SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa

  PaŠtits chinois in tava rotunda
     Preparare: intr-un bol mare pregatim aluatul amestecand faina cu o maia facuta din 50 ml de lapte, o lingurita de zahar si drojdia. Dupa ce am lasat 15 minute framantam aluatul amestecand compozitia cu zaharul, ouale intregi, ...
 Placinte cu branza in foaie de taitei Placinte cu branza in foaie de taitei
Intr-un castron se bat cele 3 oua impreuna cu sarea si uleiul apoi se adauga peste cele 2 cani de faina si se framanta pana se obtine un aluat moale si usor de intins.Se imparte aluatul in 3 parti egale si se intind foi subtiri care se presara cu ...
 Mere in aluat de foitaj Mere in aluat de foitaj
Merele se spala,se curata de coaja si de casuta seminala cu aparatul special de scos cotoare.Sau daca nu aveti,se taie marul in doua si se scote cotorul,apoi merele se unesc inainte de a fi puse in aluat. Se pun merele intr-o tava,iar in fiecare ...
 Cozonac Rosenkrantz Cozonac Rosenkrantz
Aluatul l-am facut la masina de paine. Deci “am aruncat” toate ingredientele(laptele in care s-a dizolvat zaharul,ouale, aromele,sarea,faina,drojdia) in cuva masinii de paine.Am lasat la framantat conform programului de facut aluat.Am ...
 Tarta cu capsuni Tarta cu capsuni
Pregatim un sirop din apa, zahar, cacao si unt pe care il lasam la racit. Punem la inmuiat gelatina in cateva linguri de apa, apoi rupem ciocolata alba si o amestecam cu 200 ml frisca lichida, punem compozitia pe baie de aburi pana se topeste ...
 Tort cu ciocolata si migdale Tort cu ciocolata si migdale
Pentru blat se separa ouale, albusurile se mixeaza cu zaharul pana obtinem o bezea lucioasa si tare, adaugam apoi galbenusurile amestecate bine cu uleiul, faina amestecata cu praful de copt si cacao, iar la final migdalele macinate fin. Punem ...
 Rulada cu branza dulce Rulada cu branza dulce
Umplutura: Se lasa branza la scurs iar apoi se amesteca cu restul ingredientelor. Foile de placinta se impart in doua parti egale, vor fi doua rulade. Luam foile pentru prima rulada si le ungem cu iaurt, una cate una. Foile unse cu iaurt se aseaza ...
 Cozonac cu mere Cozonac cu mere
Prepararea umpluturii: Merele se spala, se dau pe razatoare si se scurg. In uleiul incins se pun merele impreuna cu zaharul si zaharul vanilat. Le calim 5-10 min si dupa ce iei de pe foc pui scortisoara. Se da la racit. Prepararea aluatului: Se face ...
 Mousse au chocolat Mousse au chocolat
Ciocolata se topeste la bain marie cu 50 ml frisca lichida. Albusurile se bat spuma tare cu zaharul. Restul de frisca  se bate si ea spuma. Galbenusurile se amesteca cu esenta de vanilie si lichiorul de ciocolata. Intr+un vas de mixer se ...
 Prajitura cu iaurt si ciocolata Prajitura cu iaurt si ciocolata
Ouale se mixeaza cu zaharul pana isi dubleaza volumul si devin ca o crema. Se adauga untul moale, apoi iaurtul cate putin, esenta de vanilie si se mixeaza continuu. Faina se cerne cu praful de copt si se incorporeaza in compozitie. Se toarna intr-o ...
 Parfe in trei culori Parfe in trei culori
Se separa gabenusurile de albusuri Se repartizeaza galbenusurile in 3vase (cate 3,logic:)) Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si zaharul Frisca se mixeaza pana capata  consistenta In cele trei vase in care am repartizat galbenusurile ...
 Prajitura "Tavalita" Prajitura "Tavalita"
Ingredientele uscate se amesteca,la fel si ingredientele lichide,apoi peste ingredientele lichide se adauga treptat cele uscate pana rezulta o compozitie omogena. Se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt(tava sa fie putin mai mica decat cea ...
 Rulada cu crema de vanilie Rulada cu crema de vanilie
Pentru foaie:  Separam albusurile de galbenusuri.Batem bine cu mixerul albusurile cu zaharul apoi adaugam galbenusurile si faina si amestecam usor. Asezam hartie de copt in tava de la aragaz si turnam compozitia de rulada. Coacem apoi 8-10 ...
 Prajitura dungata Prajitura dungata
Se amesteca bine faina ,zaharul,praful de copt,laptele,coaja de lamaie,5 galbenusuri , untul topit si vaniliile si se ametesteca bine toate Albusurile se bat spuma separat dupa care se amesteca cu compozitia Se ia din compozitie aproximativ ...
 Inghetata Inghetata
Se pun cate 3 galbenusuri in cate-un castron ,apoi batem spuma albusurile si batem bine si frisca. Repartizam in proportii egale in fiecare castron .alnusuri si frisca apoi intr-un castron punem esenta de vanilie ,amestecand usor ,in altul cacao si ...
 Briose cu iaurt Briose cu iaurt
se amesteca foarte bine ingredientele de mai sus ,mai putin faina pana se topeste zaharul dupa care se adauga si aceasta ,se amesteca pana se incorporeaza in totalitate.Se toarna in forme unse si tapetate cu faina sau cu hartiute de briose si se ...
 Crema de zahar ars rapida Crema de zahar ars rapida
Zaharul sa caramelizeaza pe foc mic. Intr-un vas se sparg oualele si se bat bine,apoi se pune laptele. Cand este gata zaharul caramelizat se roteste cratita sa fie si pe peretii ei zahar,se pun oualele cu laptele,se baga la cuptor pana se rumeneste ...
 Clatite cu branza Clatite cu branza
Branza de vaci o mixam cu zaharul si o parte din lapte , daca este prea uscata, pana devine ca o crema fina de branza. Separam albusurile de galbenusuri, iar acestea din urma le mixam unul cate unul in crema de branza. Adaugam restul de lapte si ...
 Trufe cu multa ciocolata (2) Trufe cu multa ciocolata (2)
Ciocolata se topeste intr-un vas la bain-marie.Dupa ce s-a topit se adauga cele 2 galbenusuri si se omogenizeaza bine,apoi se adauga branza dulce,sosul de ciocolata,nucile si stafidele,si in final lichiorul,amestecand bine. Se pune compozitia in ...
 Chec pufos (ciambellone soffice) Chec pufos (ciambellone soffice)
Se bat ouale cu zaharul cca 1 minut. se adauga uleiul, apa, esenta de vanilie, coaja de lamaie/portocala si in final faina amestecata cu praful de copt. Se amesteca usor cu lingura si se pun  si stafidele. Turnam compozitia in forma unsa si ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-333
Filtreaza retetele
Ingredient:
capsuni (361) bicarbonat (351) amidon (341)
visine (329) sirop (322) biscuiti (320)
nuca de cocos (301) coaja de lamaie (299) gris (260)
branza de vaci (256) caise (252) compot (248)
migdale (245) alune (242) portocale (234)
cafea (231) dulceata (229) ciocolata alba (224)
mascarpone (199) piscoturi (175) pesmet (167)
banane (159) piersici (157) cirese (153)
galbenus (136) apa minerala (136) ananas (127)
otet (124) zmeura (122) zmeura (122)
kiwi (101) drojdie uscata (94) pere (90)
suc de lamaie (88) drojdie proaspata (88) suc de lamaie (88)
mac (84) coaja de portocala (81) menta (78)
foi de placinta (78) menta (78) vin (75)
untura (75) afine (71) orez (66)
albus (65) fructe de padure (57) gutui (56)
struguri (56) cartofi (55) cuisoare (54)
peste (52) mure (45) porumb (45)
nucsoara (43) smantana dulce (43) piper (41)
vin alb (41) fistic (40) rosii (37)
cascaval (32) susan (32) lapte batut (30)
ghimbir (29) telemea (29) malai (26)
pepene galben (25) paste (24) masline (24)
aluat foietaj (24) nutella (23) coacaze (21)
ceapa (20) cognac (19) porc (15)
vin rosu (15) intaritor frisca (14) marar (14)
ulei de masline (14) patrunjel (12) fulgi de ovaz (11)
ciuperci (11) mango (10) usturoi (10)
conservant (9) morcov (9) macaroane (8)
dovlecei (8) whisky (8) fidea (7)
chimen (7) sunca (7) pui (6)
feta (6) ceapa verde (6) bulion (5)
anason (5) suc natural (5) bomboane colorate (5)
busuioc (4) taietei (4) maioneza (4)
varza (3) carne tocata (3) pepene verde (3)
serbet (3) parmezan (3) rozmarin (3)
ton (3) gaina (3) telemea de oaie (3)
suc de rosii (3) franzela (3) mazare (3)
spanac (3) cardamon (3) mozzarella (2)
salam (2) cimbru (2) vegeta (2)
verdeata (2) piept de pui (2) boia (2)
sunca presata (2) praz (2) lipii (2)
branza topita (2) ienibahar (2) broccoli (2)
ardei gras (2) sos de caramel (1) slanina (1)
liquor (1) loboda (1) parizer (1)
sofran (1) melci (1) spaghetti (1)
gogosar (1) ardei iute (1) pasta tomate (1)
ficat (1) bacon (1) vinete (1)
hrean (1) coriandru (1) ketchup (1)
sparanghel (1) kaiser (1) conopida (1)
dafin (1) fasole verde (1) stevie (1)
icre (1) fasole boabe (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa - Pagina 91
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z