SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa

 FURSECURI CU RAHAT FURSECURI CU RAHAT
Se separa albusurile de galbenusuri, rahatul se taie cuburi, galbenusurile se freaca cu putina sare, se adauga zaharul vanilat si zaharul pudra si se amesteca pana se dizolva zaharul. Se adauga uleiul putin cate putin amestecand continuu, apoi se ...
 Chec delicios Chec delicios
Se pune la fiert zaharul cu cele 10 linguri de apa, intre timp se bat albusurile spuma cu un varf de sare. Se toarna siropul fierbinte peste albusuri batand in continuare, galbenusurile unul cate unul, faina in ploaie amestecand cu o lingura de lemn ...
 Snikers Snikers
Blat:se bat spuma albusurile,se adauga zaharul, nuca, faina si praful de copt.Se coace in tava unsa si tapetata sau pe hartie de copt la foc potrivit.Se topeste pe baie de aburi ciocolata alba cu 5 linguri de ulei si se toarna peste blat.Crema:se pun ...
 Bezele cu nuca si mac Bezele cu nuca si mac
Albusurile se bat impreuna cu un praf de sare,zaharul vanilat si zaharul pudra turnat treptat treptat pana se obtine o spuma(bezea) tare.Se adauga si zeama de lamaie.Pe o tava unsa cu unt se toarna bezele cu lingurita sau cu spritul gramajoare de ...
 Cornulete cu nuca Cornulete cu nuca
Se freaca f bine margarina Rama cu zaharul si treptat se adauga faina si nuca.Aluatul obtinut se tine putin la frigider sa se odihneasca si in acelasi timp sa se intareasca.Se intind foi potrivit de groase si se taie patratele carora li se dau forma ...
 Prajituri (gogosi) din flori de salcam Prajituri (gogosi) din flori de salcam
Se face din oua, lapte si faina o compozitie ca la clatite, insa mult mai consistenta (cam ca o smantana de consistenta obisnuita). Florile de salcam se tin de codita si se scufunda cu mare atentie in compozitie, eventual se toarna peste ele cu ...
 tiramisu tiramisu
Am facut o cafea fff tare pe care am lasat-o la racit iar cand e rece am adaugat cele 2 esente de rom si 1 cescuta lichior Baileys.Intr-un castron am batut frisca si am bagat-o la frigider.Intr-un alt castron am mixat galbenusurile cu zaharul pana au ...
 Prajitura cu urda Prajitura cu urda
Intrun bol, amestecam urda, adaugam 2 oua si dulceata.In alt bol frecam 6 galbenuse cu 400g zahar si cu untul, adaugam laptele si la final ingredientele uscate. Amestecam usor cu o paleta. Tapetam o tava cu unt si faina, rasturnam jumatate din ...
 Prajitura cu compot de visine si frisca Prajitura cu compot de visine si frisca
Blat:Se face un pandispan:se freaca f. bine galbenusurile cu zaharul;dupa ce-si dubleaza volumul si se albesc,se adauga apa,apoi gemul de portocale si esenta de rom;se amestca bine,apoi ,se pune faina cernuta cu praful de copt si cacaua;se amesteca ...
 Strudel cu cirese Strudel cu cirese
Intr-un bol amestecam bine drojdia cu zaharul apoi adaugam laptele, oul, esenta, sarea, 50g unt topit si faina. Framantam bine aluatul si il lasam la dospit intr-un loc cald, fara curenti de aer rece.Dupa ce aluatul si-a dublat volumul, il punem pe ...
 Prajitura cu fructe Prajitura cu fructe
Se mixează bine ouăle cu zaharul și zaharul vanilat , pana acesta se topește. Va rezulta o crema spumoasa. Se adaugă laptele puțin câte puțin apoi uleiul tot câte puțin mixând bine. Punem treptat faina cernuta amestecata cu praful de copt. ...
 Tiramisu cu crema de ricotta(urda) Tiramisu cu crema de ricotta(urda)
Se amesteca urda cu zaharulsi se lasa la frigider cateva ore,apoi se adauga zaharul vanilat,esenta de rom,1ciocolata taiata marunt si 1/2paharel de.......(ce doriti voi)eu recomand rom sau brandy si se amesteca bine,dupa care se aseaza in tava 1rand ...
 Placinta americana cu branza dulce Placinta americana cu branza dulce
1.Pentru a face aluatul se amesteca faina cu zaharul si sarea, apoi se adauga untul (cat mai rece posibil) si se amesteca treptat cu o furculita pentru a pasa untul. Se adauga apa rece, treptat cate o lingura, pentru a nu topi untul.2.Aluatul se ...
 Prajitura Mirey Prajitura Mirey
Blat:Se bat albusurile spuma cu zaharul,se adauga galbenusurile,faina,cacaoa,laptele,pesmetul,esente si praful de copt.O tava 20/30 se tapeteaza cu hartie de copt,se pune compozitia si se da la cuptor cam 30 min.Se verifica cu o scobitoare.Dupa ce ...
 Salam de biscuiti cu stafide Salam de biscuiti cu stafide
Se sfarama biscuitii uscati cu mana,nu conteaza daca raman bucatele mai mari,cu lichidul pe care-l vom adauga,se vor inmuia si se formeaza o pasta.Se pune la incalzit laptele,dar nu lasam sa fiarba,adaugam stafidele ,coaja de portocala ...
 Prajitura cu nescafe Prajitura cu nescafe
Pentru blat,galbenusurile se mixeaza bine cu zaharul;apoi,se adauga nesul amestecat,in prealabil cu cele 9 linguri de apa calduta;facem asa,pentru a fi siguri ca nesul e topit.Se mixeaza iar,pt.a omogeniza compozitia.Adaugam,apoi,faina(cernuta cu ...
 Eclere Laly. Eclere Laly.
Preparare:Se fierbe apa cu uleiul si sarea se adauga faina in bloc si se amesteca bine,pana se incorporeaza toata faina.Se lasa sa se raceasca si se adauga ouale unul cate unul pana le punem pe toate.Se pun cu ajutorul unui pos cu sprit in tava ...
 Chec de portocala(traditional portughez) Chec de portocala(traditional portughez)
1)Untul moale se bate spuma cu zaharul si coaja rasa de la portocala(e).Albusele se bat spuma,iar galbenusele se adauga pe rand la comp.de unt,ca la maioneza batand bine dupa fiecare(portughezi adauga ouale intregi,si bat bine dupa fiecare,apoi ...
 Praji cu spuma Praji cu spuma
Intr-un castron se freaca galbenusurile (de la cele 4 oua) cu 200g zahar, se adauga cacaua, untul ( la temperature camerei), praful de copt, laptele si faina. Intro tava unsa si tapetata cu faina, se rastoarna aluatul (care curge) si se introduce in ...
 tiramisu cu kiwi tiramisu cu kiwi
Se freaca oul cu zaharul si coaja de lamaie rasa pana se obtine un amestec cremos.Se adauga faina,apa si se fierbe compozitia la bain-marie,amestecand incontinuu,pana se ingroasa.Se lasa crema la racit.In crema racita se adauga ciocolata rasa si ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-333
Filtreaza retetele
Ingredient:
capsuni (361) bicarbonat (351) amidon (341)
visine (329) sirop (322) biscuiti (320)
nuca de cocos (301) coaja de lamaie (299) gris (260)
branza de vaci (256) caise (252) compot (248)
migdale (245) alune (242) portocale (234)
cafea (231) dulceata (229) ciocolata alba (224)
mascarpone (199) piscoturi (175) pesmet (167)
banane (159) piersici (157) cirese (153)
galbenus (136) apa minerala (136) ananas (127)
otet (124) zmeura (122) zmeura (122)
kiwi (101) drojdie uscata (94) pere (90)
drojdie proaspata (88) suc de lamaie (88) suc de lamaie (88)
mac (84) coaja de portocala (81) menta (78)
menta (78) foi de placinta (78) vin (75)
untura (75) afine (71) orez (66)
albus (65) fructe de padure (57) gutui (56)
struguri (56) cartofi (55) cuisoare (54)
peste (52) mure (45) porumb (45)
smantana dulce (43) nucsoara (43) vin alb (41)
piper (41) fistic (40) rosii (37)
cascaval (32) susan (32) lapte batut (30)
telemea (29) ghimbir (29) malai (26)
pepene galben (25) paste (24) masline (24)
aluat foietaj (24) nutella (23) coacaze (21)
ceapa (20) cognac (19) porc (15)
vin rosu (15) marar (14) ulei de masline (14)
intaritor frisca (14) patrunjel (12) fulgi de ovaz (11)
ciuperci (11) usturoi (10) mango (10)
morcov (9) conservant (9) dovlecei (8)
whisky (8) macaroane (8) sunca (7)
fidea (7) chimen (7) ceapa verde (6)
pui (6) feta (6) suc natural (5)
bomboane colorate (5) bulion (5) anason (5)
taietei (4) maioneza (4) busuioc (4)
telemea de oaie (3) suc de rosii (3) franzela (3)
mazare (3) spanac (3) cardamon (3)
varza (3) carne tocata (3) pepene verde (3)
serbet (3) parmezan (3) rozmarin (3)
ton (3) gaina (3) lipii (2)
praz (2) branza topita (2) ienibahar (2)
broccoli (2) ardei gras (2) mozzarella (2)
salam (2) cimbru (2) vegeta (2)
verdeata (2) piept de pui (2) boia (2)
sunca presata (2) coriandru (1) ketchup (1)
sparanghel (1) kaiser (1) conopida (1)
dafin (1) fasole verde (1) stevie (1)
icre (1) fasole boabe (1) sos de caramel (1)
slanina (1) liquor (1) loboda (1)
parizer (1) sofran (1) melci (1)
spaghetti (1) gogosar (1) ardei iute (1)
pasta tomate (1) ficat (1) bacon (1)
vinete (1) hrean (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa - Pagina 264
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z