SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa

Piure de capsune
Se spala capsunele si se paseaza intr-un blender se adauga zaharul vanilinat si zaharul pudra,se pune pe foc si se fierbe pana devine o pasta mai groasa ( trebuie amestecat in continuu pentru a nu se lipi). ...
Piure de piersici
Se spala piersicile, se decojesc, se taie pe jumatate si li se scot samburii.Apoi se taie in bucatele mici si se paseaza intr-un blender se adauga zaharul vanilinat,apa si zaharul pudra,se pune pe foc si se fierbe pana devine o pasta mai groasa ( trebuie amestecat in continuu pentru a nu se lipi). ...
Piure de caise
Se spala caisele, se decojesc, se taie pe jumatate si li se scot samburii.Apoi se taie in bucatele mici si se paseaza intr-un blender se adauga zaharul vanilinat,apa si zaharul pudra,se pune pe foc si se fierbe pana devine o pasta mai groasa ( trebuie amestecat in continuu pentru a nu se lipi). ...
Salata de fructe cu mango
Se curata fructele se taie cubulete se pun in castron se stropesc cu coniac se amesteca.Iaurtul se amesteca cu zaharul si se toarna peste fructe se adauga si alunele. ...
salata de fructe cu ananas
Se scurge ananasul si se pune intr-un castron,se adauga boabele de strugure decojite, merele si perele curatate si taiate cubulete.In sucul de ananas se pune coniacul, zaharul si coaja de lamaie se amestece bine si se toarna peste fructe. ...
Salata de fructe cu fistic
Fructele se curata si se taie cubulete.se adauga zarahul vanilinat,mierea si fisticul si se amesteca compozitia.Se orneaza cu smantana dulce.se serveste rece. ...
Salata de fructe capsune cu kiwi
Se spala si se curata fructele, se taie cubulete se pun intr-un bol si se adauga coniacul si zaharul pudra.Se omogenizeaza salata. ...
Salata de pere cu portocale si migdale
Se spala si se curata fructele, se taie cubulete se pun intr-un bol si se adauga coniacul,zaharul vanilinat si mierea.Se omogenizeaza salata. ...
Salata de banane si grapefruit
Se spala si se curata fructele, se taie cubulete se pun intr-un bol si se adauga liciorul de banane,zaharul vanilinat si mierea.Se omogenizeaza salata. ...
sufleu de coacaze
se fierb fructele pina fierbe apa.apoi se pune unt intr-o cratita se bat albusurile cu zahar si se amesteca cu zahar se da la cuptor 10 minute. ...
prajitura de post cu mere
Se amesteca merele cu zaharul si bicarbonatul si se lasa 2 ore, apoi se adauga faina pentru a obtine o compozitie consistenta , dar care sa curga cand o asezi in tava.. ...
PRAJITURA INGHETATA FALSA
Pentru blat bateti albusurile cu zaharul spuma. Cand aceasta este intarita se incorporeaza, pe rand galbenusurile, batand dupa fiecare, pentru omogenizare. ...
PRAJITURA FINA CU CAFEA
Pentru blat se bat albusurile spuma cu zaharul si sarea. Cand acestea se tine bine de batatoarele mixerului se adauga, pe rand, cate un galbenus, batand dupa fiecare. ...
Prajitura cu nuca si crema de cafea
Pentru blat se freaca bine zaharul cu galbenusurile, pana ce acestea isi dubleaza volumul, se adauga apa, se mai freaca putin. ...
PAPANASI DIN BRANZA DE VACI
Branza de vaci am maruntit-o bine; am adaugat ouale, vanilia, zaharul, sarea si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie; am omogenizat totul bine apoi am adaugat faina, turnand cate putin pana a rezultat un aluat destul de moale; aluatul l-am dat la frigider cam 2 ore. ...
 Crofne banatene Crofne banatene
-Drojdia zaharul si cateva linguri de lapte se pun intr-un bol si se lasa cam 10 min -Intr-un castron se pune faina, sarea, galbenusurile, zaharul vaniliat, coaja de lamaie/portocala, laptele si maiaua si se framanta pana aluatul este neted -se ...
 Donuts Donuts
-Dizolvam drojdia in apa si amestecam cu faina pana obtinem o biluta pe care o crestam cu cutitul in forma de cruce -O cufundam intr-un vas cu apa calduta si asteptam cam 15 min pana se umfla si se ridica -punem intr-un vas faina, facem la mijloc o ...
 "Gogosi" cu mere "Gogosi" cu mere
-separam albusul de galbenus -amestecam galbenusul, zaharul,laptele, untul topit si faina -adaugam albusul batut spuma -amestecam usor de jos in sus -taiem merele rondele, le scoatem mijlocul si presaram scortisoara peste ele -trece rondelele prin ...
 Negresa Negresa
- se freaca oul cu zaharul, se adauga uleiul+ laptele+gemul. Se amesteca, apoi se adauga bicarbonatul, faina si cacaoa. - compozitia se pune in tava tapetata cu hartie de copt -se coace in cuptor la 180 de grade cam 35 de minute, se face testul cu ...
 Tarta Alpina cu mere Tarta Alpina cu mere
-intr-un castron punem ouale, zaharul si un varf de cutit de sare -le mixam pana devin crema -adaugam untul topit -apoi treptat faina amestecata cu praful de copt si laptele -aluatul nu va avea o consistenta lichida -se toarna in forma rotunda, se ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-333
Filtreaza retetele
Ingredient:
capsuni (361) bicarbonat (351) amidon (341)
visine (329) sirop (322) biscuiti (320)
nuca de cocos (301) coaja de lamaie (299) gris (260)
branza de vaci (256) caise (252) compot (248)
migdale (245) alune (242) portocale (234)
cafea (231) dulceata (229) ciocolata alba (224)
mascarpone (199) piscoturi (175) pesmet (167)
banane (159) piersici (157) cirese (153)
galbenus (136) apa minerala (136) ananas (127)
otet (124) zmeura (122) zmeura (122)
kiwi (101) drojdie uscata (94) pere (90)
suc de lamaie (88) suc de lamaie (88) drojdie proaspata (88)
mac (84) coaja de portocala (81) menta (78)
foi de placinta (78) menta (78) vin (75)
untura (75) afine (71) orez (66)
albus (65) fructe de padure (57) gutui (56)
struguri (56) cartofi (55) cuisoare (54)
peste (52) mure (45) porumb (45)
nucsoara (43) smantana dulce (43) piper (41)
vin alb (41) fistic (40) rosii (37)
cascaval (32) susan (32) lapte batut (30)
ghimbir (29) telemea (29) malai (26)
pepene galben (25) paste (24) masline (24)
aluat foietaj (24) nutella (23) coacaze (21)
ceapa (20) cognac (19) porc (15)
vin rosu (15) intaritor frisca (14) marar (14)
ulei de masline (14) patrunjel (12) fulgi de ovaz (11)
ciuperci (11) usturoi (10) mango (10)
morcov (9) conservant (9) whisky (8)
macaroane (8) dovlecei (8) sunca (7)
fidea (7) chimen (7) pui (6)
feta (6) ceapa verde (6) bomboane colorate (5)
bulion (5) anason (5) suc natural (5)
maioneza (4) busuioc (4) taietei (4)
spanac (3) cardamon (3) varza (3)
carne tocata (3) pepene verde (3) serbet (3)
parmezan (3) rozmarin (3) ton (3)
gaina (3) telemea de oaie (3) suc de rosii (3)
franzela (3) mazare (3) broccoli (2)
ardei gras (2) mozzarella (2) salam (2)
cimbru (2) vegeta (2) verdeata (2)
piept de pui (2) boia (2) sunca presata (2)
praz (2) lipii (2) branza topita (2)
ienibahar (2) dafin (1) fasole verde (1)
stevie (1) icre (1) fasole boabe (1)
slanina (1) liquor (1) sos de caramel (1)
loboda (1) parizer (1) sofran (1)
melci (1) spaghetti (1) gogosar (1)
ardei iute (1) pasta tomate (1) ficat (1)
bacon (1) vinete (1) hrean (1)
coriandru (1) ketchup (1) sparanghel (1)
kaiser (1) conopida (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa - Pagina 9
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z