SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa

 Prajiturele cu morcovi Prajiturele cu morcovi
Cureti morcovii, ii dai pe razatoarea mica, apoi ii amesteci cu celelalte ingrediente si un varf de cutit de sare. Dupa ce ai omogenizat compozitia, o lasi deoparte 15 minute. Formezi apoi bulgarasi pe care-i aplatizezi, asezi fiecare prajiturica ...
 Tarte cu fistic si mascarpone Tarte cu fistic si mascarpone
Cu 3 ore inainte de preparare, decongelezi aluatul conform indicatiilor de pe ambalaj. Ungi cu margarina formele pentru tarte. Tai aluatul in 12  bucati putin mai mari decat forma, cu care tapetezi fiecare forma. Ca sa nu se bombeze in timpul ...
 Baton cu stafide si nuci Baton cu stafide si nuci
Inmoi stafidele in rom si apa calduta cat sa le acopere. Tai rahatul in cubulete, iar nucile marunt, cu un cutit bine ascutit.Incalzesti laptele si adaugi jumatate din cantitatea de rahat. Amesteci pana cand rahatul se topeste.Ambalezi biscuitii ...
 Orez cu fructe Orez cu fructe
Alegi orezul, il speli si il fierbi in 500 ml apa si 250 ml lapte, impreuna cu zaharul vanilinat.Pui gelatina la inmuiat in 150 ml apa rece. Fierbi la bain-marie laptele ramas, impreuna cu galbenusurile si zaharul, amestecand pana cand se ingroasa ...
 Prajitura cu miere si curmale Prajitura cu miere si curmale
Scoti samburii curmalelor si le tai in cubulete, folosind un cutit trecut mereu prin faina. Ambalezi miezul  de  nuca  intr-o punga de plastic si il maruntesti prin presari repetate, cu o sticla.Mixezi untul moale, la temperatura ...
 Chec cu fructe Chec cu fructe
Din ceai si apa, prepari o infuzie concentrata, pe care o strecori dupa 10 minute.Speli fructele uscate, le tai in cubulete si le pui intr-un castron. Torni peste ele ceaiul si le lasi sa se inmoaie 10  minute. Separi albusurile de galbenusuri. ...
 Bomboane de ciocolata Bomboane de ciocolata
Incalzesti frisca la foc mic, fara sa o lasi sa clocoteasca. Stingi focul si adaugi ciocolata rupta in bucati, coniacul si esenta. Amesteci pana obtii o crema omogena si, dupa ce s-a racit, o bati putin cu telul si o introduci in frigider pentru 1 ...
 Clatite umplute cu crema de alune Clatite umplute cu crema de alune
Bati ouale cu sarea, apoi incorporezi treptat faina si laptele rece. Omogenizezi aluatul si il lasi sa se odihneasca 20 de minute.Ungi tigaia folosind un servetel inmuiat in ulei. In tigaia incinsa, torni aluat si formezi o pelicula uniforma, ...
 Prajitura cu nuca si curmale Prajitura cu nuca si curmale
Freci galbenusurile spuma, cu apa fierbinte, zaharul vanilinat si 1/2 din cantitatea de zahar.Bati albusurile spuma cu zaharul ramas. In crema de galbenusuri, incorporezi treptat bezeaua, amestecand usor, de jos in sus. Presari faina cernuta impreuna ...
 Taitei cu nuca Taitei cu nuca
Fierbi taiteii impreuna cu sarea si uleiul, respectand timpul de pe ambalaj, ii scurgi si ii amesteci cu 30 g zahar, 50 g unt, cacaoa si susanul. Bati albusurile spuma cu zaharul ramas.In pastele racite, adaugi galbenusurile, apoi 3/4 din spuma de ...
 Inimioare cu nuci Inimioare cu nuci
Bati albusurile spuma cu sarea. Adaugi zaharul si bati in continuare pana se intareste bezeaua, in care incorporezi treptat galbenusurile, praful de copt si pesmetul, amestecand usor, de jos in sus.Tai mare nucile, cu un cutit. Tapetezi cu hartie de ...
 Pachetele cu smochine stafide si nuci Pachetele cu smochine stafide si nuci
Amesteci stafidele cu zeama de lamaie si coniacul. Cureti smochinele de codite. Tai marunt smochinele, apoi stafidele scurse. Amesteci smochinele cu stafidele, 4-5 linguri nuci macinate fin si gemul de caise.Topesti untul intr-un vas pe care il ...
 Fructe in sos caramel Fructe in sos caramel
Speli lamaile, le dai coaja pe razatoarea mica, apoi le tai in jumatati. Pui zaharul intr-o craticioara si il fierbi impreuna cu apa, pana se topeste. Adaugi jumatate din cantitatea de unt, frisca si lichiorul si le fierbi la foc mic, pana la ...
 Trigoane cu nuci Trigoane cu nuci
Fierbi 200 ml apa cu mierea si zaharul, pentru 5 minute. In siropul obtinut, incorporezi nucile, scortisoara si pesmetul si omogenizezi.Tai foile de placinta in fasii late de 7 cm, pe care le ungi cu ulei.Pui intr-un capat o lingura de umplutura si ...
 Prajitura cu fructe si coniac Prajitura cu fructe si coniac
Cureti portocalele de coaja si o tai in cubulete de cel mult 1 cm. O fierbi pentru 2-3 clocote in apa, apoi o scurgi si o pui din nou la fiert, in apa cat sa o acopere, impreuna cu zaharul. Dupa 15 minute, scurgi cubuletele si le lasi sa se ...
 Prajitura Five o clock Prajitura Five o clock
Bati cele 7 albusuri spuma cu o cana de zahar tos , adaugi apoi pe rand nuca, rahatul, faina si praful de copt. Coci aceasta compozitie la foc potrivit in tava de aragaz, unsa si tapetata in prealabil.Intre timp, pregatesti crema astfel: Freci pe ...
 Desert special Desert special
Caramelizezi zaharul cu untul si adaugi frisca, amestecand energic. Asezi floricelele de porumb pe fundul formelor, apoi pui peste ele sosul. Topesti ciocolata si ornezi cu ea si cu sticksurile umplute cu crema de ciocolata. ...
 Cozonac nemtesc Cozonac nemtesc
Separi albusurile de galbenusuri si freci galbenusurile bine cu 100 g zahar si sare, pana obtii o crema fina. Adaugi margarina topita si racita, stafidele, coaja de lamaie, scortisoara, albusurile batute cu restul de zahar si faina amestecata cu ...
 Chec galez Chec galez
Incingi cuptorul la 180 de grade Celsius. Ungi cu unt o forma de chec rotunda si o captusesti cu hartie pergament. Pui untul cu zaharul tos intr-un castron si bati cu mixerul pana devine untul spumos. Adaugi ouale, untul, unul cate unul, apoi ...
 Gogosi cu vin Gogosi cu vin
Pui la fiert vinul intr-o cratita cu 1 lingura de unt. Cand clocoteste, iei de pe foc si adaugi repede faina, amestecand continuu, pana se desprinde aluatul de pe cratita. Il lasi sa se raceasca. Adaugi zaharul si galbenusurile, pe rand, un praf de ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-333
Filtreaza retetele
Ingredient:
capsuni (361) bicarbonat (351) amidon (341)
visine (329) sirop (322) biscuiti (320)
nuca de cocos (301) coaja de lamaie (299) gris (260)
branza de vaci (256) caise (252) compot (248)
migdale (245) alune (242) portocale (234)
cafea (231) dulceata (229) ciocolata alba (224)
mascarpone (199) piscoturi (175) pesmet (167)
banane (159) piersici (157) cirese (153)
galbenus (136) apa minerala (136) ananas (127)
otet (124) zmeura (122) zmeura (122)
kiwi (101) drojdie uscata (94) pere (90)
suc de lamaie (88) drojdie proaspata (88) suc de lamaie (88)
mac (84) coaja de portocala (81) menta (78)
foi de placinta (78) menta (78) vin (75)
untura (75) afine (71) orez (66)
albus (65) fructe de padure (57) gutui (56)
struguri (56) cartofi (55) cuisoare (54)
peste (52) porumb (45) mure (45)
smantana dulce (43) nucsoara (43) piper (41)
vin alb (41) fistic (40) rosii (37)
cascaval (32) susan (32) lapte batut (30)
ghimbir (29) telemea (29) malai (26)
pepene galben (25) paste (24) masline (24)
aluat foietaj (24) nutella (23) coacaze (21)
ceapa (20) cognac (19) porc (15)
vin rosu (15) intaritor frisca (14) marar (14)
ulei de masline (14) patrunjel (12) ciuperci (11)
fulgi de ovaz (11) mango (10) usturoi (10)
conservant (9) morcov (9) macaroane (8)
dovlecei (8) whisky (8) fidea (7)
chimen (7) sunca (7) feta (6)
ceapa verde (6) pui (6) bulion (5)
anason (5) suc natural (5) bomboane colorate (5)
busuioc (4) taietei (4) maioneza (4)
carne tocata (3) pepene verde (3) serbet (3)
parmezan (3) rozmarin (3) ton (3)
gaina (3) telemea de oaie (3) suc de rosii (3)
franzela (3) mazare (3) spanac (3)
cardamon (3) varza (3) mozzarella (2)
salam (2) cimbru (2) vegeta (2)
verdeata (2) piept de pui (2) boia (2)
sunca presata (2) lipii (2) praz (2)
branza topita (2) ienibahar (2) broccoli (2)
ardei gras (2) spaghetti (1) gogosar (1)
ardei iute (1) pasta tomate (1) ficat (1)
bacon (1) vinete (1) hrean (1)
coriandru (1) ketchup (1) sparanghel (1)
kaiser (1) conopida (1) dafin (1)
fasole verde (1) stevie (1) icre (1)
fasole boabe (1) sos de caramel (1) slanina (1)
liquor (1) loboda (1) parizer (1)
sofran (1) melci (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa - Pagina 200
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z