SiteDeBucate » Preparate din legume

Retete Preparate din legume

 CIUPERCI CU GARNITURA DE CARTOFI COPTI CIUPERCI CU GARNITURA DE CARTOFI COPTI
Ingrediente: o consrva de ciuperci 4-5 catei usturoi o ceapa 1 morcov 2 ardei grasi sos de rosii ulei 8 cartofi smantana ...
 Chiftele de dovlecei Chiftele de dovlecei
Cureti, razi mare si presari cu sare dovleceii. Ii lasi la scurs intr-o strecuratoare, pentru 10 minute.Speli, cureti si tai marunt usturoiul,  patrunjelul  si mararul.Amesteci dovleceii cu ouale batute, condimentul, faina, verdeata si ...
 Briose din fidea de orez Briose din fidea de orez
Oparesti fideaua sau pastele cu apa fierbinte, usor sarata si le lasi timp de 5 minute acoperite cu un capac, pentru a se umfla.Ungi cu margarina si tapetezi cu malai 12 dintre formele unei tavi mari pentru briose. Aprinzi focul la cuptor.Cureti si ...
 Legume cu oua si cascaval Legume cu oua si cascaval
Cureti si speli ceapa, ardeii si ciupercile. Tai julien ceapa si ardeii, iar rosiile, in prealabil spalate si decojite, in cuburi. Tai ciupercile marunt sau in felii.Intr-o tigaie (preferabil wok), calesti legumele in ulei, adaugandu-le in ...
 Ciuperci la cuptor cu vin alb Ciuperci la cuptor cu vin alb
Cureti ciupercile, desprinzi piciorusele de palarioare si le speli bine, in mai multe ape. Decojesti rosiile si le tai in rondele. Speli si toci fin patrunjelul.Asezi intr-o tava ciupercile si coditele, iar deasupra pui rondelele de rosii. Presari ...
 Dovlecei cu tarhon si cimbru Dovlecei cu tarhon si cimbru
Alegi dovlecei proaspeti si tineri, care au putine seminte, ii speli si le razi sau le cureti coaja cu un cutit, apoi ii tai in jumatate, pe lungime.Intr-o tigaie mare, in care incap toti dovleceii, torni uleiul si putina apa si inabusi dovleceii ...
 Friganele cu legume Friganele cu legume
Intr-o tigaie, topesti untul si adaugi mazarea si morcovul din pachet, fara sa le decongelezi. Picuri cate putina apa, presari condimentul din legume si inabusi legumele timp de 10 minute, la foc mic.In timp ce legumele se inabusa, incepi sa ...
 Cartofi extra Cartofi extra
Alegi cartofi sanatosi, pe care ii decojesti, ii speli si ii tai in felii subtiri, pe lungime.Prajesti feliile de cartofi in uleiul incins, intorcandu-le pe ambele parti, apoi ii sarezi.Separat, bati bine ouale cu smantana si putina sare. Torni ...
 Tocanita de ciuperci Tocanita de ciuperci
Cureti ceapa si ciupercile. Speli toate legumele si verdeata. Tai ciupercile si rosiile in felii, ceapa si patrunjelul marunt.Calesti putin ceapa in uleiul incins. Adaugi ciupercile, iar dupa 5 minute, rosiile. Torni cate putina apa si inabusi ...
 Dovlecei pane Dovlecei pane
Alegi dovlecei proaspeti si tineri, care sa nu aiba seminte. ii cureti de coaja, ii tai in rondele groase de 5 mm si ii presari cu sare.Bati ouale cu putina sare si 2 linguri faina. Lasi aluatul sa se odihneasca, intr-o farfurie intinsa, presari ...
 Mancare de bame Mancare de bame
Taie usturoiul marunt si caleste-l in ulei incins, pentru cateva secunde. Imediat adauga ceapa si, dupa ce s-a rumenit putin, stinge cu jumatate de pahar cu apa fierbinte. Potriveste gustul de sare si piper si, dupa cateva minute, adauga pasta de ...
 Mancarica de ardei Mancarica de ardei
Tai fasii subtiri ardeii, dupa ce i-ai curatat si ai inlaturat cotoarele si vinisoarele.Calesti ardeii in ulei, dupa care adaugi ouale batute cu branza. Amesteci si condimentezi dupa gust.Prajesti cate 2 felii de paine pentru fiecare portie, apoi ...
 Vinete la gratar Vinete la gratar
Taie vinetele in lung, in felii subtiri, presara cu sare si lasa-le 15 minute. Scurge-le, apoi pune-le pe gratarul incins.Lasa-le 20 de minute pe fiecare-n parte, turnand cateva picaturi de ulei de masline pe deasupra. Formeaza acum floricele din ...
 Mancare de vinete Mancare de vinete
Speli vinetele, le tai felii de 1 cm grosime pe care le pui in apa care clocoteste si le tii 5 minute. Le scoti intr-o strecuratoare si le lasi sa se scurga. Oparesti si rosiile, le decojesti, cureti si ardeii si le tai marunt. Cureti apoi ceapa, o ...
 Cartofi si ardei umpluti Cartofi si ardei umpluti
Cureti cartofii, apoi ii golesti de miez. Speli ardeii si rosiile, le golesti de seminte si le lasi sa se scurga. Cureti si speli ceapa, o tai marunt si o calesti putin in unt, apoi adaugi ciupercile taiate marunt, miezul de cartofi si miezul de ...
 Conopida in aluat Conopida in aluat
Amesteci laptele cu ouale, apoi adaugi faina in ploaie amestecand mereu ca sa nu se formeze cocoloase. Pui si un praf de sare pentru gust si lasi aluatul de clatite 30 de minute la rece sa se odihneasca. In acest timp speli conopida si o fierbi ...
 Martas de legume Martas de legume
Cureti ceapa, o tai fideluta si o pui la calit in ulei impreuna cu ardeii taiati fideluta. Rosiile le decojesti, le tai bucatele, le adaugi in mancare si le fierbi apoi pe toate inabusit.Desfaci faina in smantana si le incorporezi in legumele ...
 Vinete umplute cu zarzavat Vinete umplute cu zarzavat
Vinetele, spalate si curatate de coaja, le tai in jumatate pe lungime, le scoti o parte din miez, le oparesti in apa clocotita cu sare si le lasi deoparte. Cureti apoi ceapa, usturoiul, morcovii, pastarnacul, patrunjelul si telina, dai radacinoasele ...
 Chiftelute cu ciuperci si branza Chiftelute cu ciuperci si branza
Speli 2 kg de ciuperci, le fierbi intr-o oala cu apa timp de 15-20 de minute, apoi le scurgi si le tai marunt. Cand s-au racit, le amesteci intr-un castron mai mare cu 3 cartofi mari fierti si maruntiti cu furculita, 250 g branza data pe razatoarea ...
 Gulii umplute Gulii umplute
Cureti guliile, le speli, le tai in jumatate si cu o lingurita scoti cu grija miezul. Le fierbi in apa cu putina sare cam 10 minute, apoi le scoti cu grija sa nu se sfarame si le pui la scurs cu gura in jos. Intre timp, amesteci carnea tocata cu oul, ...
1-1011-2021-3031-4041-43
Filtreaza retetele
Ingredient:
dafin (51) ou (49) ceapa verde (48)
zahar (47) conopida (43) pui (43)
telemea (42) vegeta (41) telina (39)
spanac (39) fasole verde (38) lamaie (38)
suc de rosii (35) vin (32) busuioc (30)
otet (28) verdeata (28) margarina (28)
ardei iute (26) praz (26) sunca (22)
vin alb (21) oregano (20) porc (19)
rozmarin (18) nucsoara (16) porumb (16)
iaurt (16) fasole boabe (16) parmezan (15)
curry (12) pastarnac (12) vita (12)
costita afumata (12) carne tocata (12) chimen (11)
untura (11) nuca (10) piept de pui (10)
malai (10) maioneza (9) mustar (9)
branza de vaci (9) bacon (9) carnati (9)
mozzarella (8) branza topita (8) piper boabe (8)
ketchup (8) broccoli (8) gulii (8)
carne de porc (8) paste (7) gris (7)
gogosar (7) slanina (6) feta (6)
peste (6) castraveti (6) scortisoara (6)
menta (5) ardei kapia (5) stevie (5)
salam (5) pasta tomate (5) menta (5)
mere (5) franzela (5) salvie (4)
castraveti murati (4) leustean (4) sos de soia (4)
kaiser (4) maghiran (4) coriandru (4)
tarhon (4) vin rosu (4) ridichi (4)
apa minerala (3) amidon (3) carne de vita (3)
ghimbir (3) salata verde (3) cafea (3)
aluat (3) taietei (3) ienibahar (3)
hrean (3) fenicul (3) cuisoare (2)
sunca presata (2) macris (2) sardele (2)
susan (2) stafide (2) sofran (2)
zahar pudra (2) praf de copt (2) ficat (2)
miere (2) foi de placinta (2) telemea de oaie (2)
bicarbonat (2) struguri (2) ton (1)
drojdie uscata (1) vanat (1) zahar vanilat (1)
foi lasagna (1) parizer (1) suc de lamaie (1)
pulpe de pui (1) ceapa ciorii (1) fidea (1)
ementaler (1) cotlet de porc (1) gorgonzola (1)
galbenus (1) mozarella (1) patrunjel radacina (1)
sparanghel (1) coacaze (1) supa de pui (1)
supa instant (1) suc de lamaie (1) andive (1)
gaina (1) portocale (1) loboda (1)
mac (1) migdale (1) sfecla rosie (1)
pere (1) aripioare de pui (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din legume - Pagina 10
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z