SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa cu vin rosu

 Pere imbatate cu sos de vin Pere imbatate cu sos de vin
Pasul 1: Se spala bine lamaia, cu un pic de apa si otet (am inteles ca ii curata coaja de chimicale), se sterge si se taie felii. Se pune vinul la fiert impreuna cu zaharul, betigasul de scortisoara si feliile de lamaie. Dupa 10 minute se scoate ...
 Para fiarta in vin cu sos de ciocolata Para fiarta in vin cu sos de ciocolata
Para se spala bine si se taie la baza putin ca sa poata sta vertical in farfurie. Para se fierbe intr-un amestec de vin rosu cu miere ,vanilie, nucsoara si cuisoare,intreaga cu coaja cu tot, cam 20 de minute.Apoi se scoate pe o farfurie si se scurge ...
 Tort de inghetata Tiramisu Tort de inghetata Tiramisu
Aseaza folie de plastic intr-o tava de paine/cozonac cu capacitatea de 1 kg.Bate branza mascarpone cu zahar si vinul rosu, apoi inglobeaza ciocolata si frisca usor batuta. Prepara cafeaua cu 600 ml apa fiarta, las-o sa stea 5 minute, apoi strecoar-o ...
 Pere fierte in vin Pere fierte in vin
Spalam perele si le curatam de coaja. Punem vinul la fiert impreuna cu mierea ,scortisoara si stafidele. Cand incepe sa fiarba ,introducem perele si le lasam pe foc 20-25 minute, intorcandu-le din cand in cand, sa se patrunda bine cu vin. ...
 Pere in sos de vin Pere in sos de vin
se curata perele de coaja pune vinul impreuna cu mirodeniile , dupa ce a inceput sa clocoteasca il mai lasam sa fiarba 3-4 min dupa care punem perele in sosul de vin si le lasam sa fiarba cam 10-15 min ,pana patrunde bine siropul de vin in pere ...
 Jeleu de vin Jeleu de vin
Se fierbe vinul cu zaharul si vanilia. Dupa ce da cateva clocote se da la o parte si se adauga gelatina dizolvata in cateva linguri de apa calda. Se strecoara totul prin sita deasa, se toarna in forma si se pune la gheata. Se scoate din ...
 Capsuni cu vin rosu Capsuni cu vin rosu
Se curata si se spala capsunile bine. Se taie pe jumatate si se pun intr-un castron. Pe deasupra se presara zahar si se toarna vinul. Se acopera castronul si se baga la frigider 2 ore....timp in care puteti sa stati alaturi de partener/a. Dupa ce ...
 Jeleu de cirese cu rozmarin Jeleu de cirese cu rozmarin
Ciresele se spala, se curata de samburi, se taie jumatati si se scurg de apa, pastrandu-se si sucul scurs. Gelatina se topeste in apa calduta. Se amesteca sucul de cirese cu sucul scurs, cu sucul de lamaie si cu vinul rosu, se adauga zahar (in ...
 Pudin Pudin
Punem stafidele la inmuiat cu coniac sau vin(30 min)-Punem laptele la fiert impreuna cu:smintina, betisorul de scortisoara ,coaja de lamaie si portocala-Inainte sa fiarbe laptele adaugam zaharul brun-Cand incepe sa fiarba luam de pe foc si punem ...
 Pere imbatate in vin rosu (Peras bebedas) Pere imbatate in vin rosu (Peras bebedas)
Curatam perele de coarja fara sa scoatem coditele. Punem intr-o cratita adanca perele cu zaharul, scortisoara, stelutele si praful de anason si la urma vinul. Punem la fiert la foc mediu cca. 30 min., intorcand din cand in cand pana cand furculita ...
 Mere umplute Mere umplute
Se cojesc merele si se scoate mijlocul dar marul trebuie sa fie intreg. Se pun merele in sucul de lamaie ca sa nu se inegreasca. Se pune o pruna in gaura fiecarui mar se intorc si se pun intr-un pirex, se adauga caise in partea opusa a gaurii si se ...
 Pere in sos de vin, Pere in sos de vin,
Perele se spala si se taie in jumatati pe lungime, se vor pune la fiert in vin rosu in care a fost pus in prealabil 3 linguri de zahar, scortisoara, nucsoara, cuisoare se lasa la fiert pana se inmoaie perele. Separat se pune zaharul pentru a se face ...
 Pere cu vin rosu Pere cu vin rosu
1)Se curata perele,se taie in jumate in lungime,se scoate inima 2)Intr-o oala se pune vinu si zaharu la fiert,cand incepe sa fiarba se adauga perele.Se fierbe fara capac la oala3)Cand perele sau inmuiat se scot din vin,se fierbe inca 5 min ...
 Smochine si capsune in aluat si sos de vin rosu Smochine si capsune in aluat si sos de vin rosu
Faina se amesteca cu ouale si laptele,se pune un praf de sare si se amesteca in continuare pentru a obtine un aluat de clatite gros la fel ca la reteta "Rondele de mar in aluat" .Daca doriti ca reteta sa fie de post faceti un aluat de clatite din apa ...
 Chec de ciocolata si vin Chec de ciocolata si vin
Etapa I: Cuptorul se incinge la 180 grade Celsius. Se unge cu grasime o forma de chec si se tapeteaza cu faina. Se separa ouale. Cu mixerul, untul moale se bate cu zahar. Se inglobeaza pe rand galbenusurile. Se amesteca bine dupa fiecare.Etapa II: Se ...
1
Filtreaza retetele
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa cu vin rosu
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z