SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa

 SANDWICH DE INGHETATA SANDWICH DE INGHETATA
1.Se preincalzeste cuptorul la 170*C.Se tapeteaza cu hartie de copt o tava mare de aragaz. 2.Intr-un bol de mixer, se bate untul cu zaharul pana cand zaharul se topeste,se adauga oul si esenta de vanilie.Se amesteca faina , bicarbonatul de sodiu, ...
 Orez cu lapte Orez cu lapte
Eu nu am respectat indicatiile de pe cutie. Am spalat orezul si l-am pus la fiert intr-o craticioara de 1l. cu apa cat sa acopere orezul de 2 degete si un praf de sare.L-am fiert circa 15 min. apoi am pus laptele.Am fiert la foc potrivit pana s-a ...
Ensaimadas cu ciocolata
Facem o maia din 100 g faina, drojdia si mierea dizolvate in 75 ml lapte caldut,pe care o lasam la crescut pana apar gaurele la suprafata. Punem maiaua in cuva masinii de paine,adaugam peste ouale,zaharul,untul,uleiul si vanilia,laptele ramas si ...
Inghetata de zmeura
Zmeura zdrobita la pasator si apoi strecurata se amesteca cu sucul de portocala si fructoza. ...
 MADELEINE CU LAMAIE MADELEINE CU LAMAIE
(2 portii/24 bucati): 1.Se preincalzeste cuptorul la 150/C.Se ung cu unt 2 tavi pentru madeleine  a 12 bucati fiecare. 2.Se topeste untul  si se lasa sa se racoreasca.Intr-un castron, se bat ouale cu zaharul pana ce compozitia isi dubleaza ...
 INGHETATA DE CIOCOLATA INGHETATA DE CIOCOLATA
1.Intr-o cratita, se amesteca cele 2 cani de lapte si smantana cu praful de cacao pana devine o pasta.Se pune pe foc si se lasa sa clocoteasca ,apoi se ia de pe foc, se adauga esenta de vanilie si ciocolata tocata , amestecand mereu pana ciocolata se ...
Dulceata de nuci verzi
Nucile se curata de coaja verde pana ce raman albe si se pun in apa rece. Apa + zahar se pun la foc si cand zaharul sa topit adaugam si nucile si le lasam la fiert pana ce se leaga, adaugam si zeama la o lamaie ,apoi punem dulceata in borcanele.... ...
Dulceata de piersici
Piersicile curatite si fara samburi taiate feliute se tin in apa ca sa nu se inegreasca. Punem la foc apa+zaharul, cand acesta so topit adaugam piersicile. Le lasam la foc mic cam 30 min, amestecand si adunam spuma. Cand feliutile de piersici ...
Compot piersici
Spalam bine piersicile, pregatim borcanele si punem la fiert apa+ zaharul. la 4 litri de apa 1 kg zahar. Cand siropul fierbe adaugam piersicile ce vrem sa le punem intr-un borcan,le lasam 5 minute si apoi le punem in borcan,adaugam sirop pana se ...
Inghetata de frisca si mascarpone
Nuca macinata + alunele bucatite + zaharul se pun intr-o cratita pentru a le carameliza. Mascarpone se freaca bine pana se omogenizeaza,frisca se bate bine (bat). Crema mascarpone+frisca+alunele caramelizate se amesteca bine se adauga si esenta se ...
Cozonac cu branza
Ingredientele de la aluat se amesteca si se framanta.Se lasa la dospit circa o ora.Pentru umplutura se amesteca ingredientele si grisul se adauga daca e necesar(adik daca e prea moale umplutura). Se imparte aluatul in 4 bucatzi,fiecare bucata se ...
 Tort cu capsuni Tort cu capsuni
1.Pentru blat bateti ouale cu zaharul pana se transforma in spuma.Cu grija pui si amestecul de faina cernuta cu praful de copt.2.Torni aceasta compozitie intr-o forma cu diametrul de 26 cm si dai la cuptor pentru 45 de min .3.Dupa ce s-a copt,lasi ...
 Clatite Mia Clatite Mia
Se bate laptele cu ouale, vanilia, zaharul si praful de sare. La sfarsit se adauga faina putin cate putin si se amesteca pana se omogenizeaza compozitia. Se coc clatitele. Se ung cu dulceata de ciresi amare,iar deasupra se pun doua cupe de inghetata ...
 Triunghiuri cu ciocolata Triunghiuri cu ciocolata
  Untul se bate spuma cu zaharul pana se obtine o crema fina.Se adauga ouale unul cate unul,pe urma zaharul valinat , cacaoa si scortisoara.Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga in compozitie.La final se adauga merele date pe ...
 CREMA LA PAHAR "PADUREA NEAGRA" CREMA LA PAHAR "PADUREA NEAGRA"
1.Se preincalzeste cuptorul la 165*C.Se unge cu unt si se infaineaza o tava de aragaz. 2.Se topeste ciocolata si untul intr-o cratita ,in bain-marie.Se ia de pe foc,se adauga esenta de vanilie,zaharul si ouale.Se amesteca bine,apoi se pune faina si ...
 Visine la borcan Visine la borcan
Visinele se spala si se scot samburii. Se pun intr-un vas mare impreuna cu zaharul, amestecand din cand in cand sa se topeasca zaharul. Se lasa asa 24 de ore, amestecand din cand in cand. Se pun apoi in borcane, indesand cu o lingura. Se pune apoi si ...
 Fursecuri Linzer cu gem de zmeura Fursecuri Linzer cu gem de zmeura
Intr-un castron se amesteca faina cu scortisoara si sare. ...
Cupcakes cu cacao
Amestecam cacao + apa clocotita pana se dizolva. Lasam la racit. Amestecam faina + praf de copt + sare. Lasam deoparte. Frecam untul spuma, adaugam zaharul si mixam pana avem o compoz.cremoasa. ...
Briose cu vanilie
Preincalzim cuptorul la 180 grade C. ...
 Cornulete bicolore Cornulete bicolore
Amestecam faina + drojdia si lasam 15 minute. (cu drojdie proaspata facem o maia: laptele caldut + zaharul+ drojdia si lasam la dospit ) ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-333
Filtreaza retetele
Ingredient:
capsuni (361) bicarbonat (351) amidon (341)
visine (329) sirop (322) biscuiti (320)
nuca de cocos (301) coaja de lamaie (299) gris (260)
branza de vaci (256) caise (252) compot (248)
migdale (245) alune (242) portocale (234)
cafea (231) dulceata (229) ciocolata alba (224)
mascarpone (199) piscoturi (175) pesmet (167)
banane (159) piersici (157) cirese (153)
galbenus (136) apa minerala (136) ananas (127)
otet (124) zmeura (122) zmeura (122)
kiwi (101) drojdie uscata (94) pere (90)
suc de lamaie (88) drojdie proaspata (88) suc de lamaie (88)
mac (84) coaja de portocala (81) menta (78)
foi de placinta (78) menta (78) vin (75)
untura (75) afine (71) orez (66)
albus (65) fructe de padure (57) gutui (56)
struguri (56) cartofi (55) cuisoare (54)
peste (52) porumb (45) mure (45)
smantana dulce (43) nucsoara (43) piper (41)
vin alb (41) fistic (40) rosii (37)
cascaval (32) susan (32) lapte batut (30)
ghimbir (29) telemea (29) malai (26)
pepene galben (25) paste (24) masline (24)
aluat foietaj (24) nutella (23) coacaze (21)
ceapa (20) cognac (19) porc (15)
vin rosu (15) intaritor frisca (14) marar (14)
ulei de masline (14) patrunjel (12) ciuperci (11)
fulgi de ovaz (11) mango (10) usturoi (10)
conservant (9) morcov (9) macaroane (8)
dovlecei (8) whisky (8) fidea (7)
chimen (7) sunca (7) feta (6)
ceapa verde (6) pui (6) bulion (5)
anason (5) suc natural (5) bomboane colorate (5)
busuioc (4) taietei (4) maioneza (4)
carne tocata (3) pepene verde (3) serbet (3)
parmezan (3) rozmarin (3) ton (3)
gaina (3) telemea de oaie (3) suc de rosii (3)
franzela (3) mazare (3) spanac (3)
cardamon (3) varza (3) mozzarella (2)
salam (2) cimbru (2) vegeta (2)
verdeata (2) piept de pui (2) boia (2)
sunca presata (2) lipii (2) praz (2)
branza topita (2) ienibahar (2) broccoli (2)
ardei gras (2) spaghetti (1) gogosar (1)
ardei iute (1) pasta tomate (1) ficat (1)
bacon (1) vinete (1) hrean (1)
coriandru (1) ketchup (1) sparanghel (1)
kaiser (1) conopida (1) dafin (1)
fasole verde (1) stevie (1) icre (1)
fasole boabe (1) sos de caramel (1) slanina (1)
liquor (1) loboda (1) parizer (1)
sofran (1) melci (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa - Pagina 21
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z