Clatite stratificate la cuptor
Faina se omogenizeaza cu laptele, ouale, apa, uleiul si un varf de cutit sare. Se acopera si se lasa sa se odihneasca 30 de minute.Intre timp se spala bine sparanghelul, se taie capatul lemnos (sparanghelul verde nu trebuie curatat de coaja). Apoi se ...
Sufle de dovlecei
Se curata dovleceii si se dau pe razatoare, se storc; separat se sparg ouale si se bat, se rade branza telemea, se amesteca bine cu oualele se adauga laptele si smantana sareaza se pipereaza, se adauga mararul tocat si cimbru, dupa care se adauga ...
Dovlecei cu branza la cuptor
Se curata dovlecelul, se da pe razatoarea mare si se stoarce. Branza de vaca faramitata se amesteca cu telemeaua de oaie data prin razatoarea mica si se condimenteaza cu putina vegeta si piper. Se adauga mararul sau alte verdeturi.Se face un sos ...
1