SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa cu aluat

 Tarta cu pere Tarta cu pere
Dintre toate fructele, perele au cele mai multe arome, fiind pana la momentul actual aproapre trei mii de soiuri ; ai inteles ca din asa gama larga ai de unde alege soiul care sa ti fie pe plac pentru delicioasa si apetisanta tarta pe care ti o recomand ! ...
Eclere cu crema de vanilie
Aluat: pui la fiert apa cu uleiul. Cand clocoteste adaugi faina in ploaie si amesteci repede. Dupa ce s-a ingrosat o iei de pe foc si pui oualele pe rand si amestei foarte bine dupa fiecare ou in parte. ...
 Donuts Donuts
-Dizolvam drojdia in apa si amestecam cu faina pana obtinem o biluta pe care o crestam cu cutitul in forma de cruce -O cufundam intr-un vas cu apa calduta si asteptam cam 15 min pana se umfla si se ridica -punem intr-un vas faina, facem la mijloc o ...
 Nuci Nuci
-se pune intr-un castron galbenusurile cu zaharul si cu untul, se freaca -se bat albusurile spuma -se adauga albusurile la galbenusuri -se adauga faina, bicarbonatul - pana se formeaza un aluat potrivit -se fac bilute -se coc bilutele in forma Pt ...
 Tarta cu ciocolata si frisca Tarta cu ciocolata si frisca
Aluatul il punem in tava de tarta si-l intepam din loc in loc cu furculita.Ca sa nu se infoaie prea tare asezam deasupra hartie de copt,peste care toarnam boabe de fasole.Se coace la foc potrivit in jur de jumatate de ora.Pentru crema,amestecam Crem ...
 Placinta moldoveneasca Placinta moldoveneasca
Se face un aluat de placinta obisnuit si se lasa sa se odohneasca 30 min. Separat facem compozitia din 1 kg de branza se amesteca cu 3-4 oua. Stafidele au fost puse in rom cam 30 min apoi se adauga peste brinza si zaharul fin.  Se imparte ...
 Triunghiuri cu nuci Triunghiuri cu nuci
Pt aluat: -se amesteca faina cu praful de copt, zaharul, zaharul vaniliat, oul, apa si untul, se amesteca. Daca se lipeste de mana trebuie lasat 30 min la frigider. -se intinde intr-o tava unsa -se unge aluatul cu gem Umplutura: -se incalzesc ...
 Briose cu nuca de cocos Briose cu nuca de cocos
Ouale le-am mixat cu un praf de sare pana si-au dublat volumul,apoi am adaugat pe rand zaharul,iaurtul,untul topit,bobitele de ciocolata si vanilia. La sfarsit faina amestecata cu praful de copt. Cele 2 ingrediente pentru umplutura se amesteca pana ...
 Prajitura cu branza Prajitura cu branza
Aluat:-din toate ingredientele se framanta un aluat potrivit-se intinde 2 foiUmplutura:-branza de vaci se zdrobeste cu furculita-se amesteca cu zaharul stafidele si coaja de lamaie si ouale-se toarna compozitia intre foi-se coace circa 30-40 min ...
 Tarta cu branza si mac Tarta cu branza si mac
Pt aluat:-se amesteca toate ingredientele, se framanta -aluatul rezultat se da la rece 30 min-se intinde in tava de copt si se inteapa cu furculitaUmplutura:-macul macinat si laptele se toarna peste foaie se da 10 min la cuptor (185 garade)--se ...
 Briose cu capsuni Briose cu capsuni
Ouale le-am baut bine cu un praf de sare,apoi am adaugat pe rand zaharul,zaharul vanilat,iaurtul,capsunile (se pot pune si bucati,eu le-am blenduit ca sa pot pacali un mofturos),uleiul si la sfarsit faina amestecata cu praful de copt. Aluatul se ...
 Cosite cu rahat, nuci si stafide Cosite cu rahat, nuci si stafide
Daca folosim drojdie proaspata se face maia (drojdie + 1 lgta zahar+1 lgta faina peste care torn laptele caldut si las 15 minute). Eu am folosit drojdie uscata pe care am amestecat-o cu faina, am lasat 15 minute si am adaugat restul ingredientelor cu ...
 STRUDEL CU DOVLEAC STRUDEL CU DOVLEAC
1.Se freca untul moale cu sarea si faina intr-un castron.Se adauga ouale si apa si se framanta bine 2 minute.Se lasa la rece 30 minute. 2.Se rade  dovleacul pe razatoarea mare.Se topeste untul intr-o craticioara,se  pune dovleacul ras, ...
 TARTA CU LAMAIE TARTA CU LAMAIE
1.Se freca untul cu zaharul si zaharul vanilat pana se obtine o compozitie spumoasa.Se  adauga ouale batute, se amesteca si se  pune faina.Aluatul se framanta , apoi se lasa sa se odihneasca,  la rece, 30 de  minute. 2.Se intinde ...
 Baigli cu nuca si mac Baigli cu nuca si mac
1.Untul, zaharul si sarea se freaca bine.Se adauga galbenusurile de ou, unul cate unul,apoi drojdia amestecata cu lapte caldut si dizolvata bine, si 425 g .faina.Se amesteca bine toate ingredientele pana cand aluatul se desprinde usor de pe mana.Se ...
 Gauffre cu nuca si cacao Gauffre cu nuca si cacao
Ouale le-am mixat cu un praf de sare,pana si-au dublat volumul. Am adaugat apoi pe rand zaharul,untul topit si racit,laptele caldut,esenta de rom,nuca amestecata cu cacaoa si la sfarsit faina si praful de copt. Cu un polonic am pus compozitia in ...
 PRAJITURA METRO PRAJITURA METRO
(12 felii): 1.Se separa ouale.Galbenusurile se freaca cu 250g.zahar,se adauga treptat uleiul, 1 dl. apa calda si se amesteca bine.Se bat albusurile spuma si se incorporeaza in amestec , apoi se adauga faina amestecata cu praful de copt.Se pregatesc 2 ...
Prajitura cu branza si cirese
Ouale le-am mixat cu un praf de sare pana si-au dublat volumul. Am adaugat apoi pe rand zaharul,iaurtul,untul topit si vanilia. Se amesteca faina cu praful de copt si se pune peste acest amestec alternand cu laptele. Se tapeteaza tava cu hartie de ...
 TORT DE MERE CU CASCAVAL SI BERE TORT DE MERE CU CASCAVAL SI BERE
1.Intr-un castron se pune faina, sarea si zaharul.Se adauga margarina RAMA faramitata.Se toarna berea si se  framanta un aluat ,care se acopera cu folie si se tine in frigider 30 de minute.Se pune apoi aluatul  pe planseta infainata si se ...
 Tarta cu mure Tarta cu mure
Mai intai trebuie sa ungeti cu putin unt o forma de tarta cu fundul detasabil si diametrul de 28 cm. Ca sa faceti aluatul , amestecati untul , zaharul pudra si sarea , adaugand apoi faina, semintele de vanilie , coaja de lamaie si galbenusurile - de ...
1-1011-2021-22
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa cu aluat
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z