SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa

 Prajitura cu caise Prajitura cu caise
Se spala caisele si se incinge cuptorul. Untul se freaca spuma, se adauga zaharul si se omogenizeaza bine. Galbenusurile se separa de albusuri, se pun pe rand in compozitie si se amesteca bine. Albusurile se bat spuma cu putina sare si se rastoarna ...
 marmelada de caise foarte coapte marmelada de caise foarte coapte
Se dau caisele prin masina de tocat.Se fierbe zaharul cu atita apa cit sa-l poata dozolva, pina se leaga, se adauga piureul de caise amestecind continuu 15- 20 minute pina marmelada este buna de pus in borcane.Se mai pot fierbe de la inceput zaharul ...
 orez cu lapte orez cu lapte
Se alege orezul de impuritati si se spala.Scortisoara se macina.Se fierbe laptelr.Cand da in clocot,se adauga orezul,amestecandu-se continuu.Se continua fierberea la foc moderat.Cu 10 min inainte de terminarea fierberii se adauga zahar si sare ...
 CREMA  DE ZAHAR ARS CREMA DE ZAHAR ARS
Puneti 3 linguri de zahar intr-o cratita la foc mic. Cand incepe sa se topeasca intoarceti cratita in asa fel incat zaharul ars sa acopere uniform peretii cratitei. Lasati sa se raceasca, apoi amestecati ouale cu mixerul, puneti in cratita laptele, ...
 biscuiti cu griu. biscuiti cu griu.
Se amesteca toata ingredientele, iar din coca obtinuta se intind doua foi. Se taie in formele dorite si se coc la 175 de grade, timp de 15 minute.Dupa 15 minute, scoate biscuitii care s-au rumenit si lasa-i pe ceilalti sa se mai coaca, verificand din ...
 saratele delicioase. saratele delicioase.
pt coca se amesteca untul cu apa(in care dizolvi sarea),faina,cascavalul ras si faina pina formezi o coca iei bucati din coca formata si o intinzi, o ungi toata cu ou si presari chimen tai betisoare si le dai la cuptor la temp pe care o fol tu pt ...
 Gogosi Gogosi
Se dizolva drojdia, untul, sarea si zaharul in laptele caldut. Se adauga galbenusurile, vanilia si incet, incet faina. Se framinta. Se lasa sa creasca. Se intinde foaia cam 1/2 cm se foloseste un pahar care se apasa cu gura in jos pe foaie "decupind" ...
 Ciocolata de casa Ciocolata de casa
Se amesteca bine untul cu laptele praf si cacaoa pana cand dispar cocoloasele. Amestecul trebuie sa devina omogen ca o pasta. Separat se face un sirop din zahar si 150 ml apa. Se lasa sa se dizolve zaharul,apoi se pune la foc iute pina se leaga ca un ...
 Baclava Baclava
Impartiti foile in trei parti; Amestecati nucile cu scortisoara; Impartiti amestecul de nuci si scortisoara in doua farfurii diferite; Asezati prima treime de foi in tava ungand fiecare foaie dupa ce a fost pusa in tava si punand peste ea urmatoarea ...
 Ciocolata de casa Ciocolata de casa
Se pune apa la fiert impreuna cu zaharul. In momentul in care incepe sa fiarba se mai lasa cateva minute (4-5) pe foc. Se ia de pe foc si se adauga untul (moale si nu topit) amestecand mereu, iar mai apoi se pune esenta de rom (sau vanilie). Dupa ...
 clatite clatite
se bat bine ouale cu sarea, se adauga treptat faina, dupa ce compozitia s-a omogenizat se adauga incet laptele, pana cand se obtine un aluat ca o smantana groasa.Se unge o tigaie cu ulei, se lasa sa se incinga bine si se toarna1/2 polonic din ...
 Cozonac cu nuca Cozonac cu nuca
Intr-un castron, se freaca drojdia cu zaharul, pana cand se lichefiaza, se adauga untul moale, smantana, galbenusurile, sarea, coaja rasa de lamaie si portocala, apoi faina.Aluatul se amesteca cu lingura, apoi se framanta cu mana 10 minute, lasandu-l ...
 CLATITE CU VANILIE CLATITE CU VANILIE
Se amesteca cu mixerul, intr-un castron, faina,praful de budinca si ouale. Treptat se adauga sifonul, amestecand continuu. Se adauga praful de sare si se amesteca pana capata consistenta unei smantani subtiri.Se toarna amestecul cu polonicul in ...
 ciocolata  de casa cu alune ciocolata de casa cu alune
Se pune la foc apa cu zagarul.Cand se formeaza un sirop bine legat seia de pe foc si se adauga untul apoi laptele praf, cacaoa,si se ameste bine sa nu se formeze cocoloase.Se adauga esenta de vanilie si alunele.Se pune intr-o tava unsa cu unt si se ...
 DULCEATA DE TRANDAFIRI DULCEATA DE TRANDAFIRI
Cind se culeg petalele de la fiecare trandafir, acestea se prind toate odata in mina si li se taie partea alba deodata, inainte de a se risipi.Daca nu s-a facut aceasta la cules , petalele se asaza in manunchi, unele peste altele cu partea alba in ...
 Ciocolata de casa Ciocolata de casa
se pune pe foc laptele in care se adauga zaharul : se amesteca pana se face un sirop gros: se ia de pe foc si se adauga laptele praf ,cacaua , untul si alunele , stafide ,nuci , esenta : se amesteca bine si se pune in tava: se lasa la racit. ...
 Bombite Bombite
-se fierbe apa cu zaharul si margarina,se ia dupa fac si se adauga pesmetul,cacao si alunile.Se fac bilute,se dau prin nuca de cocos.Se lasa frigider 20 min ...
 Chek Chek
Se bat ouale cu zaharul, dupa care se adauga uleiul, iaurtul, zaharul vanilat si cacao si se amesteca foarte bine. Dupa aceea se ia un pahar din continut si se baga la frigider, la continutul care a ramas se adauga praful de copt si faina. Dupa aceea ...
 RAFAELO RAPIDA (la rece) -eni RAFAELO RAPIDA (la rece) -eni
Se pune intr-un castron untul si se freaca cu zaharul pudra, se adauga 200 grame nuca de cocos (din care oprim 50 grame pentru tavalirea bilutelor), apoi se ia cu o lingurita din compozitie cit de mari sau mici vrem sa le facem si modelam in palma ...
 TORT DIPLOMAT TORT DIPLOMAT
Gelatina se pune la inmuiat cu sucul din compot si se pune la fiert pina se dizolva gelatina si se leaga apoi se lasa la racit.Ouale intregi frecate cu zaharul si cu laptele se dau la foc mic si se amesteca continuu pana dispare spuma si se ingroasa ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-333
Filtreaza retetele
Ingredient:
capsuni (361) bicarbonat (351) amidon (341)
visine (329) sirop (322) biscuiti (320)
nuca de cocos (301) coaja de lamaie (299) gris (260)
branza de vaci (256) caise (252) compot (248)
migdale (245) alune (242) portocale (234)
cafea (231) dulceata (229) ciocolata alba (224)
mascarpone (199) piscoturi (175) pesmet (167)
banane (159) piersici (157) cirese (153)
apa minerala (136) galbenus (136) ananas (127)
otet (124) zmeura (122) zmeura (122)
kiwi (101) drojdie uscata (94) pere (90)
suc de lamaie (88) drojdie proaspata (88) suc de lamaie (88)
mac (84) coaja de portocala (81) menta (78)
menta (78) foi de placinta (78) vin (75)
untura (75) afine (71) orez (66)
albus (65) fructe de padure (57) gutui (56)
struguri (56) cartofi (55) cuisoare (54)
peste (52) mure (45) porumb (45)
smantana dulce (43) nucsoara (43) vin alb (41)
piper (41) fistic (40) rosii (37)
cascaval (32) susan (32) lapte batut (30)
telemea (29) ghimbir (29) malai (26)
pepene galben (25) masline (24) aluat foietaj (24)
paste (24) nutella (23) coacaze (21)
ceapa (20) cognac (19) porc (15)
vin rosu (15) marar (14) ulei de masline (14)
intaritor frisca (14) patrunjel (12) ciuperci (11)
fulgi de ovaz (11) mango (10) usturoi (10)
morcov (9) conservant (9) dovlecei (8)
whisky (8) macaroane (8) sunca (7)
fidea (7) chimen (7) ceapa verde (6)
pui (6) feta (6) suc natural (5)
bomboane colorate (5) bulion (5) anason (5)
taietei (4) maioneza (4) busuioc (4)
gaina (3) telemea de oaie (3) suc de rosii (3)
franzela (3) mazare (3) spanac (3)
cardamon (3) varza (3) carne tocata (3)
pepene verde (3) serbet (3) parmezan (3)
rozmarin (3) ton (3) piept de pui (2)
boia (2) sunca presata (2) lipii (2)
praz (2) branza topita (2) ienibahar (2)
broccoli (2) ardei gras (2) mozzarella (2)
salam (2) cimbru (2) vegeta (2)
verdeata (2) bacon (1) vinete (1)
hrean (1) coriandru (1) ketchup (1)
sparanghel (1) kaiser (1) conopida (1)
dafin (1) fasole verde (1) stevie (1)
icre (1) fasole boabe (1) sos de caramel (1)
slanina (1) liquor (1) loboda (1)
parizer (1) sofran (1) melci (1)
spaghetti (1) gogosar (1) ardei iute (1)
pasta tomate (1) ficat (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa - Pagina 251
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z