compot de pere
Perele se curata de coaja si se tai in bucati potrivite.Se pune la foc apa cu zaharul vanilinat,zaharul tos si coaja de lamaie iar cand da in clocot se adauga perele si se lasa la fiert pana se inmoaie fructele. ...
Sufleu de lamaie
Zaharul impreuna cu coaja de lamaie se maruntesc la robot pana devin pudra. ...
Sufleu De portocale
Zaharul impreuna cu coaja de portocale se maruntesc la robot pana devin pudra. ...
Sufleu cu toping de caramel
Albusurile se bat spuma iar treptat se adauga zaharul si topingul de caramel, batand in continuare.Se toarna compozitia intr-un vas tapetat cu unt si se coace 20 min. ...
spuma de gutui
Se coc gutuile dupa care se paseaza in blender.Piureul obtinut se amesteca cu zaharul si coaja de lamaie. ...
Spuma de mere
Se coc merele dupa care se paseaza in blender.Piureul obtinut se amesteca cu zaharul si coaja de lamaie. ...
Crema Beauvoir
Se bat albusurile spuma peste care se adauga o crema formata din galbenusurile de ou frecate cu romul si zaharul tos. ...
Caramel cu nuci prajite
Se pune pe foc o cratita teflonata in care adaugam zaharul, acesta se topeste pana capata o culoare aurie si se ia de pe foc se adauga untul cateva picaturi de zeama de lamaie si se amesteca energic iar apoi se pun nucile prajite si pisate. ...
Caramel cu alune prajite
Se pune pe foc o cratita teflonata in care adaugam zaharul, acesta se topeste pana capata o culoare aurie si se ia de pe foc se adauga untul cateva picaturi de zeama de lamaie si se amesteca energic iar apoi se pun alunele prajite si pisate. ...
Caramel cu migdale prajite
Se pune pe foc o cratita teflonata in care adaugam zaharul, acesta se topeste pana capata o culoare aurie si se ia de pe foc se adauga untul cateva picaturi de zeama de lamaie si se amesteca energic iar apoi se pun migdalele prajite si pisate. ...
Caramel cu fistic prajit
Se pune pe foc o cratita teflonata in care adaugam zaharul, acesta se topeste pana capata o culoare aurie si se ia de pe foc se adauga untul cateva picaturi de zeama de lamaie si se amesteca energic iar apoi se pune fisticul prajit si pisat. ...
Bomboane cu cirese confiate
Se freaca untul cu zaharul pudra si zaharul vanilinat pana acesta devine o crema spumoasa, se adauga esetnta de migdale si pesmetul de bistuiti. ...
piure de cirese
Se spala ciresele li se scot samburi si se toaca intr-un blender se adauga zaharul vanilinat si zaharul pudra,se pune pe foc si se fierbe pana devine o pasta mai groasa ( trebuie amestecat in continuu pentru a nu se lipi). ...
Piure de visine
Se spala visinele li se scot samburi si se toaca intr-un blender se adauga zaharul vanilinat si zaharul pudra,se pune pe foc si se fierbe pana devine o pasta mai groasa ( trebuie amestecat in continuu pentru a nu se lipi). ...
Piure de zmeura
Se spala zmeura si se paseaza intr-un blender se adauga zaharul vanilinat si zaharul pudra,se pune pe foc si se fierbe pana devine o pasta mai groasa ( trebuie amestecat in continuu pentru a nu se lipi). ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-333