SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa

 Tort "Jumatate copt jumatate crema" Tort "Jumatate copt jumatate crema"
Se freaca margarina RAMA spuma, se adauga apoi galbenusurile unul cate unul si se freaca bine dupa fiecare. Separat se amesteca cacao cu zaharul, se adauga apa putin cate putin si se pune pe foc. Se fierbe pana cand se obtine un sirop gros ca mierea. ...
 Prajitura cu brinza dulce Prajitura cu brinza dulce
Amestecam ingredientele pentru crema de branza si omogenizam bine. Punem intr-un vas ciocolata + margarina RAMA amestecand continuu. Dupa ce s-a topit ciocolata, se da la rece. Separat batem ouale cu zaharul, apoi incorporam ciocolata topitacu ...
 Prajitura cu nuca de cocos Prajitura cu nuca de cocos
Blatul. Se amesteca faina, praful de copt si untura, se adauga zaharul, cacaoa, oul, laptele si se framanta aluatul. Crema 1. Se bat albusurile spuma cu zaharul. Se amesteca nuca de cocos cu laptele si se fierb la foc mic cat sa dea intr-un clocot, ...
 Cornulete cu vin Cornulete cu vin
Se framanta un aluat din apa minerala,ulei,vin,praf de copt,vanilii,putina sare si faina Se intinde foaie nu foarte grosa si se taie patratele sau triunghiuri care se umplu cu crema si se ruleaza ,se coc la foc potrivit in tava unsa sau ca ...
 Salam de biscuiti cu nuca si rahat Salam de biscuiti cu nuca si rahat
... pregatim biscuitii si nuca: pe biscuiti ii pisam cu sucitorul, iar nuca o taiem in bucati mici. Din totalul biscuitilor pisati luam 30 de grame si ii sitam. ...se pune la foc o cana de apa in care se adauga rahatul taiat bucatele... ...se ...
 Tort de ciocolata cu capsuni Tort de ciocolata cu capsuni
Blat: Galbenusurile se freaca cu zaharul pana ce devin o crema. Untul se freaca spuma cu zaharul vanilat apoi adaugam o lingura de lapte fierbinte apoi se aduga peste crema de galbenusuri. dupa care se aduga ciocolata topita la bain-mare, o lingura ...
 Muffins a la LauraS Muffins a la LauraS
Cuptorul se incinge la 170 grade C. Se pun hartiutele speciale in formele de muffins. Se freaca ouale cu zaharul pina ce zaharul sa topit. Se adauga uleiul, gemul, laptele si faina ametecata cu cacaoa si praful de copt. Totul se mixeaza bine si se ...
 Prajitura cu glazura de ciocolata Prajitura cu glazura de ciocolata
Se amesteca bine zaharul cu galbenusurile, se adauga mierea, uleiul, margarina RAMA (la temperatura camerei sau topita si racita). Se amesteca, se adauga laptele, nuca (cine doreste), faina amestecata cu praful de copt. La sfarsit se amesteca usor ...
 Prajitura Figaro, reteta de la mama mea Prajitura Figaro, reteta de la mama mea
Se freaca margarina RAMA (la temperatura camerei) cu zaharul pana se face spuma, se amesteca cele 2 linguri de cacao in crema rezultata, se adauga galbenusurile, unul cate unul. Se pun aromele, dupa aceea ceasca de lapte si la sfarsit faina ...
 Cornulete fragede de post Cornulete fragede de post
Se cerne faina intr-un castron, se face gaura la mijloc si se adauga margarina RAMA taiata cubulete (margarina RAMA la temperatura camerei) si praful de sare+zaharul vanilat (daca le faceti cu rahat). Se adauga si apa minerala, se framanta bine pana ...
 Chec economic Chec economic
- se sparg ouale, intregi si se adauga zaharul, - se mixeaza putin, - se adauga zaharul vanilat+coaja de portocala sau lamaie, - se adauga laptele si uleiul, se amesteca, - faina cu praful de copt si se amesteca. Se toarna apoi aluatul in forma de ...
 Negresa de post Negresa de post
Se mixeaza bine ingredientele mai sus enumerate pana ce zaharul este topit complet,se rastoarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor pana se coace.Dupa ce s-a copt se scoate si se portioneaza ,se toarna glazura fierbinte ...
 Pasca cu branza Pasca cu branza
Aluatul: Se bat albusurile spuma cu un praf de sare. Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei mai putin albusurile care trebuie sa fie reci sa iasa spuma si laptele. Din cantitatile de mai sus se opresc 2-3 linguri de lapte din cei ...
 Cornuri pentru micul dejun Cornuri pentru micul dejun
Se pune apa ,uleiul, sarea ,zaharul , faina si drojdia sfaramata bine( ingredientele se pun in aceasta ordine) si se framanta bine formand o coca ce se lasa la dospit cca. 1 ora ( coca trebuie sa-si dubleze volumul) Se imparte coca in 10 - 12 parti. ...
 Guguluf cu mure Guguluf cu mure
Se separa oualele,Se bate albusul spuma,se adauga,galbenusurile,uleiul,apa,zaharul si se mixeaza,apoi murele si faina.  Se tapeteaza forma ,se adauga compozitia si se da la cuptor cca 35 min(depinde de cuptor) Se face glazura care se toarna ...
 Cake balls Cake balls
Se bat ouale cu zaharul pina isi dubleaza volumul. Se incorporeaza uleiul, faina cite putin si vanilia. La sfirsit se coloreaza dupa dorinta. Se incinge cuptorul la 180 grade, se pune compozitia intr-o tava cu hirtie de copt sau tapetata cu ulei si ...
 Placinta cu gutui si gem de caise Placinta cu gutui si gem de caise
Intr-un vas se bate untul crema. Se incorporeaza zaharul si se mai bate putin, apoi se adauga ouale si se mai bate pana la incorporarea lor. Se adauga faina, praful de copt si coaja de lamaie sau portocala si se framanta cu mana doar cat sa se ...
 Tort Denysa Tort Denysa
se face blaturile..eu le-am facut sub forma de inimioara.blat padispan se bate frisca,se face siropul si se prepara fructele Asamblarea: Blat alb,sirop,frisca,portocale,frisca blat negru,sirop,frisca,kiwi,frisca blat alb,sirop,frisca,banane,frisca ...
 Placinta cu branza si stafide Placinta cu branza si stafide
amesteca faina,sarea , praful de copt si cana de apa pana ce obtinem un aluat potrivit.pe care-l impartim in 4 ,  cele patru la randul lor in doua.intindem astfel opt foi foarte subtiri pe care le umplem cu branza amestecata cu zahar ...
 Tort caramel Tort caramel
Se macina nucile la masina de cafea si se lasa cateva bucati mai mici. Se pun stafidele la hidratat in esenta de rom amestecata cu cognac.Se separa galbenusurile de albusuri. Untul se taie cubulete si se lasa sa se incalzeasca la temperatura camerei. ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-333
Filtreaza retetele
Ingredient:
capsuni (361) bicarbonat (351) amidon (341)
visine (329) sirop (322) biscuiti (320)
nuca de cocos (301) coaja de lamaie (299) gris (260)
branza de vaci (256) caise (252) compot (248)
migdale (245) alune (242) portocale (234)
cafea (231) dulceata (229) ciocolata alba (224)
mascarpone (199) piscoturi (175) pesmet (167)
banane (159) piersici (157) cirese (153)
apa minerala (136) galbenus (136) ananas (127)
otet (124) zmeura (122) zmeura (122)
kiwi (101) drojdie uscata (94) pere (90)
suc de lamaie (88) drojdie proaspata (88) suc de lamaie (88)
mac (84) coaja de portocala (81) menta (78)
menta (78) foi de placinta (78) untura (75)
vin (75) afine (71) orez (66)
albus (65) fructe de padure (57) gutui (56)
struguri (56) cartofi (55) cuisoare (54)
peste (52) porumb (45) mure (45)
smantana dulce (43) nucsoara (43) vin alb (41)
piper (41) fistic (40) rosii (37)
cascaval (32) susan (32) lapte batut (30)
ghimbir (29) telemea (29) malai (26)
pepene galben (25) masline (24) aluat foietaj (24)
paste (24) nutella (23) coacaze (21)
ceapa (20) cognac (19) porc (15)
vin rosu (15) intaritor frisca (14) marar (14)
ulei de masline (14) patrunjel (12) ciuperci (11)
fulgi de ovaz (11) mango (10) usturoi (10)
morcov (9) conservant (9) macaroane (8)
dovlecei (8) whisky (8) chimen (7)
sunca (7) fidea (7) feta (6)
ceapa verde (6) pui (6) anason (5)
suc natural (5) bomboane colorate (5) bulion (5)
taietei (4) maioneza (4) busuioc (4)
ton (3) gaina (3) telemea de oaie (3)
suc de rosii (3) franzela (3) mazare (3)
spanac (3) cardamon (3) varza (3)
carne tocata (3) pepene verde (3) serbet (3)
parmezan (3) rozmarin (3) cimbru (2)
vegeta (2) verdeata (2) piept de pui (2)
boia (2) sunca presata (2) lipii (2)
praz (2) branza topita (2) ienibahar (2)
broccoli (2) ardei gras (2) mozzarella (2)
salam (2) pasta tomate (1) ficat (1)
bacon (1) hrean (1) vinete (1)
coriandru (1) ketchup (1) sparanghel (1)
kaiser (1) conopida (1) dafin (1)
fasole verde (1) stevie (1) icre (1)
fasole boabe (1) liquor (1) sos de caramel (1)
slanina (1) loboda (1) parizer (1)
sofran (1) melci (1) spaghetti (1)
gogosar (1) ardei iute (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa - Pagina 71
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z