SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa cu smantana dulce

Salata de fructe cu fistic
Fructele se curata si se taie cubulete.se adauga zarahul vanilinat,mierea si fisticul si se amesteca compozitia.Se orneaza cu smantana dulce.se serveste rece. ...
PAPANASI DIN BRANZA DE VACI
Branza de vaci am maruntit-o bine; am adaugat ouale, vanilia, zaharul, sarea si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie; am omogenizat totul bine apoi am adaugat faina, turnand cate putin pana a rezultat un aluat destul de moale; aluatul l-am dat la frigider cam 2 ore. ...
  Tort de capsuni cu crema de branza Tort de capsuni cu crema de branza
Am preparat blatul de tort astfel: cele doua oua le-am separat, am batut albusurile cu zaharul, apoi am adaugat faina, treptat, amestecata cu praful de copt. Am pus compozitia intr-o tava de tort cu diametrul de 24 cm si am dat la cuptor, pentru ...
 Tort de ciocolata Monti Tort de ciocolata Monti
Mixam galbenusurile cu fructoza. Topim untul + cioco la bain marin, lasam la racit. Albusurile le batem cu fructoza. Turnam peste galbenusuri untul+cioco topite. Adaugam si albusurile spuma si mixam la viteza mica. Punem si esenta de rom. Turnam in ...
 Tort belcolade Tort belcolade
Se prepara intai blatul, albusurile se freaca cu zaharul pana devin spuma, apoi se adauga pe rand galbenusurile amestecand in continuu iar la final Crem Ole de ciocolata. Se unge tava cu putin ulei se pune compozitia si se da la foc mic 15 minute. ...
Inghetata de zmeura
Zmeura zdrobita la pasator si apoi strecurata se amesteca cu sucul de portocala si fructoza. ...
 Prajitura Deliciu cu visine si bezea Prajitura Deliciu cu visine si bezea
Galbenusurile se freaca cu fructoza si untul. Se adauga alternativ faina(amestecata cu praful de copt) si "laptele". Iese o compozitie mai groasa. Se pune in tava, se niveleaza si se coace la foc mediu 25 de minute. Se scoate din cuptor si ...
 Bomboane de ciocolata cu visine Bomboane de ciocolata cu visine
Se topeste ciocolata la bain-marie, se adauga smantana si se amesteca pana la omogenizare. ...
 Inghetata de afine Inghetata de afine
Punem toate ingredientele intr-un recipient cu pereti inalti. Mixam totul bine. Punem compozitia intr-un vas de inox si introducem la congelator. Dupa aproximativ trei ore, scoatem vasul si mixam inghetata pentru a preintampina formarea cristatelor ...
 Tort Diplomat Montignac Tort Diplomat Montignac
La Blat : am batut galbenusurile + fructoza + marga semitopita. Am adugat cacao, esenta de rom si alternand am pus laptele si faina amestecata in prealabil cu praful de copt.Am copt cca 30 minute la foc mediu. Am scos pe un gratar si am ...
 Cubulete cu caramel Cubulete cu caramel
Intr-un bol se amesteca faina cu zaharul,un praf de sare si nuca macinata. Se adauga untul moale si oul. Se framanta un aluat destul de moale si lipicios,care se pune in folie si se da la frigider pentru o ora. Aluatul se intinde in tava (20/30 cm) ...
 Clatite la cuptor Clatite la cuptor
Pentru inceput se prepara aluatul pentru clatite. Intr-un castron se bat ouale cu sare, apoi se pune faina; se adauga treptat laptele si apa minerala. Aluatul rezultat se va lasa sa se odihneasca pentru 30 minute.  Se amesteca branza de vaci cu ...
 Prajitura de banane cu pepene galben Prajitura de banane cu pepene galben
  Prepararea blatului: Ouale se bat,  impreuna cu zaharul si coaja de lamaie, pana cand zaharul se topeste. Peste ouale batute se pune, putin cate putin, uleiul. Faina se amesteca cu praful de copt si se incorporeaza in restul compozitiei, ...
 Prajitura cu mure Prajitura cu mure
blatul: se separa albusurile de galbenusuri se bat albusurile spuma cu zaharul se adauga pe rand galbenusurile apoi praful de crema si se omogenizeaza se toarna intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt si se coace la foc potrivit aprox ...
 Inghetata de mango Inghetata de mango
Amesteca pulpa de mango cu un blender vertical sau cu un robot, ca sa se faca ca un piure. Amesteca piureul de mango cu laptele condensat si lamaia. Adauga frisca. Pune amestecul intr-o cutie cu capac, in congelatorul dat la maxim. Dupa 2 ore de stat ...
 Prajitura Bounty Prajitura Bounty
Preparam intai blatul: -ouale la temperartua camerei se separa.Albusul se bate spuma tare.Pe aragaz intr-o craticioara se pune zaharul cu apa la topit.Cand este gata si zaharul s-a topit se adauga fierbinte ca la maioneza peste albusuri.Mixam bine cu ...
 Inghetata perfecta Inghetata perfecta
Incalzeste la foc mic 250 g smantana cu cacaoa, amestecand continuu, pana ce se omogenizeaza bine si da un clocot mic. Frisca trebuie sa se fi incalzit bine.  Ia de pe foc si adauga ciocolata taiata marunt. Amesteca ca sa se topeasca. ...
 Prajitura cu branza dulce si caramel Prajitura cu branza dulce si caramel
Biscuitii ii farmantam cu mana sau la robot ,adaugam laptele si untul .Vom obtine o "coca" destul de dura .Acesta este blatul, pentru a-l intinde cat mai uniform il punem intre 2 folii alimentare si intindem cu sucitorul un disc cat fundul ...
 Panna Cotta cu sos de caramel Panna Cotta cu sos de caramel
Intr-un vas se amesteca smantana cu laptele si se pun pe foc pana incep sa fiarba. Se ia vasul de pe foc, se adauga continutului plicului cu mix pentru Panna Cotta si se amesteca pana la omogenizare. se pune vasul inapoi pe aragaz si se fiebe inca 2 ...
 Prajitura cu crema tiramisu Prajitura cu crema tiramisu
Blatul: Separam albusurile de galbenusuri.Albusurile le batem bine pana se intepenesc in castron ,apoi adaugam pe rand cate 1 lingura de zahar mixand continu pana se topeste zaharul ,apoi adaugam cate un galbenus.Dupa ce am incorporat galbenusurile ...
123
Filtreaza retetele
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa cu smantana dulce
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z