PRAJITURA DESTEAPTA!
Galbenusurile se freaca cu zaharul,se adauga untul sau margarina topite si racite,faina,coaja de lamie,si laptele caldut. ...
TORT TRUFA-ingenios
1.Se freaca untul pana devine spumos si se adauga pe rand galbenusurile .Se da de o parte. ...
Prajitura Greta Garbo
1.Se amesteca faina cu ouale,margarina si bicarbonatul stins cu otet.Se framanta aluatul si se taie in 4 parti. ...
Fursecuri cu nuci
Se freaca ouale cu untul,se adauga praful de copt,zaharul,si atata faina pana se obtine o coca moaledin care se poate lua cu lingurita si se pun intr-o tava unsa,mici gramajoare. ...
SPUMA DE CIOCOLATA
Inmuiati ciocolata pe baie de aburi
Se freaca untul spuma.
Se adauga pe randzaharul,galbenusurile,si la final albusurile batute tare (sa nu curga) ...
PRAJITURA ROYAL
1). Se freaca spuma untul si zaharul(dela 1)Se adauga faina ,si coaja de lamaie nucile macinate. Se torna compozitia intr-o tava unsa sitapetata cu faina,Se introduce in cuptorul preincalzit.Se coace pe jumatate. ...
KEK fara foc
Se fierbe laptele cu zaharul si cacaoa pana se ingroase putin. Se ia depe focsi se lasa sa se raceasca.Se adauga untul,apoi restul ingredientelor.Se amesteca bine. ...
BUDINCA RAPIDA ( dulce)
Se prepara un amestec din faina,oua,si unt.Se amesteca pana devine o pasta moale.
Pasta astfel obtinuta se torna intr-o tava unsa cu unt,iar peste ease torna laptele indulcit. ...
Stelute cu migdale
Se bate margarina cu zaharul,faina,2 oua si se framanta.Se intinde aluatul pe o suprafata plata si se formeaza stelute din ele.Stelutele se ung cu galbenus,se presara migdale taiate si zahar. ...
Budinca de gris
Se bat albusurile spuma cu mixerul si se adauga treptat cele 3 linguri de zahar.Apoi se adauga treptat si cele 3 galbenusuriiar la urma grisul. ...
KEK Donna cu cacao
Galbenusurile se freaca cu un praf de sare/
Albusurile se bat spumaimpreuna cu 10 linguri de zahar.
Pestegalbenusurile frecate se adauga,uleiul,treptat,se amesteca bine si se adauga apoi laptele,coaja de lamaie,praful de copt,faina si albusurile batute spuma.Se amesteca incet,pana se omogenizeaza compozitia. ...
Fantezie cu branza si piersici
1.Se amesteca untul cu 2 linguri de zahar si pliculetele de zahar vanilat pana se obtine o spuma groasa.Se pune si sucul si coaja de lamaie. ...
Prajitura cu glazura de visine
1.Se separa albusurile de galbenusuri.Se bat bine albusurile cu zahar si zaharul vanilat.Galbenusurile se amesteca cu uleiul si se adauga peste albusuri. ...
Melcisiori cu nuca
Se treaca zaharul cu untul pana deine spumos,se adauga galbenusurile,coaja de lamaie rasa,romul sarea,nucile si faina.Se framanta un aluat potrivit de tare sis se lasa la odihnit 30 minute. ...
budinca cu mere
Merele, curatate de coaja, se rad prin razatoarea cu gauri mari; visinele si ciresele se rup in jumatati si se curata de simburi; caisele si piersicile, necuratate, se taie in felii de 2 cm grosime; prunele se rup in jumatati. ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-333