bezele cu cafea
Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul amestecat cu cafeaua si se bat in continuare pana cand se obtine o spuma tare ...
Prajitura RegeleMihai
Pentru primul blat, se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu 2 linguri de zahar. Se freaca 3 linguri de zahar cu galbenusurile. ...
Dulceata de portocale
Se spala coaja de portocala si se taie cubulete. Intr-o cratita mare zaharul cu coaja de portocala se pun de pe o zi pe alta la rece (in camara). ...
Limbi de pisica
Se topeste untul si cat este cald se freaca cu zaharul. Se pune apoi faina si vanilia, se amesteca bine, apoi se adauga spuma de albusuri si se amesteca usor (de sus in jos, sa nu se lase!). ...
Crema grilaj
Se va face un caramel mai deschis la culoare din zahar peste care se va adauga nucile tocate. ...
Jeleu de fructe
Se taie fasiiute subtiri fructele si se presara cu zaharul.Se scurge zeama pe care o lasa. se incalzeste si se topeste in ea gelatina. ...
Spuma de marmelda de caise
Se freca marmelada cu zaharul tos pana se face ca o spuma se adauga frisca batuta si gelatina dizolvata in putin apa calduta. ...
budinca de cornuri cu mac
Laptele se amesteca cu o lingura de miere si zaharul vanilinat si se incalzeste la cuptorul cu microunde timp de 8 minute la 500w. ...
Budinca de chifle cu gem la microunde
se taie chiflele rondele. Se toarna laptele intr-un castron, se adauga zaharul vanilinat, putina miere si cele 6 galbenusuri. Se incalzeste 8 minute la 500w. ...
Jeleu ambrozie
Se toaca toate fructele si se amesteca cu zahar (3/4 cana zahar la o cana de fructe)Se amesteca bine si se lasa sa ste peste noapte ...
gem de banane
Se decojesc bananele se taie feliute subtiri si paseaza pentru a otine un piure. ...
Bezele la microunde
Albusurile se bat pana ajung de consistenta unei spume. Se incorporeaza zaharul. ...
chec cu anis
Se freaca galbenusurile cu zahar bine de tot,se adauga anisul praf si anisul seminte,faina amestecata cu stafidele si albusurile batute spuma. ...
chec extra
Fructele si ciocolata de maruntesc foarte bine.
Se bat albusurile spuma tare,se adauga zaharul si galbenusurile pe rand, se omogenizeaza. ...
chec cu rom
Se freaca galbenusurile cu zaharul, se aduga praful de copt, vanilia, romul, visinele, nucile, faina si la sfarsit se aduga albusurile batute spuma tare. ...
chec cu castane
Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga castanele, nucile frecand in continuare iat la urma se adauga pesmetul si albusurile batute spuma tare. ...
pandispan cu rom
Se freaca galbenusurile cu zaharul si romul. Se adauga albusurile batute spuma si faina. ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-333