaharul si ouole in trun-castron si le amestecati bine cu lingura de lemn dupacare puneti praful de copt esenta la alegere si mestecati pana la omogenizare bagatile la cuptorul incins la 175c.multumim si va uram o zi placuta ...
 Crema de zahar ars Crema de zahar ars
Stiu ca e post dar nu ma pot abtine de la dulciuri.Gustoasa si usor de preparat!Se bat ouale si zaharul spuma.Se adauga coaja de lamaie si esenta de vanilie si laptele.se amesteca bine.Separat intr-o tava se pune 1cana zahar si se da la foc mic pana ...
 Placinta cu branza dulce si stafide Placinta cu branza dulce si stafide
Se bat spuma ouale cu zaharul.Se adauga esenta si coaja de portocala,urmate de branza pisata si iaurt.Se amesteca bine.Foile de placinta se ung individual si se aseaza in tava.Fiecare foaie se unge cu compozitia si se presara stafide.se repeta pana ...
 Tort diplomat special Tort diplomat special
Este simplu de preparat si foarte delicios!!Pentru inceput bateti frisca si da-ti-o la rece.Apoi fierbeti zaharul impreuna cu laptele si cu ouale pana obtineti o pasta de culoare galbena.Lasati acest amestec sa se raceasca.Preparati gelatina cu apa ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-333
Filtreaza retetele
Ingredient:
capsuni (361) bicarbonat (351) amidon (341)
visine (329) sirop (322) biscuiti (320)
nuca de cocos (301) coaja de lamaie (299) gris (260)
branza de vaci (256) caise (252) compot (248)
migdale (245) alune (242) portocale (234)
cafea (231) dulceata (229) ciocolata alba (224)
mascarpone (199) piscoturi (175) pesmet (167)
banane (159) piersici (157) cirese (153)
galbenus (136) apa minerala (136) ananas (127)
otet (124) zmeura (122) zmeura (122)
kiwi (101) drojdie uscata (94) pere (90)
suc de lamaie (88) drojdie proaspata (88) suc de lamaie (88)
mac (84) coaja de portocala (81) menta (78)
foi de placinta (78) menta (78) vin (75)
untura (75) afine (71) orez (66)
albus (65) fructe de padure (57) gutui (56)
struguri (56) cartofi (55) cuisoare (54)
peste (52) mure (45) porumb (45)
nucsoara (43) smantana dulce (43) piper (41)
vin alb (41) fistic (40) rosii (37)
cascaval (32) susan (32) lapte batut (30)
ghimbir (29) telemea (29) malai (26)
pepene galben (25) paste (24) masline (24)
aluat foietaj (24) nutella (23) coacaze (21)
ceapa (20) cognac (19) porc (15)
vin rosu (15) intaritor frisca (14) marar (14)
ulei de masline (14) patrunjel (12) fulgi de ovaz (11)
ciuperci (11) mango (10) usturoi (10)
conservant (9) morcov (9) macaroane (8)
dovlecei (8) whisky (8) fidea (7)
chimen (7) sunca (7) pui (6)
feta (6) ceapa verde (6) bulion (5)
anason (5) suc natural (5) bomboane colorate (5)
busuioc (4) taietei (4) maioneza (4)
varza (3) carne tocata (3) pepene verde (3)
serbet (3) parmezan (3) rozmarin (3)
ton (3) gaina (3) telemea de oaie (3)
suc de rosii (3) franzela (3) mazare (3)
spanac (3) cardamon (3) mozzarella (2)
salam (2) cimbru (2) vegeta (2)
verdeata (2) piept de pui (2) boia (2)
sunca presata (2) lipii (2) praz (2)
branza topita (2) ienibahar (2) broccoli (2)
ardei gras (2) sos de caramel (1) slanina (1)
liquor (1) loboda (1) parizer (1)
sofran (1) melci (1) spaghetti (1)
gogosar (1) ardei iute (1) pasta tomate (1)
ficat (1) bacon (1) vinete (1)
hrean (1) coriandru (1) ketchup (1)
sparanghel (1) kaiser (1) conopida (1)
dafin (1) fasole verde (1) stevie (1)
icre (1) fasole boabe (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa - Pagina 241
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z