SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa

 Prajitura cu prune Prajitura cu prune
Freci spuma untul cu zaharul, apoi adaugi treptat galbenusurile, uleiul si albusurile batute spuma.Apoi adaugi faina, iaurtul, bicarbonatul si aromele.Amesteci bine si torni aluatul in tava unsa cu margarina.Speli fructele, le desfaci in jumatati, le ...
 Prajitura cu ciocolata si portocale Prajitura cu ciocolata si portocale
Se unge o tava cu cele 2 linguri de unt si se da la frigider.Ciocolata se pune la topit la bain-marie, iar cand e aproape topita se incorporeaza untul taiat cubulete.Intr-un alt vas se freaca bine galbenusurile cu zaharul, lichiorul si faina.Dupa ...
 Lapte de pasare Lapte de pasare
Laptele se pune la fiert la foc mic cu 150 g zahar. Se bat albusurile spuma tare cu 50 g zahar. Cand laptele incepe sa clocoteasca se pun cu lingura galuste de albus si se fierb cate 2 minute pe fiecare parte, apoi se scot pe un platou.Laptele se da ...
 Prajitura cu prune si frisca Prajitura cu prune si frisca
Bati bine albusurile pana se formeaza o spuma, dupa care adaugi zaharul si bati in continuare pana obtii o bezea. Apoi adaugi galbenusurile, praful de copt stins cu lapte sau cu otet, uleiul si faina si amesteci. Separat, oparesti prunele, apoi le ...
 Prajitura cu pere si blat cu miere Prajitura cu pere si blat cu miere
Freci margarina cu zaharul si cu mierea pana cand obtii o crema, adaugi galbenusurile pe rand, apoi albusurile batute spuma.Pui alternativ faina in ploaie si bicarbonatul stins in zeama de lamaie si omogenizezi compozitia. O torni intr-o tava unsa, ...
 Tiramisu Tiramisu
Galbenusurile se freaca foarte bine cu zaharul pudra,apoi se adauga crema mascarpone si lichiorul de migdale.Piscoturile se trec rapid prin cafea.Se aseaza jumatate din piscoturile insiropate usor pe fundul unei tavi tapetate cu folie de plastic, ...
 Prajitura cu caise si cocos Prajitura cu caise si cocos
Compotul de caise se scurge. Faina se amesteca cu praful de copt, zaharul, margarina, un varf de cutit sare, ouale, laptele, zeama si coaja de lamaie.Aluatul se prelucreaza bine, apoi se intinde intr-o tava tapetata cu hartie, deasupra se asaza ...
 Patrate cu ananas si visine Patrate cu ananas si visine
Se curata ananasul, se taie in 15 rondele si se scoate mijlocul. Se storc lamaile, iar ciocolata se marunteste. Margarina se freaca cu zaharul, un varf de cutit sare si se adauga ouale pe rand. Faina se amesteca cu cacao, ciocolata, praful de copt si ...
 Musli cu fructe uscate Musli cu fructe uscate
Fructele uscate se pun intr-o cratita, se toarna peste sucul de mere, se adauga cardamonul, cuisoarele si scortisoara si se fierb 10-15 minute. Fructele si zeama se toarna intr-un vas, se scot condimentele, se acopera si se dau la frigider. Amestecul ...
 Mere umplute Mere umplute
Murele se dezgheata, iar merele se scobesc. Scobitura se unge cu suc de lamaie. Merele se asaza intr-o tava.Se amesteca murele cu migdale, se adauga coaja de lamaie, zaharul si se umplu merele. Se toarna vinul in jurul lor, se pune scortisoara si se ...
 Cosulete cu frisca si capsuni Cosulete cu frisca si capsuni
Aluatul se pregateste dupa indicatiile de pe ambalaj. Capsunile se spala, se curata si se taie felii. Se fierb 150 ml apa cu un varf de cutit sare, zaharul si untul. Se adauga faina, se omogenizeaza si se fierbe. Se ia de pe foc, se raceste, iar cand ...
 Clatite stratificate la cuptor Clatite stratificate la cuptor
Faina se omogenizeaza cu laptele, ouale, apa, uleiul si un varf de cutit sare. Se acopera si se lasa sa se odihneasca 30 de minute.Intre timp se spala bine sparanghelul, se taie capatul lemnos (sparanghelul verde nu trebuie curatat de coaja). Apoi se ...
 Crema amaretto Crema amaretto
Se dizolva gelatina in lichiorul rece , apoi compozitia se pune la foc foarte mic pana se dizolva bine gelatina.Se da deoparte. Ouale se amesteca intregi cu zaharul pudra si vasul se pune la bain-marie pana ce crema se ingroasa.Cand s-a racit se ...
 Prajitura cu prune si blat din smantana Prajitura cu prune si blat din smantana
Speli prunele si le scoti samburi.Bati apoi smantana cu 200 g zahar, apoi adaugi treptat ouale si faina amestecata cu praful de copt si omogenizezi. Torni apoi compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Asezi jumatatile de prune peste ...
 Mere umplute cu branza de vaci si stafide Mere umplute cu branza de vaci si stafide
Merele se spala si se scobesc de cotor. Se pun intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu si unsa cu putin unt.Branza se da prin sita si se amesteca cu zaharul pudra, stafidele si esenta de vanilie. Cu aceasta compozitie de branza se umplu merele si ...
 Papaia cu iaurt si portocale Papaia cu iaurt si portocale
Se spala portocala, se curata subtire de coaja, se taie fasii inguste, apoi se stoarce zeama. Papaia se curata de coaja, se taie in doua, se scot samburii, iar pulpa se taie cubulete. Iaurtul racit se imparte in patru cupe sau pahare, se stropeste cu ...
 Prajitura cu alune Prajitura cu alune
Foaia de pandispan cu ciocolata se taie in doua, pe orizontala, la 2/3 din inaltime. Crema de alune se freaca cu romul si zaharul tos. Frisca se bate spuma tare si se incorporeaza in crema, apoi se stabilizeaza cu gelatina dizolvata (vezi indicatiile ...
 Negrese cu cafea si nuci Negrese cu cafea si nuci
Ciocolata rupta in bucati se pune la topit la bain-marie impreuna cu untul.Dupa ce compozitia s-a topit se adauga ouale, faina,zaharul, cacaoa, nesul,zaharul vanilat, esenta de rom, praful de copt si nucile.Se omogenizeaza bine compozitia si se ...
 Prajitura cu mere si budinca Prajitura cu mere si budinca
Cureti merele, le tai felii subtiri si le asezi in straturi intr-o tava unsa cu toata margarina. Presari apoi peste ele 8 linguri de zahar si le dai la cuptor pentru 20 de minute. Prepari apoi toata budinca dupa instructiunile de pe plic, cu zaharul ...
 Chec cu mere Chec cu mere
Cureti merele, le tai felii subtiri si mici si le pui sa se caleasca impreuna cu zaharul, la foc mic. Amesteci pana se topeste zaharul, dai deoparte cratita si adaugi pe rand: o parte din faina, zaharul vanilat, praful de copt, bicarbonatul, sarea, ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-333
Filtreaza retetele
Ingredient:
capsuni (361) bicarbonat (351) amidon (341)
visine (329) sirop (322) biscuiti (320)
nuca de cocos (301) coaja de lamaie (299) gris (260)
branza de vaci (256) caise (252) compot (248)
migdale (245) alune (242) portocale (234)
cafea (231) dulceata (229) ciocolata alba (224)
mascarpone (199) piscoturi (175) pesmet (167)
banane (159) piersici (157) cirese (153)
galbenus (136) apa minerala (136) ananas (127)
otet (124) zmeura (122) zmeura (122)
kiwi (101) drojdie uscata (94) pere (90)
suc de lamaie (88) drojdie proaspata (88) suc de lamaie (88)
mac (84) coaja de portocala (81) menta (78)
foi de placinta (78) menta (78) vin (75)
untura (75) afine (71) orez (66)
albus (65) fructe de padure (57) gutui (56)
struguri (56) cartofi (55) cuisoare (54)
peste (52) mure (45) porumb (45)
nucsoara (43) smantana dulce (43) piper (41)
vin alb (41) fistic (40) rosii (37)
cascaval (32) susan (32) lapte batut (30)
ghimbir (29) telemea (29) malai (26)
pepene galben (25) paste (24) masline (24)
aluat foietaj (24) nutella (23) coacaze (21)
ceapa (20) cognac (19) porc (15)
vin rosu (15) intaritor frisca (14) marar (14)
ulei de masline (14) patrunjel (12) fulgi de ovaz (11)
ciuperci (11) mango (10) usturoi (10)
conservant (9) morcov (9) macaroane (8)
dovlecei (8) whisky (8) fidea (7)
chimen (7) sunca (7) pui (6)
feta (6) ceapa verde (6) bulion (5)
anason (5) suc natural (5) bomboane colorate (5)
busuioc (4) taietei (4) maioneza (4)
varza (3) carne tocata (3) pepene verde (3)
serbet (3) parmezan (3) rozmarin (3)
ton (3) gaina (3) telemea de oaie (3)
suc de rosii (3) franzela (3) mazare (3)
spanac (3) cardamon (3) mozzarella (2)
salam (2) cimbru (2) vegeta (2)
verdeata (2) piept de pui (2) boia (2)
sunca presata (2) lipii (2) praz (2)
branza topita (2) ienibahar (2) broccoli (2)
ardei gras (2) sos de caramel (1) slanina (1)
liquor (1) loboda (1) parizer (1)
sofran (1) melci (1) spaghetti (1)
gogosar (1) ardei iute (1) pasta tomate (1)
ficat (1) bacon (1) vinete (1)
hrean (1) coriandru (1) ketchup (1)
sparanghel (1) kaiser (1) conopida (1)
dafin (1) fasole verde (1) stevie (1)
icre (1) fasole boabe (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa - Pagina 194
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z