SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa » Bombite

Bombite

Ingrediente - Bombite

Daca doriti ca bombitele sa fie de post folositi apa in loc de lapte. 1 kg biscuiti 1 kg lapte 3 linguri cu varf cacao 1 pachet margarina Rama Maestro 200-300 g zahar (dupa gust) 1 plic zahar vanilat esenta de rom miez de nuca macinat nuca de cocos
Mod de preparare - Bombite
Laptele se amesteca cu cacao, zahar, zahar vanilat, esenta de rom si se pun la fiert sa se topeasca zaharul. Se adauga margarina Rama Maestro, iar dupa ce s-a topit se adauga peste biscuitii macinati sau rupti in bucati mici. Se adauga nuca de cocos, nuca macinata, scortisoara dupa gust.
Cand compozitia s-a racit se formeaza gogosele rotunde ca bombitele si se dau prin cacao amestecat cu zahar si nuca macinata.
Se pot servi si cu frisca deasupra.
Timp de preparare: 1 ora minute
Complexitate: redusa


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 1 / 5
1 vot

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Bombite
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z